niby1 19.08.05, 15:19 Czy ktoś powie mi coś od siebie o zajęciach w Kangurze? Weszłam na stronę - pomysł mi się podoba. A jak z realizacja? Warto? Mam dziecxi w wieku 3 i 8 lat. Dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyldak Re: kangur? 19.08.05, 22:03 Ja polecam. Obserwowałam zajęcia z drugiej strony tzn robiłam tam staż więc współprowadziłam zajęcia. Polecam. Myślę, że jak moje dziecie podrośnie skorzystam. Dzieci zaopiekowane i zajęte. I naprawdę zajęcia rozwijają wyobraźnię i twórcze myślenie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflanka Re: kangur? 20.08.05, 20:34 Moja córka chodziła tam w zeszłym roku. Zajecia tematyczne, nprawde rozwijajace, z kazdego dziecka wydobywaly jakies ciekawe cechy. Np. bylo o wodzie wiec z kocyka bylo zrobione jeziorko po ktorym plywaly wlasnorecznie przez dzieci zrobione kaczuszki(pisze o zajeciach dla 2,5 latkow) jedna zabawa plynnie przechodzila w druga, wszystko naprawde przemyslane. PAnie bardzo mile i cieple, bardzo mi sie podobało, ze dzieci byly traktowane jak mali ludzie a nie zabawki, czy zło konieczne. Mowiono do dzieci "przepraszam", "prosze", "dziekuje", "czy moglabys...", itd. a z mojego doswiadczenia wynika, ze nieczesto to sie zdarza...Duzo by opowiadac, bylo super! Piotruś - moje biedniątko DLACZEGO Odpowiedz Link Zgłoś