Dodaj do ulubionych

Swoszowice stadnina

20.02.14, 09:14
Macie może jakieś doświadczenia z tą stadniną, Wasze opinie, ewentualnie namiary, kontakt na osobę z którą można się umówić na naukę jazdy dla 9-cio latki?
Obserwuj wątek
    • ula-lo Re: Swoszowice stadnina 23.02.14, 02:07
      Zdecydowanie odradzam. To jest stajnia sportowa. Rekreacja jest na bardzo niskim poziomie, do tego bardzo niebezpiecznie dla początkujących dzieci (tak mi się przynajmniej wydaje po 2 jazdach, jakie tam widziałam i w których próbowała brać udział moja córka).
      • ula-lo Re: Swoszowice stadnina 23.02.14, 02:08
        Piszę o WLKS Swoszowice.
        O tę pytałaś?
        • rolly_mo Re: Swoszowice stadnina 23.02.14, 11:30
          A możesz coś więcej napisać. Córa chce jeżdzić, szukam stadniny w miarę blisko. Czy tam trzeba zapisać się na jakiś kurs, czy ewentualnie wykupić jazdy np. Na sobotę, czy te jazdy są w kilka osób w grupach, czy indywidualnie sie umawia? Nie mam pojęcia jak temat ugryżć, muszę chyba podzwonić i popytać. A może znasz jająś stadninę godną polecenia dla początkujących ?
          • ula-lo Re: Swoszowice stadnina 24.02.14, 13:48
            Sama szukam gdzieś niedaleko czegoś sensownego (jest Wieliczka, ale za drogo dla nas). Córka jeździła półtora roku gdzie indziej, w znakomitych warunkach, ale to 25 km w jedną stronę (nie chcę tu pisać, żeby nie było, że reklamuję).
            Jazdy w Swoszowicach są grupowe. Dwa razy tam byłam z 8-latką i nigdy więcej (najogólniej: dzieciaki puszczone same sobie, na płoszących się i ponoszących koniach, nikt nie patrzy, co się dzieje). Ale pewnie najlepiej spróbować samemu. Na stronie internetowej jest numer tel. do instruktorki.
            Jeśli chcesz, napisz na gg: 47842107 (próbowałyśmy 3 ośrodków w Krakowie)
            • rolly_mo Re: Swoszowice stadnina 25.02.14, 08:34
              No właśnie z tego co słyszałam to swoszowice nie mają dobrej opinii.
              Córa była w ferie na zaczarowanym wzgórzu i wróciła zadowolona, ale to trochę daleko.
            • kumakk Re: Swoszowice stadnina 25.03.14, 11:42
              A czy możesz napisać na priva gdzie były dobre warunki do jazdy konnej? Może to akurat bliżej mnie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka