laraska 28.06.05, 18:26 Czy ktoś z was nie wie jak zdobyć Dostinex (lek hamujący laktację) ewentualnie jakiś inny o podobnym działaniu?? Mam receptę, ale lek jest absolutnie niedostępny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igakinga Re: dostinex pilnie potrzebny 28.06.05, 23:01 my- pracuje w aptece, zamawialismy go niedawno z hurtowni- byl specjalnie sprowadzany, ale bylo to jakis miesiac temu. jesli jestes z Krakowa, proponuje zadzwonic pod nr 654-72-93- apteka i popros, zeby ci go sprowadzili- moze sie uda. a jezeli nie,to moim zdaniem latwiej poprosic lekarza o nowa recepte na bromokryptyne- Bromergon, Bromocorn, Parlodel, czy cos innego z tej grupy, np. quinagolid- Norprolac. Odpowiedz Link Zgłoś
laraska Re: dostinex pilnie potrzebny 29.06.05, 06:25 Bardzo Ci dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. A mała Iga po prostu boska, pomysł na stronę też świetny. Gratuluję pociechy. Ja również mam takiego 2,5 latka. Nazywa się Igor, a jeszcze kilka dni w brzuchu pomieszka jego siostra (też myślałam o imieniu Iga, ale bałam się, ze Igor i Iga są zbyt jednobrzmiące pozdrowienia dla Ciebie i całuski dla IGI Odpowiedz Link Zgłoś
igakinga Re: dostinex pilnie potrzebny 29.06.05, 14:15 czesc, pisalam juz kiedys na forum o imionach, ze moja Iga miala byc Igorem ale ze wyszla panienka no to jest Igusia.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś