ppknmk 02.02.04, 22:43 Czy któraś z was słyszala coś o tym doktorze? Zastanawiam się nad wyborem ginekologa, przy którym mogłabym zajść w ciążę słyszałam parę pozytywnych opinii o tym lekarzu, ale może któraś z forumowiczek miała też z nim styczność? z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytafg1 Re: dr Miaśkiewicz z Narutowicza 03.02.04, 12:59 Hej- Ja go znam. Chodze do niego od paru lat ale nie zdecydowalabym sie rodzic z nim. Jako ginekolog jest ok, ale jak dla mnie-zbyt rzeczowy, raczej mily ale nic ponadto. Nie da sie z nim pogadac, podyskutowac, poradzic. Jest oschly w kontakcie. Ale mam kolzenake, kt u niego rodzila i byla zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-m Re: dr Miaśkiewicz z Narutowicza 05.02.04, 21:51 Witaj ja juz rodzilam kilka lat temu ale bardzo przypadl mi do serca doktor Drzewicki przyjmuje w przychodni na Pachońskiego a takze pracuje w Narutowiczu. Zawsze wesoly usmiechniety bardzo rzeczowy i dokladny smiem twierdzic iz dzieki jego precyzjii moja mala dzis jest (dziecku zanikalo tetno). Gorąco Go polecam wszystkim :_)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś