Dodaj do ulubionych

Spotkanie emam z Łodzi i okolic

22.12.03, 18:13
Jesli ktoś jest chetny żeby sie spotkać to wpiszcie swoje propozycje,
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • coronella Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 22.12.03, 23:08
      Ja jestem chętna na spotkanie! Mieszkam na Bałutach. Pogoda nie zachęca do
      długich spacerów, a gdzies "pod dachem"?? przychodzą mi do głowy tylko
      markety sad Będę śledzić forum, może któraś z Was wymyśli coś mądrzejszego?
      pozdrawiam
    • sylwiakrol Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 01.01.04, 12:23
      Rubi a ja mam do Ciebie prywatne pytanie. Przeczytałam że byłaś w ośrodku
      Horyzont.Jeżeli możesz napisz mi na adres gazetowy czy byłaś w pokoju czy w
      domku i ile płaciłaś. Bardzo mnie oferta tego ośrodka zainteresowała.

A spotkać się można np w sali zabaw dla dzieci, jeżeli oczywiście chcecie się
      spotkać z dzieciaczkami. Bo jeżeli same to można w jakiejś knajpcesmile
      • rubi21 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 01.01.04, 16:33
        Byłam w tym osrodku, mieszkalismy w pokoju hotelowym poniewaz w domkach przy
        brzydszej pogodzie jest raczej niecekawie z małym dzieckiem. W pokoju jest
        łazienka z natryskiem i tv, ale pokoje są raczej małe max na 2 osoby z
        dzieckiem. Ceny oczywiscie ulegną zmianie ale bylo to ok 70 zl z wyzywieniem za
        dobę, i za dziecko te zjest opłata plus opłaty klimatyczne od każdego, na
        terenia plac zabaw dla dzieci i baseny sala do zabawt dla dzieci sala tv i
        rekreacyjna, sala kominkowa, dyskoteka gdzie odbywaja sie różne imprezki
        wczasowiczów, jesli chcesz wiedzieć więcej pisz na priva pozdrawiam, Jeśłi
        chodzi o spotkanie to mogę spróbować wynająć mała salę w szkole i tam możemy
        zrobić herbatkę lub pryniesć jakieś ciasto i pogadac, dla dzieci mozna
        zorganizowac podlogę z materacy (musialybyśmy tlyko przynieść jakieś zabawki
        dla dzieciaków0 jeśli są chętni proszę o powiadomienie, jeśi osób będzie mało
        to proponuje spotkanie u mnie w domu. Wszystkieog dobrego w Nowym Roku. smile))
        • olawlodarczyk1 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 13.01.04, 15:54
          Zgłaszam się na spotkanie! Proponuję też salę zabaw "Piotruś Pan": tania,
          bezpieczna, dużo miejsca. A mamy mogą posiedzieć przy kawcesmile Sala jest na
          Pomorskiej. Ale jestem otwarta na wszystkie propozycjesmile
          Ciekawe, czy tym razem dojdzie do spotkaniawink
          Ola
    • anies75 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 22.01.04, 21:38
      ja bym chetnie sie spotkała z Wami, tylko mój maluszek jest jeszcze za mały na
      taką salę zabaw smile
      chętnie natomiast bym sie wyrwała z domu, bez dziecia smile
      • olawlodarczyk1 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 27.01.04, 17:32
        Ja chętnie się spotkam także bez dzieciaczkówsmile Szczególnie teraz-mam wolne
        przedpołudniasmile))
        Czekam na propozycjewink
        • lukasia1 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 29.01.04, 13:10
          Cześć Dziewczyny ! No może rzeczywiście zmobilizujemy siły i sie jakoś umówimy,
          bo aż mi żal jak patrzę na to nasze łódzkie forum. A przecież duuuużo nas smile))
          Pozdrawiam
          chętna do spotkania Aśka
          • olawlodarczyk1 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 30.01.04, 17:25
            Więc może coś zaproponuję?
            Jeśli którejś z Was pasuje czwartek po południu, w przyszłym tyg. to chyba
            będzie 5luty, to jastem zwarta i gotowasmile Teraz miejsce: może sala zabaw
            Piotruś Pan na Pomorskiej? Jeśli chętnych nie byłoby dużo, możemy się spotkać u
            mniesmile Możemy się też dogadać na priva: ola234@poczta.onet.pl.
            Chętne proszę o kontakt, to konkretnie się domówimysmile
            Ola
            • camilcia Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 01.02.04, 10:52
              a można się przyłączyć? ja będę akurat w odwiedzinach u mojej chrześnicy
              13miesięcy, z Majcią - roczek i wiem że jej mama też by się dała wyciągnąć.
              a napisz coś więcej o tej sali, a może są jeszcze jakieś inne centrum zabaw?
              • ja_adasia Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 01.02.04, 12:27
                Jeśli przyjmiecie edzieckowego dinozaura, to melduje się Adasia. Nie jestem
                pewna, czy dzieci mi do czwartku wydobrzeją, ale jak podacie termin i miejsce,
                postaram się dotrzeć.

ja_adasia@gazeta.pl
                • lukasia1 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 03.02.04, 12:38
                  Dziewczyny ! Ja naprawdę bardzo chętnie się z Wami umówię, ale zastanawiam się
                  tylko nad tą salą... Wiecie jak jest - przez kraj przetacza się epidemia grypy
                  i trochę się boję żeby dzieciaki czegoś nie złapały. Nie mówię że któraś z nas
                  przyjdzie z choruskiem, ale zabawki w takich salach nie są dezynfekowane i
                  zaraza w nich siedzi. Może jestem przewrażliwiona, to mnie naprostujcie wink)
                  Pozdrawiam Aska
    • gymboree Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 03.02.04, 23:40
      Chyba jednak jesteś nieco przewrażliwiona albo może po prostu bardzo
      ostrożna.Ja jeżdżę przynajmniej raz w tygodniu na salę zabaw z moją 15 mies.
      córcią ,siedzimy tam naprawdę długo a jeszcze ani razu nie była chora po
      takiej wizycie.Chyba więc nie jest tak źle na tych salkach.No i przede
      wszystkim jest tam naprawdę czysto.Niestety jest zima ,masę osób choruje i
      dzieciaczek może rozchorować się nawet po zakupach w osiedlowym sklepiku.
      Pomysł aby się spotkać na sali zabaw jest wg mnie najrosądniejszy jak na tę
      porę roku,a

latem może w Zoo?
      Chętnie się stawię na spotkaniu łódzkich mam.
      Moją ulubioną salką jest Figloraj na ul. Wierzbowej.
      Pozdrawiam.
      • lukasia1 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 04.02.04, 12:23
        No to pewnie masz rację, wycofuję swoje obawy smile))
        Ale czwartek już jutro, a my nie umówione. Jak się tak będziemy skrzykiwać to
        zejdzie nam do lata smile))
        Ja chętnie zaprosiłabym Was do siebie ale mam w domu jeszcze półroczniaka i
        dość dużego psa, więc mogłoby się okazać ze maluchy mają za mało miejsca.
        To co umawiamy sie jakoś ?
        • olawlodarczyk1 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 04.02.04, 17:23
          Przepraszam,że tak dawno nie było mnie tu, ale miałam problemy z kompemsad(( Na
          jutro już PRAWIE jesteśmy umówione z jedną z mam u mniesmile
          A jeśli chodzi o tę salę zabaw, to na Wierzbowej nigdy nie byłamsad W którym to
          miejscu? I może przełożymy spotkanie na przyszły tydzień przed poł., bo po
          południu teraz w ferie tam jest sporo starszych dziecisad Pasuje Wam? Jaki dzień
          najlepiej? Może być na Pomorskiej?
          Czekam na odzewsmile
          Ola z Artusiem
          • olawlodarczyk1 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 04.02.04, 17:26
            To jeszcze raz jasmile
            Tak myślę, że jeśli wolicie jutro, to też może być.smile))
            Proponuję o 16.30 w sali zabaw Piotruś Pan, Pomorska róg Stearlingasmile
            Tylko proszę o potwierdzenie, jeśli któraś z Was się wybiera, bo jak mam być
            sama... Dopiero wczoraj byłamsmile
            Ola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka