groszek2006 08.09.07, 23:40 prócz niania.pl i forum gazety "profesjonlana niania" 9odwiedzne chyba jedynie przez warszawkę? help.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elag3 Re: gdzie szukac niani? 10.09.07, 09:56 rozwieś ogłoszenia na swoim osiedlu - może zadzwoni jakaś miła babcia - przynajmniej nie będzie się spóźniać bo tramwaju nie było no i kup dziennik praca i sama podzwoń - ja tak robiłam - dwie nianie znalazłam w ten sposób że osobie do której zadzwoniłam coś tam nie pasowało ale polecała mi koleżankę której np propozycja bardziej odpowiadała - z obu pań byłam zadowolona. A na niania pl jest sporo ofert tyle że odpowiedzi spływały przynajmniej do mnie bardzo późno a ja musiałam szybko kogoś znaleźć. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: gdzie szukac niani? 10.09.07, 09:58 pytaj wśród koleżanek, czasem niania kończy kadencję u jednego dziecka i jest do wzięcia pytaj wśród znajomych, może mają jakąś miłą emerytkę Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: gdzie szukac niani? 10.09.07, 10:03 groszek mogę przesłać Ci tel do dziewczyny która ostatnio się ze mną kontaktowała ale ostatecznie wróciła do nas stara niania (była w ciąży ale poroniła) i nawet się nie spotkałyśmy. Szukała pracy na tzw pełen etat, jest studentką. Jak chcesz to wyślę Ci na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
groszek2006 Re: gdzie szukac niani? 10.09.07, 11:44 tylko że ja szukam kogos na kilka godzin tygodniowo (ustalone stałe godziny) i niestety niewiele jest chętnych na taki układ. Ale dziękuję za wszystkie rady Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: gdzie szukac niani? 10.09.07, 15:29 szukaj studentek; super źródłem jest 5 rok psychologii Odpowiedz Link Zgłoś
andziulindzia Wielorybka 12.09.07, 12:21 A jak technicznie szukałaś studentki niani? Rozwiesiłaś ogłoszenia na uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: Wielorybka 12.09.07, 18:45 technicznie to pierwszą nianią była córka koleżanki, włąsnie studentka; potem ona poleciła swoją koleżankę; a kiedyś prowadziłam rozpytanie osobiste, jak na konferencji naukowej warsztaty dla studentów prowadziłam i jest spore zainteresowanie bo dziewczyny maja bardzo dużo czasu Odpowiedz Link Zgłoś
blum Re: gdzie szukac niani? 16.09.07, 23:07 ja znalazłam na opiekunka.org powodzenia niania.pl jest do bani, obdzwoniłam z 40 osób, większość nie pamiętała, że dała ogłoszenie, celowały w tym studentki. Odpowiedz Link Zgłoś
olawlodarczyk1 Re: gdzie szukac niani? 17.09.07, 08:38 Ja dałam ogłoszenie do gazety, odzew bardzo duży, miałam w czym wybierać i znalazłam bardzo fajną panią, emerytowaną przedszkolankę z mojego osiedla U mnie chodziło o 3 godz. dziennie (codziennie), odbieranie z przedszkola + spacer, opieka do mojego powrotu z pracy. Nie każdej pani to odpowiadało, ale zaznaczyłam to w ogłoszeniu, więc dzwoniące widziały mniej więcej o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
1970agat Re: gdzie szukac niani? 01.10.07, 18:26 Ja dam ogoloszenie w gratce w dzienniku lodzkim. Odezwalo sie do mnie okolo 20 osob. Wybralam ostatecznie po rozmowie z 5 Paniami jedna. Ale nie bylo latwo no i drozej niz dotychczas placilam. Odpowiedz Link Zgłoś