Dodaj do ulubionych

dr.Surkont

20.09.06, 11:17
Witam.Szukam informacji na temat dr.Surkonta.Wiem ze pracuje w Madurowiczu a
prywatnie przyjmuje w Dermedzie.Jednak nie znam zadnej opini jakim jest
lekarzem,chodzi mi o prowadzenie ciąży.Dzieki za wszelkie info.
Obserwuj wątek
    • kasiulek261 Re: dr.Surkont 21.09.06, 18:48
      Proszę o komentarze.Zastanawiam sie czy jest to dobry lekarz do prowadzenia
      ciąży..a jestem w 9 tygodniu..
      • asa_tadarasa Re: dr.Surkont 21.09.06, 22:01
        Hmm, po tym jak z uśmiechem na ustach zakomunikował mi, ze moje dziecko NIE
        żyje, bo to przecież takie normalne, nienawidzę go z całego serca. Abstrahując
        już od tego - nie polecam go. Wizyta trwa u niego 5 minut - płaci sie za to
        niemało, a przy tym przy każej wizycie robi USG za kolejne pieniądze też
        niemałe. Przez 10 tygodni mojej ciąży miałam ze 4 wizyty i przy tym 4 USG, no
        bo najpierw trzeba było sprawdzić czy jestem w ciąży, potem za tydzień czy bije
        serduszko, itp itd. Karty ciąży mi nie założył (w 6 tygodniu), bo moze nie
        bedzie sie opłacało sad(( Tak mi powiedział. I rzeczywiście się nie opłacało.
        Jak zadzwoniłam do niego, ze krwawię, to mi powiedział, że on tu nic nie zrobi,
        bo to za mała ciąża, zeby ja ratować sad(( Na szczęscie w drugiej ciąży
        trafiłam do rewelacyjnego lekarza, który ratował moją ciąże chociaz była w
        takim samym wieku, jak ta pierwsza, gdy obumarła i dzięki niemu mam wspaniałą,
        w tym momencie już 2-letnia, córeczkę. Także wybór pozostawiam Tobie...
        • katarinaa77 Re: dr.Surkont 22.09.06, 07:10
          to straszne co napisałaś. co to za lekarz?!
          na szczęście masz wspaniałą córeczkę!!!smile

pozdrawiam
          • kasiulek261 Re: dr.Surkont 22.09.06, 09:04
            Przeraziłam sie tym co napisałas bo ja własnie zaczynam od poniedziałku 10
            tydzien..Bardzo mi przykro ze Cie tak potraktował..Ja chodze(chodziłam) do
            innego lekarza ale..byłam na 3 wizytach i wogole nie badał mnie
            ginekologicznie.A mozesz polecic jakiegos dobrego lekarza..To moja pierwsza
            ciąża i chyba stąd moje nerwy i obawy.Dziekuje Ci bardzo za opinie.Pozdrowienia
            dlla Twojej córeczkismile
    • akna5 Re: dr.Surkont 29.09.06, 09:44
      Ten lekarz prowadził całą moją ciąże i nie polecam. Na wizytach prywatnych
      których było około 10 był miły ale w szpitalu udawał, że mnie nie zna. Podczas
      porodu który rozpoczął się w nocy był na porodówce i ani razu do nas nie
      zajrzał. Poród okazał się horrorem o którym nie chce mi się już nawet pisać- 13
      godzin poród naturalny zakończony ceserką. Mam wiele żalu do niego o przebieg
      mojego porodu tym bardziej, że jeszcze parę godzin przed porodem miałam robione
      usg przez dr Surkonta.
      Po porodzie lekarz odwiedził mnie 2 razy na sali był niemiły, nie zapytał się
      nawet o dziecko. Szkoda nawet się rozwodzić, zmień lekarza.
      • adka17 Re: dr.Surkont 29.09.06, 10:27
        Polecam doc Agate karowicz Bilinska z Madurowicza
    • asa_tadarasa Re: dr.Surkont 30.09.06, 22:59
      Surkont jest przede wszytskim specjalistą od menopauzy. Mnie niby poleciła go
      moja sąsiadka, której prowadził ciąże w Dermedzie. Ale jej dziecko urodziło sie
      sporo przed czasem, a ten lekarz w szpitalu wcale sie nią nie zajmował. Ja w
      drugiej ciąz chodziłam do mojego znajomego, wiyzta u niego kosztowała tyle samo
      co u Surkonta, ale byłam u niego conajmniej półgodziny za każdym razem.
      Odpowiadał na każde pytanie, był zawsze pod telefonem, jak zaczęłam krwawić
      (znów sad(to od razu połozył mnie do szpitala. A potem znając już moje
      przewrażliwenie śmiał się ze mnie: no niestety moja droga, znów wszystko jest w
      porządku smile)) Jak jeszcze nie znalazłaś lekarza, to podam ci jego namiary na
      skrzynkę gzetwoą (mam nadzieje, ze niezmienił przez ten 2 lata numeru).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka