Dodaj do ulubionych

Logopeda i psycholog dziecięcy w Krakowie

05.06.06, 19:26
------------------------------------------------------------------------------
--
Witam serdecznie !

Szukam dobrego logopedy i psychologa dziecięcego w Krakowie .
Czy moglibyście mi Państwo kogoś polecic ?

Z góry dziękuję !

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • margosia.kr Re: Logopeda i psycholog dziecięcy w Krakowie 06.06.06, 09:11
      Witaj.
      Jeżeli dziecko ma mniej niż 6 lat, to w szpitalu J.P.II jest organizowany
      program, w którym dziecko jest pod opieką psychologa, logopedy i rehabilitanta.
      Jeżeli nie ma wad postawy czy innych nieprawidłowości, to nie podlega
      rehabilitacji.
      Wymagane jest skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu.
      Byłam i uważam, że warto.
      Pozdrawiam - Małgosia
      • lordess Re: Logopeda i psycholog dziecięcy w Krakowie 06.06.06, 12:13
        Bardzo dziękuję za odpowiedź
        Pozdrawiam smile)
        • madzik-1977 Re: Logopeda i psycholog dziecięcy w Krakowie 06.06.06, 14:46
          A ja gorąco polecam logopedę na ul.Lenartowicza 14 pani doktor Zasada.Bardzo
          sympatyczna i miła a w dodatku dobry fachowiec.Psychologa nie znam ale tam
          również przyjmuje psycholog,więc myślę,ze w razie potrzeby kierują od razu.Żeby
          się tam dostać musisz mieć skierowanie.Możesz zadzwonić wcześniej i umówic
          się,bo są terminy.Podaję Ci numer tel. 012 6338398.A tę przychodnię polecił nam
          po cichu sympatyczny doktor z Prokocimia.Powodzenia.
          • monik71 Re: Logopeda i psycholog dziecięcy w Krakowie 06.06.06, 21:54
            a szukasz bezpłatnie czy prywatnie też może być?
            • lordess Re: Logopeda i psycholog dziecięcy w Krakowie 07.06.06, 10:05
              Witam smile)

Wolałabym bezpłatnie , na podstawie skierowania , ale prywatnie tez może byc .
              Pozdrawiam
              • edziecko_ulcik Re: Logopeda i psycholog dziecięcy w Krakowie 07.06.06, 11:06
                to polecam w Przychodni na Rusznikarskiej ( tel 126322090) na podstawie
                skierowania .. umawiasz sie na termin i tak chodzisz co tydzien na pół
                godziny .. polecam widzę rezultat u córki smile
      • joasia12 Re: Logopeda i psycholog dziecięcy w Krakowie 07.06.06, 20:59
        a jaki jest dobry logopeda , i na czym, mniej wiecej polegaja cwiczenia ???
        • joasia12 Re:do margosia.kr 07.06.06, 21:01
          a jaki jest dobry logopeda w tym szpitalu i na czym mniejwiecej polegaja
          cwiczenia ???
          • margosia.kr Re:do margosia.kr 09.06.06, 21:30
            Dla mnie przede wszystkim taki, który będzie potrafił udzielić wyczerpujących
            informacji, przedstawić plan pracy z dzieckiem i będzie odznaczał się dużą
            cierpliwością oraz wyrozumiałością dla niezawsze chętnego do współpracy dziecka.
            Moje dziecko na wizytach nie musi siedzieć sztywno na stołeczku, jak to miało
            miejsce w innym gabinecie. Czas u pani logopedy wypełniony jest zabawą do
            której dołączone są odpowiednie ćwiczenia. W gabinecie jest kolorowo, jest dużo
            różnych zabawek i mój synek niechętnie go opuszcza.
            Ćwiczenia dostosowane są zarówno do wady wymowy, jak i do wieku. Czyli takie,
            które nie będą sprawiały dużej trudności i będą dla dziecka swego rodzaju
            frajdą.
            Pozdrawiam - Małgosia
      • mgosha Do Margosi.kr 01.10.06, 23:01
        Witaj! Bardzo zainteresował mnie program, o którym napisałaś. Napisałam do
        Ciebie maila na adres gazetowy z prośbą o więcej informacji i jakiś kontakt do
        osób prowadzących ten progam.

pozdrawiam
        • margosia.kr Re: Do Margosi.kr 04.10.06, 16:41
          Witam,
          przepraszam, ale bardzo sporadycznie otwieram pocztę gazetową. Mój syn nie
          uczestniczy już w tym programie, nie ma takiej potrzeby. Nie wiem czy ten
          program jeszcze istnieje. Posiadam numer telefonu do pani psycholog, która
          uczestniczyła w tym programie i jeżeli jesteś zainteresowana to służę.
          Pozdrawiam - Małgosia
          • mgosha Re: Do Margosi.kr 04.10.06, 17:20
            Tak, jestem bardzo zainteresowana. Bardzo proszę, prześlij mi numer telefonu tej
            pani psycholog mailem na adres gazetowy (mgosha@gazeta.pl). Dziękuję!
            • q_211 Re: Do Margosi.kr 04.10.06, 20:20
              Z tego co wieem to obecnie nie ma wolnych miejsc w tym programie,lecze synka u
              dr.Jasinskiej w szpitalu Jana Pawła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka