bell9 26.03.09, 15:15 Czt któraś z was ma jaies doświadczenie?mile widziane uwagi i komentarze.Którą polecacie?Gdzie lepsi lekazre, lepszy sprzęt?Wiem,że jedna jest w CZMP a druga w "Koperniku" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skalna_l Re: Poradnia Chorób Sutka 27.03.09, 12:47 przychodnia chorob sutka jest w czmp w koperniku jest przychodnia onkologiczna.tu i tu ogromne kolejki.chodzilam do kopernika i dlugo czekalam na wizyte,usg jedynie biopsja z krotkim terminem.ale teraz moze sie poprawilo bo mieli sie przeorganizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
dareczka1202 Re: Poradnia Chorób Sutka 27.03.09, 14:03 Ponieważ sprawa z moją piersią wyjawiła się kiedy już byłam w ciąży i trzeba było szybko działać-konstultację USG i biopsję robiłam prywatnie w MultiMedzie na ul.Kopernika.Byłam bardzo zadowolona z opieki tam.Tyle,że trzeba było za wszystko płacić ... Później już byłam w Koperniku,w poradni onkologicznej.I faktycznie kolejki przeogromne,bardzo długo czekałam na wizytę ( chybe ze dwa miesiące ). Odpowiedz Link Zgłoś
bell9 do dareczka1202 27.03.09, 19:34 a jak lekarze, personel? odwrotnie do czekania na wizytę tj.szybko, krótko po "macoszemu"? Mogę poczekać bo jestem po : usg, biopsji, onkologu,usg, usg i w obecnym usg mam napisane że własnie dalsza konsultacja/obserwacja w poradni sutka.i moja ginekolog nic dalej w swoim zakresie nie może zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
dareczka1202 Re: do dareczka1202 27.03.09, 21:28 Ja byłam zadowolona z MultiMedu.Wykonywałam tam badania i miałam jedną konsultację.Nie czekałam długo na wizytę,już nie pamiętam dokładnie, ale na pewno nie dłużej niż tydzień. Skoro nie masz potrzeby pośpiechu,to z czystym sumieniem mogę polecić konsultację w Koperniku.Tylko musisz sobie wizytę ustalić. Tam zajmowała się mną dr Kołacińska. Odpowiedz Link Zgłoś
skalna_l Re: Poradnia Chorób Sutka 30.03.09, 17:10 Ja chodzilam do dr.Rajcherta(Rejchart)zawsze mi sie platalo.Grzeczny,mily i rzeczowy.Jesli istniala potrzeba bez problemu przyjmowal bez numerka,ew.umawial na wizyte z pominieciem kolejki.Ale nie wiem czy jeszcze pracuje tam bo niestety lekarze czesto sie tam zmieniali. Odpowiedz Link Zgłoś