iska202 21.04.09, 10:11 i znowu zapraszamy chętne mamy do spotkania.w tą sobotę czyli 25.04 o godz.16.00. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dareczka1202 happybogna 27.04.09, 13:26 wysłałam Ci zaproszenie na gazetowego pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
fabianekk Re: happybogna 01.06.09, 00:24 ojojoj niestety się spóźniłam, ale bardzo sympatyczny watek Odpowiedz Link Zgłoś
iska202 Re: fabianekk 01.06.09, 08:30 jak pewnie się zorientowałaś po tytule wątku stworzyłyśmy w Łodzi właśnie taki klub który pozwoli nam spotykać się razem z maluchami.spotykamy się nie tylko na sali, ale też na kawce w domu lub gdzieś w na mieście.jeśli będziesz miała ochotę to napiszę ci na gazetowego o spotkaniu Odpowiedz Link Zgłoś
anialodz27 Re: fabianekk 04.06.09, 10:42 to kiedy kochane spotykacie sie w najblizszym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
iska202 Re: fabianekk 05.06.09, 07:43 kolejne spotkanie w Klubie będzie 20.06 o 16.00 w CKM na Lokatorskiej 13 a dzień wcześniej czyli 19.06 będzie festyn na zakończenie roku w domu kultury,też tam będziemy Odpowiedz Link Zgłoś
fajnababka3 Re: fabianekk 18.06.09, 18:21 Mam pytanie co to za festyn i gdzie jest lokatorska - chętnie przyszłabym ale nie wiem o której. Odpowiedz Link Zgłoś
iska202 Re: fabianekk 19.06.09, 10:33 to jest festyna zakończenie sezonu domu kultury.nie wiem co będzie przygotowane, będzie w godz 16-20.a lokatorska jest przy rzgowskiej.na wysokości czerwonego rynku Odpowiedz Link Zgłoś
iska202 Re: fabianekk 19.06.09, 11:11 a nasze spotkanie w sobotę o 16.00 właśnie przy lokatorskiej Odpowiedz Link Zgłoś
magme Re: fabianekk 19.06.09, 15:26 Cześć - można dołączyć do Was? na lokatorską mam blisko ) a WAs zapraszam na spotkania Klubu Kangura Łódzkiego - to nie tylko chusty i noszenie dzieci ale tez teamty wszelkie okołodzieciowe, mamowe, tatowe i inne - co tylko nam wpadnie do głowy - zazwyczaj spotykamy się w Filemonie na Narutowicz/Wschodnia ) Jakby któraś z Was była zaiteresowana szczegółami to zapraszam na maila magme@wp.pl www.klubkangura.com.pl madebyme.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iska202 Re: fabianekk 19.06.09, 15:45 oczywiście, że można kiedyś myślałam o klubie kangura.ale sądziłam że tam włąsnie tylko spotkania z nauką noszenia maluchów w chustach a kiedy wy się spotykacie? Odpowiedz Link Zgłoś
magme Re: fabianekk 19.06.09, 16:09 )) Klub kangura to przede wszystkim dzieci bo od nich się wszystko wzięło - no chusty oczywiście ale nie tylko - oprócz typowych motaniowych spraw poruszamy wszelkie tematy rodzicielskie typu przysłowiowe "kupki, zupki i pieluchy", organizujemy spotkania z pedagogami, specjalistami różnych dzieciowych dziedzin np logopedką, różne prezentacje np nt wóżkói fotelików samochodowych, nt ruchu z dzieckiem - mamy namiar na ludzi którzy prowadzą u nas pokazowe zajęcia z aerobiku z niemowlakami, yogi dla mam z dziećmi, zapraszamy osoby z pokazami nt kosmetyków do pielęgnacji dzieci, i akcesoriów dziecięcych itd , ostatnio było dobieranie profesjonalne staników )) i foteliki właśnie, współpracujemy z doradcą laktacyją, robimy poglądówki nt masażu dziecięcego itd.. Ale oczywiście przeważają tematy chuściarskie - warsztaty dla początkujących , zaawansowanych itd. Niemniej można poznać wspaniałych ludzi i superowe dzieciaki Spotykamy się z reguły w niedziele , teraz będzie ciut trudniej bo w wakacje rezygnujemy z oficjalnych spotkań na sali na rzecz mniej oficjalnych wspólnych spacerów i spotkań w domach - w wakacje trudno dopasować terminy , każdy się jakoś rozjeżdża... Więc w sumie kiedy będzie najbliższe spotkanie to jeszcze nie wiem ale jak tylko sie dowiem to napiszę Odpowiedz Link Zgłoś