Dodaj do ulubionych

dr Małgorzata Buciak-Homeopata

08.03.06, 13:44
Czy ktos z was leczy dzieci czy siebie u Tej Pani doktor? Jakie efekty i
wrazenia?
Bo ja po pierwszej wizycie mam bardzo pozytywne odczucia. Leczenie jeszcze
nie zakonczone, wiec wychwalaniem się wstrzymam, nie mniej jestem ciekawa,
czy jestescie skłonne sie podpisać w tym duchu?
Obserwuj wątek
    • molla7 Re: dr Małgorzata Buciak-Homeopata 08.03.06, 13:48
      BTW. Pani przyjmuje na Widzewie, na ul. Elsnera 8
      • marki0 Re: dr Małgorzata Buciak-Homeopata 11.03.06, 14:45
        A czy leczyliście u niej alergię? Ja szukam pomocy dla alergików. Jeśli tak to
        może jakiś telefan aby sie umówić.
        • molla7 Re: dr Małgorzata Buciak-Homeopata 11.03.06, 23:45
          Alergii nie leczylismy, ale mysle ze mozna do niej isc z tym problemem
          spokojnie!
          • rubi21 Re: dr Małgorzata Buciak-Homeopata 12.03.06, 08:29
            Moje dziecko ma leczoną również alergię, jak na razie jest dobrze. Dostaje
            granulki homeopatyczne i obywamy się bez np. claritiny.
            • molla7 Re: dr Małgorzata Buciak-Homeopata 12.03.06, 18:41

leki takie jak zyrtec, claritina i tym podobne to leki wyłącznie tłumiące objawy. Nie mam pojecia czy homeopatycznie da sie wyleczyc powazne alergie, ale napewno wiekszosc typowych infekcji wieku dzieciecego, gdzie zwykly lekarz nie ma nic wiecej do zaproponowania niz antybiotyk. Pani doktor jest bardzo przekonująca i i dociekliwa, mam porownanie bo jest juz trzecim homeopatą, do ktorego trafilismy. Zycze sobie, zebysmy juz przy niej zostali.
              • molla7 Re: dr Małgorzata Buciak-Homeopata 16.03.06, 14:06
                no to moge piac z zachwytu. Konwencjonalny pediatra przepisał dziecku klacid
                jak witaminke. Nie dałam. Po kuracji u Pani doktor efekt ten sam, z tym że co
                zbawienne skutków ubocznych i osłabienia po antybełcie brak!!!!
                Jako jedna z nielicznych zwróciła uwage na szmer nad sercem. to nic
                powaznego,ale punkt dla Pani doktor za wnikliwość i szczególowość.
                Ponadto duzy plus za nieobdzieranie rodziców ze skóry za wizytę. 20 zl za
                kontynuacje leczenia
                • jumizula75 Re: dr Małgorzata Buciak-Homeopata 06.01.14, 10:10
                  Witam serdecznie. Mam pytanie do molli7-czy dr Buciak pomogła?czy jest dobrym homeopata?wybieram sie do niej z nieco innymi przypadlosciami (nerwica) i nie wiem czego moge sie spodziewać? Szukam dobrego homeopaty żeby po raz kolejny nie wyrzucać pieniędzy w błoto.. Pozdrawiam
    • rubi21 Re: dr Małgorzata Buciak-Homeopata 09.03.06, 10:44
      Byłam dwa razy, wiecej nie miałam potrzeby, dziecko czuje sie dobrze. Polecałam
      moim znajomym - były i są zadowolone.
    • paulina8989 Re: dr Małgorzata Buciak-Homeopata 20.10.15, 19:57
      ja wyleczylam synka z alergii u pani doktorsmile jako jedyna nam pomogla bez sterydow i innego świnstwawink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka