aabba 28.06.06, 23:18 Zna ktoś? mieści sie na ul A. Augustynka - Wichury 18. Idę tam zrobić badanie dziecku ( rocznemu) krew i kał. i interesuje mnie kał, czy tam wychodzą jakieś robale, czy kiepsko badają? czy ktoś może coś powiedzieć? proszę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gika_gkc Re: laboratorium Hormon-Dia Kraków 10.07.06, 14:28 korzystalam kilkakrotnie - nigdy nie bylo problemow Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolenka Re: laboratorium Hormon-Dia Kraków 11.07.06, 08:33 Moja przychodnia ma umowę z tym labolatorium, ale niestety ostatnio dostałam skierowanie na takie badania u mojej małej i moja pediatra prosiłą, żeby tam nie robić, bo nic nie wychodzi. Zdecydowanie polecała zakład mikrobiologii na ul. Czystej. Odpowiedz Link Zgłoś
tasza.n Re: laboratorium Hormon-Dia Kraków 12.07.06, 08:20 Chamstwo, olewactwo - nigdy więcej. Wizyta tam to jedno wielkie upokorzenie. I to za własne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: laboratorium Hormon-Dia Kraków 12.07.06, 10:06 Uczucia me sa mieszane. Z jednej strony, pielegniarki znakomicie pobieraja tam krew malym dzieciom. Ale z drugiej... W moczu ZAWSZE wychodzily bakterie (w innych laboratoriach - nigdy). Mam pewna intuicje co do tego faktu, zauwazywszy, w jakich warunkach podrozuja probki - pan taszczy je z bagaznika poloneza w brezentowej turystycznej torbie. Robaki w kale nigdy nie wyszly (ale w innych laboratoriach tez nie). Odpowiedz Link Zgłoś