Dodaj do ulubionych

Kraków - dobre USG

14.04.04, 15:20
Hej, może już był taki wątek, ale nie wiem.
Przede mną pierwsze USG, bo zgodnie z zaleceniem ginki czekam do 12 tygodnia.
NIe wiem jaki ona ma aparat do USG, ale w sumie nie sądzę, że jakiś bardzo
nowoczesny. Pomyślałam, że poszukam czegoś super. Czy macie jakieś
informacje, gdzie można pójść prywatnie na nowoczesne i bardzo dobre USG???
Będę wdzięczna za informacje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • marzek2 Re: Kraków - dobre USG 14.04.04, 15:48
      Hej!
      Ja trochę nie w temacie, ale jednak... czy wiesz, dlaczego Twoja gin zaleciła
      czekanie do 12 tygodnia? Bo ja jestem dużo wcześniej i dziś mam stres, bo
      jeszcze nic nie było widać. NIby może być jednak za wcześnie ale mam trochę
      stracha. A co do dobrego usg to wlkejam ci link tego dotyczący :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=601&w=10034795&a=10530468
      • wodnik74 Re: Kraków - dobre USG 14.04.04, 16:00
        dzięki za link.
        A dlatego kazała czekać, żeby się nie denerwować, jakby wcześniej nic nie było
        widać - bo to się zdarza, a i tak się nie ma na to wpływu. Ja o tyle jestem w
        stresie, że już chyba calemu światu powiedziałam i teraz mam nadzieję, że
        odpukać nic dziwnego na tym USG nie wyjdzie smile)
        Pozdr
        • marzek2 Re: Kraków - dobre USG 14.04.04, 16:21
          NO to jest ciekawe... to dlaczego moja gin dziś nie powiedziała mi, że jeszcze
          za wcześnie na usg tylko zrobiła i wpędziła mnie w niezłe nerwy? A tak z
          ciekawości do kogo chodzisz? A ja.. cóż pozostaje mi czekać aż dzidzia się -
          mam nadzieję - ujawni.
          • wodnik74 Re: Kraków - dobre USG 15.04.04, 15:20
            Wiesz co, chodzę do dr Teresy Niemiry na Stolarskiej. Ktoś ją skrytykował w
            jakimś starym wątku, że waga na korytarzu i że to jest krępujące ... Cóż ja sie
            ważę w domu rano przed wizytą, poza tym znam ją od lat - no i szczerze mówiąc
            żaden lekarz nigdy nie poświęcał mi tyle uwagi. A dr Niemira spokojnie tłumaczy
            mi różne pozalekarskie kwestie, ma dużo rozsądku i zdrowego podejścia, nie
            przesadza w żadną stronę. W ciąży byłam u niej już na trzech badaniach, i
            jestem naprawdę zadowolona.
            To pozdrawiam. A tego USG nie mogę się doczekać - dopiero za 2 tygodnie ...
            W ogóle poleciła mi USG w Scanmedzie na al. Pokoju jako najnowocześniejsze w
            Krakowie. Zresztą na Stolarskiej też jest dobry aparat. To pozdrawiam
            • ashman Re: Kraków - dobre USG 26.05.04, 17:49
              Czy ktos cos slyszal na temat sprzetu USG na Kr. Jadwigi w SPESie? Mam tam
              umowiona wizyte.
    • nika791 Re: Kraków - dobre USG 16.04.04, 16:33
      Hej

Ja robię usg na ulicy Grzegórzeckiej 72 - w poniedziałki, wtorki i czwartki od
      15-17.30 przyjmuje tam bardzo miły ginekolog - ultrasonografista. Byłam tam już
      dwa razy i muszę powiedzieć, że reklamy umiesczone na stronie gabinetu
      (www.ginekolog.krakow.pl) nie są przesadzone. Za każdym razem lekarz zrobił mi
      badanie bardzo rzetelnie, mam je nagrane na płyty cd, do tego zawsze dostaję
      opis do badania na 1,5 strony - wszystko jest w nim wyjaśnione. Ja na prawdę
      jestem bardzo, bardzo zadowolona z tych badań. Koszt samego usg to 50 zł -
      nagranie na cd kolejne 50 zł.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka