Dodaj do ulubionych

Mamy z Centrum.

26.09.06, 22:24
Ja jestem mamą 19 miesięcznego Mateusza. Chętnie pozam mamy z centrum,
dokładnie okolic Placu Wolności w promieniu 15-20 minut w każdą stronęwinkNa
wspólny spacer, pogaduchy.. smile
Obserwuj wątek
    • elag3 Re: Mamy z Centrum. 30.09.06, 14:01
      Nie denerwuj mnie falvitka - ile razy mam pisać że chętnie - masz czas w
      niedzielę? Wysyłam Ci tel na priv.
    • sayyes Re: Mamy z Centrum. 02.10.06, 11:22
      Mialam pisac do Ciebie na forum "mamy domowe", ale skoro zalozylas wątek
      tutaj smile
      Ja nie z centrum wprawdzie, ale moj mąż pracuje na placu wolnosci i czesto tam
      z nim jezdze, bo mala chetnie raczkuje po pokojach- a lokal duzy i pusty. Tyle
      ze teraz w piatek wyjezdzamy na tydzien. aha, i mnie pasuje tak ok. poludnia
      • coronella Sayyes!! 02.10.06, 18:36
        Hej!! Miło Cie widziec smile Ja jutro bede przechodzic przez plac wolnosci, moze sie spotkamy na chwilke, jak tam bedziesz? Nasze dzieciaki juz sporo urosly smile
        • falvitka Re: Sayyes!! 03.10.06, 11:59
          Dorotko dopiero dzis jestem w sieci, bo mielismy problem z netem, a dokładnie
          netu brak bo burza uszkodzila kable i..eeee. Na tym Pacu Wolności to dziś już
          nie da rady, ale innym razem chetniesmile
        • sayyes Re: Sayyes!! 04.10.06, 13:39
          u mnie kiepsko z netem, dlatego z opoźnieniem odpisuje. Jestem dzis na placu wolnosci i jutro pewnie tez- do 14ej, ale najpewniej zobaczymy sie juz, jak sie uda, po moim powrocie(moja mala wlasnie wychodzi z przeziebienia), dam ci znac, jak bede sie pojawiac, oczywiscie falvitce tez

-
      • falvitka Re: Mamy z Centrum. 03.10.06, 12:01
        pewnie sayyers. Jak tylko wrócicie i będziesz w pobliżu daj znać..
        • coronella falvitka :) 03.10.06, 21:00
          poprzednio do Justynki pisalam smile skoro jest tam, ale nie udalo sie sad
          Ja jutro bede w Manufakturze, tylko z Pawlem, wiec jesli masz ochote mozemy sie gdzies przejsc, na spokojniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka