Dodaj do ulubionych

PŁOCK???odezwij się

IP: *.* 11.03.02, 21:38
Cześć, czy jest tu ktokolwiek z Płock? Przeglądam, ale może niedokładnie. Jestem mamą pięciomiesięcznej Weroniki. Bardzo chętnie poznam mamy z Płocka choć niekoniecznie i niekoniecznie takich małych dzieci. Po prostu jestem "napływowa" do Płocka i nie mam wielu znajomych, a jak wiadomo, z małym dzieckiem możliwości się zawężają. Piszcie na priva. Daga
Obserwuj wątek
    • Gość: Mika_P Re: PŁOCK???odezwij się IP: *.* 13.04.02, 22:28
      A skąd "napłynełaś" ?
    • Gość: Krycha Re: PŁOCK???odezwij się IP: *.* 17.04.02, 12:39
      Cześć. Nie jestem z Płocka, lecz z Sierpca (40km na pólnoc).Mam 6-letniego Krzysia i 8-miesięczną Zuzię. Pozdrawiam. Krycha
      • Gość: Mika_P Re: PŁOCK???odezwij się IP: *.* 25.04.02, 19:43
        noooo, wiesz, Krycha, jak ktoś jest z Płocka, to raczej wie, w którą strone się do Sierpca jedzie ;)
        • Gość: Krycha Re: PŁOCK???odezwij się IP: *.* 26.04.02, 09:27
          O położeniu Sierpca przypomniałam tak dla formalności dla osób, które do Płocka "napłynęły". Z tego co widzę to raczej mało Płocka jest na forum. A szkoda. Pozdrawiam. Krycha
      • Gość: Barbie Re: PŁOCK???odezwij się IP: *.* 09.06.02, 22:50
        Cześć KrychaPochodzę z Sierpca ale od 6 lat mieszkam w Toruniu. Cieszę się że jakaś krajanka tu zagląda. Może nawiążemy znajomość? Mam trójkę dzieci: córa 5 lat, synkowie 3 lata i 20 m-cy. W Sierpcu bywamy kilka razy do roku, przeważnie wpadamy na tydzień lub na weekend. Żałuję że nie byłam na festynie browaru, pewnie była świetna zabawa. Nawet toruńskie gazety reklamowały.Mój nick Barbie, czasami bywam na czacie w godz. 11-14 będąc w pracy.
        • Gość: Edyś Re: PŁOCK???odezwij się IP: *.* 09.09.02, 00:48
          Ja urodziłam się i wychowałam w Płocku, ale od 1997 mieszkam w Warszawie. Mam 5 miesięczną córkę (niewiele brakował, aby urodziła się w Płocku). Pozdrawiam wszystkie mamy płotczanki i ich dzidziusie.
    • Gość: DagmaraKawalska Re: PŁOCK???odezwij się IP: *.* 03.10.02, 11:01
      Ojejku, jesteście i to od dawna. U mnie sporo się działo, sporo wojażowalismy, poza tym rzeczywiście nie wchodziłam tutaj. Napłynęłam z Kędzierzyna-Koźla, to na Śląsku Opolskim. Weronika za tydzień skończy roczek. Tak mi szybko zleciało. Urwis mały biega, gada, śpiewa. Jest kochana. Szukam nowych znajomych. Daga
    • Gość: MartamamaOli Re: PŁOCK???odezwij się IP: *.* 29.11.02, 09:33
      Cześć! Czyżby naprawdę było tak malutko Nas tutaj?? Mam na imię Marta , od urodzenia mieszkam w Płocku. Mam córeczkę Olę , 26.11. skończyła 16 m-cy. Niestety jeszcze nie chodzi ( problem z bioderkami), ale jest już ok i powoli będzie nadrabiać zaległości (a może to będzie bardzo szybko?). Chętnie poznam mamy z Płocka.Na czacie mój nick MartamamaOli. Piszcie , odzywajcie się!!!Marta
    • ez_analityk Re: PŁOCK???odezwij się 10.04.03, 14:46
      Jestem z Płocka, ale wyemigrowałam do Wrocławia. Czasami jednak odwiedzam
      prastary gród, ale rzeczywiście maleńko nas
    • marzenus Re: PŁOCK???odezwij się 22.05.03, 13:50
      Dołączam się, chociaż juz nie mieszkam w Płocku, ale tu się urodziłam i
      przeżyłam 26 lat. Obecnie mieszkam w Warszawie i mam 20-miesięczną córkę Adę.
      Mało nas w tym Płocku! Może coś się ruszy ...?
      Pozdrawiam
      Marzena
      P.S. Może jest ktoś kogo znam?
      • anusia115 Re: PŁOCK???odezwij się 25.05.03, 14:49
        Pozdrawiam Tez jestem z Sierpca , choć od 4 lat mieszkam w Płocku .
        Jestem mamą 2 mies Kamila
        Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka