kasiulek261 20.09.06, 11:17 Witam.Szukam informacji na temat dr.Surkonta.Wiem ze pracuje w Madurowiczu a prywatnie przyjmuje w Dermedzie.Jednak nie znam zadnej opini jakim jest lekarzem,chodzi mi o prowadzenie ciąży.Dzieki za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek261 Re: dr.Surkont 21.09.06, 18:48 Proszę o komentarze.Zastanawiam sie czy jest to dobry lekarz do prowadzenia ciąży..a jestem w 9 tygodniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
asa_tadarasa Re: dr.Surkont 21.09.06, 22:01 Hmm, po tym jak z uśmiechem na ustach zakomunikował mi, ze moje dziecko NIE żyje, bo to przecież takie normalne, nienawidzę go z całego serca. Abstrahując już od tego - nie polecam go. Wizyta trwa u niego 5 minut - płaci sie za to niemało, a przy tym przy każej wizycie robi USG za kolejne pieniądze też niemałe. Przez 10 tygodni mojej ciąży miałam ze 4 wizyty i przy tym 4 USG, no bo najpierw trzeba było sprawdzić czy jestem w ciąży, potem za tydzień czy bije serduszko, itp itd. Karty ciąży mi nie założył (w 6 tygodniu), bo moze nie bedzie sie opłacało (( Tak mi powiedział. I rzeczywiście się nie opłacało. Jak zadzwoniłam do niego, ze krwawię, to mi powiedział, że on tu nic nie zrobi, bo to za mała ciąża, zeby ja ratować (( Na szczęscie w drugiej ciąży trafiłam do rewelacyjnego lekarza, który ratował moją ciąże chociaz była w takim samym wieku, jak ta pierwsza, gdy obumarła i dzięki niemu mam wspaniałą, w tym momencie już 2-letnia, córeczkę. Także wybór pozostawiam Tobie... Odpowiedz Link Zgłoś
katarinaa77 Re: dr.Surkont 22.09.06, 07:10 to straszne co napisałaś. co to za lekarz?! na szczęście masz wspaniałą córeczkę!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek261 Re: dr.Surkont 22.09.06, 09:04 Przeraziłam sie tym co napisałas bo ja własnie zaczynam od poniedziałku 10 tydzien..Bardzo mi przykro ze Cie tak potraktował..Ja chodze(chodziłam) do innego lekarza ale..byłam na 3 wizytach i wogole nie badał mnie ginekologicznie.A mozesz polecic jakiegos dobrego lekarza..To moja pierwsza ciąża i chyba stąd moje nerwy i obawy.Dziekuje Ci bardzo za opinie.Pozdrowienia dlla Twojej córeczki Odpowiedz Link Zgłoś
akna5 Re: dr.Surkont 29.09.06, 09:44 Ten lekarz prowadził całą moją ciąże i nie polecam. Na wizytach prywatnych których było około 10 był miły ale w szpitalu udawał, że mnie nie zna. Podczas porodu który rozpoczął się w nocy był na porodówce i ani razu do nas nie zajrzał. Poród okazał się horrorem o którym nie chce mi się już nawet pisać- 13 godzin poród naturalny zakończony ceserką. Mam wiele żalu do niego o przebieg mojego porodu tym bardziej, że jeszcze parę godzin przed porodem miałam robione usg przez dr Surkonta. Po porodzie lekarz odwiedził mnie 2 razy na sali był niemiły, nie zapytał się nawet o dziecko. Szkoda nawet się rozwodzić, zmień lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
adka17 Re: dr.Surkont 29.09.06, 10:27 Polecam doc Agate karowicz Bilinska z Madurowicza Odpowiedz Link Zgłoś
asa_tadarasa Re: dr.Surkont 30.09.06, 22:59 Surkont jest przede wszytskim specjalistą od menopauzy. Mnie niby poleciła go moja sąsiadka, której prowadził ciąże w Dermedzie. Ale jej dziecko urodziło sie sporo przed czasem, a ten lekarz w szpitalu wcale sie nią nie zajmował. Ja w drugiej ciąz chodziłam do mojego znajomego, wiyzta u niego kosztowała tyle samo co u Surkonta, ale byłam u niego conajmniej półgodziny za każdym razem. Odpowiadał na każde pytanie, był zawsze pod telefonem, jak zaczęłam krwawić (znów (to od razu połozył mnie do szpitala. A potem znając już moje przewrażliwenie śmiał się ze mnie: no niestety moja droga, znów wszystko jest w porządku )) Jak jeszcze nie znalazłaś lekarza, to podam ci jego namiary na skrzynkę gzetwoą (mam nadzieje, ze niezmienił przez ten 2 lata numeru). Odpowiedz Link Zgłoś