Dodaj do ulubionych

KLUB MAM-spotkanie 4!

21.04.09, 10:11
i znowu zapraszamy chętne mamy do spotkania.w tą sobotę czyli 25.04
o godz.16.00.
Obserwuj wątek
    • dareczka1202 happybogna 27.04.09, 13:26
      wysłałam Ci zaproszenie na gazetowego smile
      pozdrowienia!
      • fabianekk Re: happybogna 01.06.09, 00:24
        ojojoj niestety się spóźniłam, ale bardzo sympatyczny wateksmile
    • fabianekk Re: KLUB MAM-spotkanie 4! 01.06.09, 00:26

• iska202 Re: fabianekk 01.06.09, 08:30
        jak pewnie się zorientowałaś po tytule wątku stworzyłyśmy w Łodzi
        właśnie taki klub który pozwoli nam spotykać się razem z
        maluchami.spotykamy się nie tylko na sali, ale też na kawce w domu
        lub gdzieś w na mieście.jeśli będziesz miała ochotę to napiszę ci na
        gazetowego o spotkaniu smile
        • fabianekk Re: fabianekk 01.06.09, 09:40
          Oczywiscie że tak, bardzi fajny pomysłsmile
          • anialodz27 Re: fabianekk 04.06.09, 10:42
            to kiedy kochane spotykacie sie w najblizszym czasie?
            • iska202 Re: fabianekk 05.06.09, 07:43
              kolejne spotkanie w Klubie będzie 20.06 o 16.00 w CKM na
              Lokatorskiej 13 smile a dzień wcześniej czyli 19.06 będzie festyn na
              zakończenie roku w domu kultury,też tam będziemy smile
              • iska202 Re: fabianekk 18.06.09, 14:41
                ponownie zapraszamy.termin jw smile
              • fajnababka3 Re: fabianekk 18.06.09, 18:21
                Mam pytanie co to za festyn i gdzie jest lokatorska - chętnie przyszłabym ale
                nie wiem o której.
                • iska202 Re: fabianekk 19.06.09, 10:33
                  to jest festyna zakończenie sezonu domu kultury.nie wiem co będzie
                  przygotowane, będzie w godz 16-20.a lokatorska jest przy
                  rzgowskiej.na wysokości czerwonego rynku
                  • iska202 Re: fabianekk 19.06.09, 11:11
                    a nasze spotkanie w sobotę o 16.00 właśnie przy lokatorskiej
                    • magme Re: fabianekk 19.06.09, 15:26
                      Cześć - można dołączyć do Was? na lokatorską mam blisko smile)
                      a WAs zapraszam na spotkania Klubu Kangura Łódzkiego - to nie tylko chusty i noszenie dzieci ale tez teamty wszelkie okołodzieciowe, mamowe, tatowe i inne - co tylko nam wpadnie do głowy - zazwyczaj spotykamy się w Filemonie na Narutowicz/Wschodnia smile)
                      Jakby któraś z Was była zaiteresowana szczegółami to zapraszam na maila magme@wp.pl

www.klubkangura.com.pl
                      madebyme.blox.pl
                      • iska202 Re: fabianekk 19.06.09, 15:45
                        oczywiście, że można smile kiedyś myślałam o klubie kangura.ale
                        sądziłam że tam włąsnie tylko spotkania z nauką noszenia maluchów w
                        chustach smile a kiedy wy się spotykacie?
                        • magme Re: fabianekk 19.06.09, 16:09
                          smile)) Klub kangura to przede wszystkim dzieci smile bo od nich się wszystko wzięło
                          - no chusty oczywiście ale nie tylko - oprócz typowych motaniowych spraw
                          poruszamy wszelkie tematy rodzicielskie typu przysłowiowe "kupki, zupki i
                          pieluchy", organizujemy spotkania z pedagogami, specjalistami różnych
                          dzieciowych dziedzin np logopedką, różne prezentacje np nt wóżkói fotelików
                          samochodowych, nt ruchu z dzieckiem - mamy namiar na ludzi którzy prowadzą u nas
                          pokazowe zajęcia z aerobiku z niemowlakami, yogi dla mam z dziećmi, zapraszamy
                          osoby z pokazami nt kosmetyków do pielęgnacji dzieci, i akcesoriów dziecięcych
                          itd , ostatnio było dobieranie profesjonalne staników smile)) i foteliki właśnie,
                          współpracujemy z doradcą laktacyją, robimy poglądówki smile nt masażu dziecięcego itd..
                          Ale oczywiście przeważają tematy chuściarskie - warsztaty dla początkujących ,
                          zaawansowanych itd.
                          Niemniej można poznać wspaniałych ludzi i superowe dzieciaki smile
                          Spotykamy się z reguły w niedziele , teraz będzie ciut trudniej bo w wakacje
                          rezygnujemy z oficjalnych spotkań na sali na rzecz mniej oficjalnych wspólnych
                          spacerów i spotkań w domach - w wakacje trudno dopasować terminy , każdy się
                          jakoś rozjeżdża...
                          Więc w sumie kiedy będzie najbliższe spotkanie to jeszcze nie wiem ale jak tylko
                          sie dowiem to napiszę smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka