sylpal13 31.03.09, 13:53 chcę zrobić Młodemu szafę pod wymiar, ale nie typu komandor, tylko z otwieranymi drzwiami, możecie kogoś polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zonazona Re: szukam stolarza 31.03.09, 14:27 Moge polecić sympatycznego p. Jacka, robił nam mnóstwo rzeczy w mieszkaniu, dzieciakom w pokojach także. Szybko, sprawnie, bez bajzlu i niedrogo. Tel. 605 655 928 Odpowiedz Link Zgłoś
zonazona Re: a meble do łazienki też zrobi? 31.03.09, 15:33 Nam zrobił , nie wiem jakie masz wymagania co do materiałow, ale można spytać o aktualną ofertę, ja faceta polecam w każdym razie, bom zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
hippo55 Re: a meble do łazienki też zrobi? 31.03.09, 16:06 Coś raczej niedrogiego bo nie dysponujemy zbyt dużą ilością gotówki ) odkładamy na wakacje ). A mogę zapytać ile przykładowo wyniosły cie meble do łazienki i z czego robiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
zonazona Re: a meble do łazienki też zrobi? 31.03.09, 17:13 Możesz zapytać, ale nie odpowiem ile, hehe. Ponieważ ów pan robił nam na miarę baaaaardzo dużo rzeczy, kupa szaf, meble na całą scianę, obudowy kaloryferów itd - szafki w łazienkach zrobił nam gratis . Natomiast miałam porównanie z innym stolarzem, jeśli chodzi o ceny. I ten "nasz" jest tańszy Odpowiedz Link Zgłoś