Dodaj do ulubionych

Psycholog w CZMP

16.08.07, 23:00
Dziewczyny kochane, miła pani w rejestracji podała mi kilka nazwisk
i : niech sobie pani wybierze.
Nie znam żadnego z tych lekarzy, może pomożecie. Chodzi o psychologa
w Matce Polce, jak w temacie.

Mam takie nazwiska: dr Wisniewska, dr, Hłoduńska, dr Hulemba (?), dr
Przygocka i dr Pilak. Podpowiedzcie któey z tych lekarzy jest dobry
a przynajmniej sensowny. Wieeelkie dzięki!
Obserwuj wątek
    • filipinka79 Re: Psycholog w CZMP 17.08.07, 12:11
      pomóżcie, prosze. Moze możecie polecić jakiegos innego psychologa
      dziecięcego. To dla mnie bardzo ważne!
      • 2razy_mama Re: Psycholog w CZMP 17.08.07, 21:21
        A po co Ci psycholog z Matki-Polki, przecież i tak juz tam nikogo nie przyjmują
        sad( Wiem, bo miałam wizytę z synkiem u laryngologa...
        • filipinka79 Re: Psycholog w CZMP 17.08.07, 22:33
          no to polećcie jakiegos DOBREGO psychologa dla 3 latka.
          W CZMP pani mnie zapisała do mgr przygockiej na 11.09 ale w
          przeddzień mam zadzwonic bo nie wiedzą czy bedą pracować.
          Szlag by to wszystko trafil.
          • 2razy_mama Re: Psycholog w CZMP 19.08.07, 20:57
            A co to znaczy, wg Ciebie "dobry" psycholog? Jest np. taka Poradnia
            Psychologiczno - Pedagogiczna (Al. Piłsudskiego 101) i tam chodziłam do pani
            Katarzyny Słoniowskiej. Poradnie tego typu są w różnych dzielnicach Łodzi.
            Zadzwoń na Piłsudskiego i zapytaj, czy tam należysz (jak nie-to powiedzą Ci
            gdzie się zgłosić). 674-59-73
            • marki0 Re: Psycholog w CZMP 21.08.07, 09:09
              Ja z synkiem byłam u dr Dulemba/napisałaś Hulemba/. Symatyczna u nas były
              problemy po pojawieniu sie rodzeństwa, syn skarżył sie że "oczka nie
              widzą".Porobiłam wszelkie neurologiczne badania odwiedziłam neurologa,
              psyhologa 3 razy/w tym dwa razy sama bo nie o wszystkim mozna przy dziecku
              mówić-syn maił 4,5 roczku wówczas/. Dała mi kilka wskazówek i oczka "zaczeły
              widzieć" a poza tym poradziłam sie również jej w innych kwestiach i co nieco mi
              to pomogło-dodam ze ja sama duzo czytam i zagadnienia psychologii zawsze mnie
              interesowały.Poszukam tel na wizytę prywaqtna, tam na bank nie strajkuja.
              Poleciła mi ja kolezanka, która do niej chodziła prywatnie, jej córka znowu
              skarżyła sie /w wieku 4 latek/ na zjawy i punkciki które pojawiały sie jej przed
              oczkami.
              Te dzieci sa po prostu NIESAMOWITE!!!!
    • sayyes Re: Psycholog w CZMP 20.08.07, 11:45
      Po raz kolejny napisze- ciezko znalezć w Lodzi sensowną pomoc psychologiczną
      bezplatnie. Szkoda, ze nie piszesz, o co chodzi- tak male dzieci rzadko poddaje
      sie terapii, raczej chodzi cala rodzina- jezeli gdziec Ci zaproponuja, ze bedą
      dziedcko "leczyc" w gabinecie, a Ty masz czekac na korytarzu, to uciekaj, gdzie
      pieprz rosnie- tego sie po prostu nie robi!
      Ja jak zawsze polecam Polski Instytut Ericksonowski oraz poradnię Therapeia.
      Platne, ale nie czekasz miesiacami, a specjalisci godni polecenia (nie znam
      wszystkich, wiec jednak nie moge za wszystkich reczyc).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka