kk_m 05.05.06, 14:33 cześć dziewczęta? czy znacie może dr Kuleszczyka ze szpitala Rydygiera ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubi21 Re: czy znacie dr Kuleszczyka?? 05.05.06, 20:39 Znam, robił mi raz usg, przystępny, odpowiada na pytania - ale raczej jest opinia ze trzeba zapytac zeby coś wiedziec. Gdyby w szpitalu akurat nie było mojego lekarza pewnie poszłabym do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
kk_m Re: czy znacie dr Kuleszczyka?? 06.05.06, 07:11 a do kogo chodzisz w Rydygierze?? Odpowiedz Link Zgłoś
pysiu1007 Re: czy znacie dr Kuleszczyka?? 06.05.06, 13:11 znam moim zdaniem niezbyt przystepny lepszy Rogowski albo Baradyn Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: czy znacie dr Kuleszczyka?? 06.05.06, 13:34 Byłam u niego raz i więcej nie poszlam. Bardzo niedelikatny przy badaniu, naprzepisywał mi leków (w ciąży) a na pytanie dlaczego - odpowiedział że jak nie chcę to mogę nie brać - zero wyjaśnień. Moim zdaniem - gbur. Odpowiedz Link Zgłoś
monadame Re: czy znacie dr Kuleszczyka?? 12.06.06, 10:08 Kuleszczyk? Ordynator taki ot lekarz. Baradyna też nie polecam choć do niego dzikie tłumy!!!!!!! Rodziłam też przy nim bo poród trwał 15 godzin nie zainteresowany pacjentem.Potem na zmianę przyszedł Rogowski świetny fachowiec bardzo pomógł przy porodzie.Zainteresowany, rzeczowy znający się na sztuce))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Monadame 12.06.06, 10:52 nikt tu nie pisał ze Kuleszczyk jest ordynatorem (Lasota jest). Myślę, że kazdej kobiecie pasuje inny lekarz, inaczej byłoby dośc kiepsko z kolejkami tylko do jednego. mnbie Baradyn odpowiada, świetny chirurg, a rogowski - no cóz z tym określeniem świetny fachowiec bym sie nieco wstrzymała - ma na swoim koncie dwa dość powazne błędy w sztuce lekarskiej (moze wiecej ale ja wiem o dwóch). Jeszcze tlyko to ze Baradyn nie zainteresownay pacjentem - to raczej wynika z tego, ze ma tak duzo pacjentek, ze nie jest w stanie czuwac przy kazdej rodzącej przez kilka godzin na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
monadame Re: Monadame 12.06.06, 12:42 To moja opinia o ginekologach))) z tego szpitala. Miałam naprawdę ciężki poród i Rogowski jak wspomniałam dużo mi pomógł. A tak między nami dziewczyny to uważam ,że największy wkład w przebieg porodu mają położne i to od nich zależy przebieg porodu. A lekarze???-żaden nie czuwa przy pacjentce i mnie też nie o to chodziło żeby lekarz był przy mnie 15 godzin ale uważam,że częściej powinni decydować o CC bo dziś już kobitki to nie ten sam materiał genetyczny co przed laty i nie każda może urodzić SM. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_nie Baradyn 19.06.06, 11:10 Zwlaszcza, ze co chwila musi wychodzic na papierosa... ------------------------------ Quand le doigt montre le ciel, l'imbécile regarde le doigt. Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: czy znacie dr Kuleszczyka?? 07.05.06, 20:47 każdorazowe badanie na izbie przyjęć, wbtym jedno przed porodem - koszmar, do tego naśmiewanie się z ilości badań zrobionych w czasie ciązy i z usg u jak to okreslił "guru od USG" zrobionego prywatnie, niemiły i niekulturalny Odpowiedz Link Zgłoś
asia_nie Re: czy znacie dr Kuleszczyka?? 10.05.06, 13:52 Jesli chcecie szybciej urodzic to polecam...Zostalam tak zbadana przez pana dr na izbie przyjec (w 38 tyg ciazy), ze w nocy odeszly mi wody. pozdr J&K ------------------------------ Quand le doigt montre le ciel, l'imbécile regarde le doigt. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula12 Re: czy znacie dr Kuleszczyka?? 12.05.06, 22:01 nie polecam. mało delikatny. z rydygiera to najlepiej Baradyn lub Rogowski Odpowiedz Link Zgłoś
asia_nie Re: czy znacie dr Kuleszczyka?? 15.05.06, 08:25 Eeeeeeee, faceci z tego szpitala sa wszyscy tak samo "dobrzy"... Jedyne sensowne osoby to dr Niewierowicz i dr Jankowska, ale one niestety pracuja na ginekologii pozdr J ------------------------------ Quand le doigt montre le ciel, l'imbécile regarde le doigt. Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: czy znacie dr Kuleszczyka?? 15.05.06, 10:37 No widzisz asiu ja od dr Niewierowicz uciekam gdzie pieprz rośnie, bo moim zdaniem nie ma wyczucia w badaniu ginekologicznym - mnie bardzo bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_nie Re: czy znacie dr Kuleszczyka?? 15.05.06, 12:43 Obawiam sie, ze wszystko ma swoja cene... mnie (na prywatnych wizytach) badala delikatnie. ------------------------------ Quand le doigt montre le ciel, l'imbécile regarde le doigt. Odpowiedz Link Zgłoś
bdysko Re: czy znacie dr Kuleszczyka?? 30.08.06, 00:49 Odpowiem krótko - Kuleszczyk to rzeźnik, jeszcze w życiu nikt mnie tak nie zbadał jak on na izbie przyjęć. Baradyn - cóż, nieco "przaśny" w obejściu - podobno można się przyzwyczaić do takiego poczucia humoru, ale poza tym same dobre opinie Odpowiedz Link Zgłoś