aglamama 16.09.05, 20:53 Czy ktoś wie gdzie w Krakowie (lub okolice) można skorzystać z basenu dla kilkumiesięcznych bobasków? Eskada na ul. Szuwarowej i Park Wodny odpadają - brak miejsc(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: Basen dla bobasów 16.09.05, 22:07 Pytaj na Województwach: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=601 Odpowiedz Link Zgłoś
amb25 Re: Basen dla bobasów 19.09.05, 12:12 do niedawna (nie wiem jak w tym roku) były jeszcze zajęcia prowadzone w Szpitalu im. Rydygiera (na basenie rehabilitacyjnym) oraz w Herbewie na basenie. Ja chodziłam do Rydygiera i na Szuwarową. Bardziej podobało mi się w Rydygierze - sposób prowadzenia zajęć (na brzegu czuwał ratownik a prowadząca była w basenie i pomagała przy wykonywaniu ćwiczeń, szczególnie początkującym), większy basen (na Szuwarowej maluchy mają zajęcia w jacuzzi więc 4 dzieci i 4rodziców - i robi się tłok), kameralnie (na basenie było max 12 maluchów z jednym rodzicem), jasno (u rydygiera duże okno - na Szuraworej sztuczne oświetlenie) itp. Tu i tam brak miejsc do przebierania maluchów. U Rydygiera - prysznic przed i po wyjściu z basenu, kameralny, na Szuwarowej - prszysznic jest "ogólno widoczny" albo trzeba przejść się do szatni przy basenie. Na Szuwarowej na pewno jakość wykonania jest lepsza bo wiadomo jest to nowy prywatny klub (ale za to w recepcji siedzi często taka bardzo niesympatyczna Pani), ale generalnie bardziej podobało mi sie u Rydygiera. Odpowiedz Link Zgłoś