onikat 14.04.05, 16:54 Poszukuje niani do 5-miesięcznej córki. Ale marzy mi się niania sprawdzona, godna polecenia, jednym słowem anioł )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margosia.kr Re: Poszukuje sprawdzonej niani 14.04.05, 20:38 Witaj. Moja znajoma miała do swoich dzieci nianię, z której była bardzo zadowolona. Pani ma ok. 55 lat jest ciepłą i energiczną osobą. Podobno bardzo sympatyczna w komunikacji, z troskliwością i oddaniem zajmowała się jej synkiem. Jest samotna,bez zobowiązań więc była całkowicie dyspozycyjna. Podaję Ci numer niani 654-26-71 . Jeżeli się zdecydujesz zadzwonić to możesz powołać się na Dobrochnę Derewińską. Pozdrawiam i powodzenia - Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
onikat Re: Poszukuje sprawdzonej niani 14.04.05, 23:35 Bardzo Ci dziękuję za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
jeangrey Re: Poszukuje sprawdzonej niani 24.06.05, 09:00 > możesz powołać się na Dobrochnę Derewińską. Pozdrowienia dla Dobrochny od kilku koleżanek z klasy z X LO i z 27 KDH ) JG Odpowiedz Link Zgłoś
dobra26 Re: Poszukuje sprawdzonej niani 24.06.05, 19:52 Przepraszam Cie droga Malgosiu, ale kto Cie upowaznil do podawania imienia i nazwiska osoby na interncie, bez jej zgody i ktorej nawet nie znasz???? I dodatku danych osobowych?? Bardzo prosze o wyjasnienie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeangrey Re: Poszukuje sprawdzonej niani 25.06.05, 14:15 dobra26 napisała: > Bardzo prosze o wyjasnienie!!!!!! Dobrochno, nie denerwuj się. Nie cieszysz się, że ktoś odnalazł Cię po latach? Odpowiedz Link Zgłoś
katka.c Re: Poszukuje sprawdzonej niani 15.04.05, 08:58 Witam!!!! Chciałam Pani zaoferować swoją pomoc. Wiem,ze nie moze Pani mnie teraz sprawdzić , a ryzykować jest trudno, bo przecież chodzi o Pani dziecko!! Mam 20 lat i trochę wolnego czasu, wić jeśli bylaby Pani chętna to proszę o kontakt Kasia Ps. katka.c@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kalpa Re: Poszukuje sprawdzonej niani 18.04.05, 21:52 Ja też moge polecić sprawdzonego anioła. I na dodatek świetnie gotuje. Telefon do niej podam na priva. Kalpa Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 Re: Poszukuje sprawdzonej niani 19.04.05, 09:09 jeśli to dalej aktualne to napisz do mnie na mój post o oddaniu niani.. Odpowiedz Link Zgłoś
sroczusia Re: Poszukuje sprawdzonej niani 19.04.05, 11:26 Jesli nadal szukasz mam nianie ktora u mnie pracowala, jest naprawde godna polecenia i ma duze doswiadczenie, moge podac namiary na priva Odpowiedz Link Zgłoś
mata30 Re: Poszukuje sprawdzonej niani 20.04.05, 21:47 ja też szukam, czy Twoja niania ciągle aktualna? Odpowiedz Link Zgłoś
starsza_szyszkaa Re: Poszukuje sprawdzonej niani 10.06.05, 21:07 No cóż... Nikt mnie nie poleci, bo jeszcze nigdy nie pracowałam jako niania ale: -Jestem do dyspozycji cały sierpień i dorywczo od teraz. -Jest mi bardzo potrzebne zajęcie na wakacje. -W każde wakacje opiekuję się moimi kuzynkami (1 rok i 5 lat) -mam mamę pedagoga (uczy roczniki 1-3 w SP) więc mogłaby mi dostarczyć wiele ciekawych pomysłów na zabawy wspomagajace rozwój intelektualny twojego dzecka. -Niestety mam niecałe 17 lat, i nie chcę żebyś nie dzwoniła bez potrzeby, bo niewiele kobiet powiażyłoby dziecko 17-sto latce. Ale wierz mi, ze nie żałowałabyś. Jeśli jesteś zainteresowana to pisz na mail: starsza_szyszkaa@wp.pl lub dzwoń: 508943290; 6580811. Bardzo proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
atayy Re: Poszukuje sprawdzonej niani 20.06.05, 17:42 Witam! Nazywam sie Malgorzata Urbaniec. Dziecmi zajmuje sie od trzech lat. Nie traktuje tego jako prace, ale raczej pasje. Do tej pory mialam 8 podopiecznych i z kazdym sie zaprzyjaznilam. "Moja" najmlodsza pociecha miala 5 miesiecy, gdy sie nia zajmowalam. Obecnie ma trzy latka i nadal gdy tylko mam troche wolnego czasu zabieram ja na spacery itp., bo uwielbiamy sie razem bawic. Kazde dziecko, ktorym sie zajmowalam pokochalam jak rodzona ciotka. Generalnie jestem osoba dyspozycyjna i zawsze mozna na mnie liczyc. Nie pale, jestem cierpliwa, spokojna i co najwazniejsze - wszystkie dzieci, z ktorymi mialam do czynienia mnie lubia. W razie czego prosze pisac na adres: atayy@o2.pl lub dzwonic: 606 115 301 pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewkamsc Re: Poszukuje sprawdzonej niani 23.06.05, 09:08 witam jestem efka od 4 lat opiekuje sie malymi urwisami choc sama mam dopiero 18 lat chcialabym studiowac pedagogike i chce sie utwierdzic ze to jest moje powolanie zyciowe z dotychczasowych doswiadczen wiem ze dzieci mnie lubia chdyz mam milion pomysluw na minute a mialam doczynienia z malymi urwisami kture niemogly usiedziec w miejscu ale jestem odpowiedzialna i latwo przywiozuje sie do maluszkuf jesli jest pani zaineteresowana prosze dzwonic 889 646 889 -efka Odpowiedz Link Zgłoś