anetkaf_82 11.01.09, 23:09 Szukam Prywatnego Żłobka dla mojej 8 miesięcznej córeczki w Łodzi, najchętniej w okolicach Centrum Proszę o Pomoc Z góry Dzięki Anetka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
supernowa79 Re: Prywatny Żłobek 14.01.09, 12:21 halo! własnie sie dowiedziałam ze w p-lu na Jaracza na razie nas nie przyjmą, bo mój Synek ma dopiero dwa lata(rocznikowo trzy-urodził się w grudniu).,a w żłobkach nie ma miejsc. Więc zostaje szukanie prywatnego.Hej Mamy, co macie dzieci w prywatnym żłobku dajcie znać!! Właśnie się przeprowadzamy i w łodzi jesteśmy zieloni!Najlepiej gdzieś w centrum.pozdrawiam jeszcze z warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia-72 Re: Prywatny Żłobek 14.01.09, 12:45 Witam dyplomowana opiekunka dziecięca z córką prawie 3 letnią poszukuje pracy. Interesuje mnie opieka u mnie w domu. Mieszkam na Teofilowie w domku wśród zieleni Okolice cmentarza na Szczecinskiej.Pozdrawiam. Agnieszka.Podam nr gg 102 33 95. lub tel 508 846 059 Odpowiedz Link Zgłoś
monia-1976 Re: Prywatny Żłobek 15.01.09, 11:35 Witam Z tego co się orientuje to w Łodzi nie ma prywatnych żłobków. Piszę oczywiście o żłobkach, a nie instytucjach typu Kluby Malucha czy coś w tym rodzaju, gdzie przyjmują maluchy, ale chyba nie 8 miesięczne tylko starsze. Jeśli zwykły żłobek nie wchodzi w grę to pozostają niestety opiekunki. Odpowiedz Link Zgłoś
anneczka78 Re: Prywatny Żłobek 15.01.09, 13:16 W Klubie Maluszka, do którego chodzi mój syn, przyjmują dzieci od 6 miesiąca. Atmosfera jest domowa, a dzieci niewiele. Tylko, że to obrzeża Łodzi, a w zasadzie już Zgierz (okolice Nowej Gdyni). Odpowiedz Link Zgłoś
anneczka78 Re: Prywatny Żłobek 15.01.09, 13:20 Gdybyś potrzebowała namiary: lodz.gumtree.pl/c-Firmy-Us-ugi-inne-us-ugi-KLUB-MALUSZKA-W0QQAdIdZ50556640 Odpowiedz Link Zgłoś
supernowa79 Re: Prywatny Żłobek 18.01.09, 16:02 hej.czy to jest jedyny prywatny żłobek, czy tam klub maluszka- wszystko jedno-w łodzi? nie ma czegos bardziej w centrum??? z tej strony, podanej przez Ciebie tak wynika.no nie. jak to mozliwe??? Odpowiedz Link Zgłoś
anneczka78 Re: Prywatny Żłobek 18.01.09, 22:08 Nie tak dawno widziałam jakieś ogłoszenie o takim żłobku (klubie maluszka) na Julianowie. Śródmieściem i innymi rejonami nigdy się nie interesowałam, bo jestem z Radogoszcza Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: Prywatny Żłobek 20.01.09, 06:37 Przełom lutego/marca ruszy klubik na Kozinach - okolice Makro. Możesz napisać w tej sprawie na mój mail gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
supernowa79 Re: Prywatny Żłobek 20.01.09, 12:16 mozesz coś więcej powiedzieć na forum? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
supernowa79 Re: Prywatny Żłobek 20.01.09, 12:17 a czy Koziny to jest daleko od centrum ? jak tam mozna dojechać samochodem i komunikacją? Odpowiedz Link Zgłoś
zytka08 Re: Prywatny Żłobek 20.01.09, 14:45 witam, jak mam napisać na pocztę? jestem jakaś nie kumata,gapa straszna jestem, niekomputerowa. a bardzo bym była zainteresowana Klubem Maluszka, jak to funkcjonuje? z góry dziękuje za wszelki informacje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kama_mama_olka Re: Prywatny Żłobek 20.01.09, 18:36 Kliknij na uzytkownika,do którego chcesz napisać Odpowiedz Link Zgłoś
www.ekoludek.com.pl klub malucha 26.01.09, 19:56 ja zapraszam do Klubu Malucha EKOLUDEK > www.ekoludek.com.pl przyjmujemy dzieci od ok. 1,5 roku (takie, które już nauczyły się chodzić) Grupa liczy 8-10 dzieci, którymi zajmują się dwie opiekunki dziecięce (z wykształceniem pedagogicznym), EKOLUDEK położony jest w okolicy Nowosolnej (Natolin), w pięknym miejscu - posiada własny duży ogród z placem zabaw... a jak dzieci podrosną, to mogą uczęszczać do przedszkola ekologicznego EKOLUDEK! nasza Zuzia, z przyjemnością codziennie rano jedzie spotkać się z dziećmi Pozdrawiam wszytskie poszukujące Mamy Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
anyamama Re: Prywatny Żłobek 20.05.09, 14:25 Powstaje taki prywatny żłobek na Retkinii, ja rozważam zapisanie tam córki: klubmotylek.com.pl/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś