rubi21 22.12.03, 18:13 Jesli ktoś jest chetny żeby sie spotkać to wpiszcie swoje propozycje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coronella Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 22.12.03, 23:08 Ja jestem chętna na spotkanie! Mieszkam na Bałutach. Pogoda nie zachęca do długich spacerów, a gdzies "pod dachem"?? przychodzą mi do głowy tylko markety Będę śledzić forum, może któraś z Was wymyśli coś mądrzejszego? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiakrol Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 01.01.04, 12:23 Rubi a ja mam do Ciebie prywatne pytanie. Przeczytałam że byłaś w ośrodku Horyzont.Jeżeli możesz napisz mi na adres gazetowy czy byłaś w pokoju czy w domku i ile płaciłaś. Bardzo mnie oferta tego ośrodka zainteresowała. A spotkać się można np w sali zabaw dla dzieci, jeżeli oczywiście chcecie się spotkać z dzieciaczkami. Bo jeżeli same to można w jakiejś knajpce Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 01.01.04, 16:33 Byłam w tym osrodku, mieszkalismy w pokoju hotelowym poniewaz w domkach przy brzydszej pogodzie jest raczej niecekawie z małym dzieckiem. W pokoju jest łazienka z natryskiem i tv, ale pokoje są raczej małe max na 2 osoby z dzieckiem. Ceny oczywiscie ulegną zmianie ale bylo to ok 70 zl z wyzywieniem za dobę, i za dziecko te zjest opłata plus opłaty klimatyczne od każdego, na terenia plac zabaw dla dzieci i baseny sala do zabawt dla dzieci sala tv i rekreacyjna, sala kominkowa, dyskoteka gdzie odbywaja sie różne imprezki wczasowiczów, jesli chcesz wiedzieć więcej pisz na priva pozdrawiam, Jeśłi chodzi o spotkanie to mogę spróbować wynająć mała salę w szkole i tam możemy zrobić herbatkę lub pryniesć jakieś ciasto i pogadac, dla dzieci mozna zorganizowac podlogę z materacy (musialybyśmy tlyko przynieść jakieś zabawki dla dzieciaków0 jeśli są chętni proszę o powiadomienie, jeśi osób będzie mało to proponuje spotkanie u mnie w domu. Wszystkieog dobrego w Nowym Roku. )) Odpowiedz Link Zgłoś
olawlodarczyk1 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 13.01.04, 15:54 Zgłaszam się na spotkanie! Proponuję też salę zabaw "Piotruś Pan": tania, bezpieczna, dużo miejsca. A mamy mogą posiedzieć przy kawce Sala jest na Pomorskiej. Ale jestem otwarta na wszystkie propozycje Ciekawe, czy tym razem dojdzie do spotkania Ola Odpowiedz Link Zgłoś
anies75 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 22.01.04, 21:38 ja bym chetnie sie spotkała z Wami, tylko mój maluszek jest jeszcze za mały na taką salę zabaw chętnie natomiast bym sie wyrwała z domu, bez dziecia Odpowiedz Link Zgłoś
olawlodarczyk1 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 27.01.04, 17:32 Ja chętnie się spotkam także bez dzieciaczków Szczególnie teraz-mam wolne przedpołudnia)) Czekam na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
lukasia1 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 29.01.04, 13:10 Cześć Dziewczyny ! No może rzeczywiście zmobilizujemy siły i sie jakoś umówimy, bo aż mi żal jak patrzę na to nasze łódzkie forum. A przecież duuuużo nas )) Pozdrawiam chętna do spotkania Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
olawlodarczyk1 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 30.01.04, 17:25 Więc może coś zaproponuję? Jeśli którejś z Was pasuje czwartek po południu, w przyszłym tyg. to chyba będzie 5luty, to jastem zwarta i gotowa Teraz miejsce: może sala zabaw Piotruś Pan na Pomorskiej? Jeśli chętnych nie byłoby dużo, możemy się spotkać u mnie Możemy się też dogadać na priva: ola234@poczta.onet.pl. Chętne proszę o kontakt, to konkretnie się domówimy Ola Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 01.02.04, 10:52 a można się przyłączyć? ja będę akurat w odwiedzinach u mojej chrześnicy 13miesięcy, z Majcią - roczek i wiem że jej mama też by się dała wyciągnąć. a napisz coś więcej o tej sali, a może są jeszcze jakieś inne centrum zabaw? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_adasia Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 01.02.04, 12:27 Jeśli przyjmiecie edzieckowego dinozaura, to melduje się Adasia. Nie jestem pewna, czy dzieci mi do czwartku wydobrzeją, ale jak podacie termin i miejsce, postaram się dotrzeć. ja_adasia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lukasia1 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 03.02.04, 12:38 Dziewczyny ! Ja naprawdę bardzo chętnie się z Wami umówię, ale zastanawiam się tylko nad tą salą... Wiecie jak jest - przez kraj przetacza się epidemia grypy i trochę się boję żeby dzieciaki czegoś nie złapały. Nie mówię że któraś z nas przyjdzie z choruskiem, ale zabawki w takich salach nie są dezynfekowane i zaraza w nich siedzi. Może jestem przewrażliwiona, to mnie naprostujcie ) Pozdrawiam Aska Odpowiedz Link Zgłoś
gymboree Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 03.02.04, 23:40 Chyba jednak jesteś nieco przewrażliwiona albo może po prostu bardzo ostrożna.Ja jeżdżę przynajmniej raz w tygodniu na salę zabaw z moją 15 mies. córcią ,siedzimy tam naprawdę długo a jeszcze ani razu nie była chora po takiej wizycie.Chyba więc nie jest tak źle na tych salkach.No i przede wszystkim jest tam naprawdę czysto.Niestety jest zima ,masę osób choruje i dzieciaczek może rozchorować się nawet po zakupach w osiedlowym sklepiku. Pomysł aby się spotkać na sali zabaw jest wg mnie najrosądniejszy jak na tę porę roku,a latem może w Zoo? Chętnie się stawię na spotkaniu łódzkich mam. Moją ulubioną salką jest Figloraj na ul. Wierzbowej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasia1 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 04.02.04, 12:23 No to pewnie masz rację, wycofuję swoje obawy )) Ale czwartek już jutro, a my nie umówione. Jak się tak będziemy skrzykiwać to zejdzie nam do lata )) Ja chętnie zaprosiłabym Was do siebie ale mam w domu jeszcze półroczniaka i dość dużego psa, więc mogłoby się okazać ze maluchy mają za mało miejsca. To co umawiamy sie jakoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
olawlodarczyk1 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 04.02.04, 17:23 Przepraszam,że tak dawno nie było mnie tu, ale miałam problemy z kompem(( Na jutro już PRAWIE jesteśmy umówione z jedną z mam u mnie A jeśli chodzi o tę salę zabaw, to na Wierzbowej nigdy nie byłam W którym to miejscu? I może przełożymy spotkanie na przyszły tydzień przed poł., bo po południu teraz w ferie tam jest sporo starszych dzieci Pasuje Wam? Jaki dzień najlepiej? Może być na Pomorskiej? Czekam na odzew Ola z Artusiem Odpowiedz Link Zgłoś
olawlodarczyk1 Re: Spotkanie emam z Łodzi i okolic 04.02.04, 17:26 To jeszcze raz ja Tak myślę, że jeśli wolicie jutro, to też może być.)) Proponuję o 16.30 w sali zabaw Piotruś Pan, Pomorska róg Stearlinga Tylko proszę o potwierdzenie, jeśli któraś z Was się wybiera, bo jak mam być sama... Dopiero wczoraj byłam Ola Odpowiedz Link Zgłoś