Dodaj do ulubionych

KRAKOW - Spotkanie w czerwcu

• Gość: PAULA Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 19.03.02, 12:00
      hejWiecie co ? odkąd się dowiedziałam o tym zjeździe to jakoś mi tak fajnie nie mogę się doczekać.Ale przyznam sie ze trochę mam stresa sama nie wiem czemu może dlatego że w końcu zobaczę ludzi z którymi ostatnio spędzam więcej czasu niż z realnymi przyjaciółmi?Swoją drogą to ciekawe że tak łatwo nawiązuje się kontakty nie widząc się a często nawet niewiele o sobie wiedząc.Mam auteczko więc będę mogła podwozic,przewozić,problem może byc jedynie w tym że to zawsze mąż jeździ po krakowie,ale może nas nie pozabijam hahaPozdrawiamy paula i zuzia.
      • Gość: krakowianka Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 19.03.02, 16:31
        Cześć dawno mnie nie było ,ale się pisze na spotkanie.Niestety nie mogę nikogo przenocować ale mogę zaprosićrodzinkę na obiad czy na kawe.Moja propozycja to może wypad do ZOO albo park Jordana.Ania z Szymusiem.
    • Gość: iberia Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 19.03.02, 18:21
      czesc,ja sadze,ze Park Jordana to dobrze miejsce na spotkanie.mamy maja gdzie usiasc lub pospacerowac wedlug upodobania,dzieciaki maja karuzele,hustawki,zjezdzalnie i mnostwo zieleni wiec jest gdzie szalec nie potracajac sie nawzajemsmile))).iza
    • Gość: PAULA Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 19.03.02, 22:02
      Mnie jest i tak wszystko jedno gdzie się spotkamy bo moja zuzia i tak będzie za mała żeby uczestnczyć w zabawach więc zdaję się na wasze propozycje ale zoo lub park jordana to dobry pomysł.pozdrawiamy paula i zuzia
    • Gość: suzimuzi Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 20.03.02, 05:48
      Ja tez uwazam ze Park Jordana jest dobrym pomyslem :)A z tamtad zawsze mozemy sie udac do zoo, nie? :)Mi najbardziej odpowiada ostatni weekend czyli 29 i 30 czerwca. Czy odpowiada Wam ten termin?:hello:Suzann
      • Gość: mwegner Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 20.03.02, 15:20
        Jak dla mnie na razie może byc - ale co to bedzie w czerwcu???U nas nigdy nie widomo nic na 100%. Ale jak tylko będziemy mogli to zjawimy się w Karakowie.Magda
      • Gość: Katarzyna_K. Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 20.03.02, 15:53
        Mnie termin podany przez Suzann odpowiada, Park Jordana też jest Ok! Można tam zostać, lub udać się do zoo, czy do centrum. Ogólnie jestem za. Przesyłam pozdrowienia i czekam na czerwiec.:hello:
      • Gość: krakowianka Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 22.03.02, 20:51
        Mi też termin odpowiada.I park Jordana to dobry pomysł.Dzieci mogą się wybiegać.Więc ogłaszam wszem i w obec że pogoda jest już zamówiona.Sobota i niedziela jest nasza,już liczę dni do spotkania.Ania z Szymusiem.
    • Gość: 220571 Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 20.03.02, 21:06
      Ja też bardzo chętnie :). Termin mi na razie odpowiada. Park Jordana - to dla mnie dobre miejsce :)).Pozdrawiam :hello:
      • Gość: ttt Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 21.03.02, 17:27
        Mnie też odpowiada termin i miejsce :)- niestety nie mogę nikogo przenocować- bardzo żałuję.:(Do zobaczenia :hello:Misiek z Kubeczkiem :bounce:
        • Gość: deedee Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 22.03.02, 12:59
          Chętnie bym was wszystkie spotkała, ale niestety pod koniec czerwca już wyjeżdżam. A szkoda.PozdrawiamDeedee
    • Gość: giera Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 22.03.02, 13:54
      :)
    • Gość: Gooh Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu - CZY KTOŚ MOŻE NAS ZABRAĆ ???? IP: *.* 24.03.02, 11:00
      Kochani,mam pytanko, może ktos będzie jechał do krakowa i dysponuje wolnym miejsce dla mnie i Bruna?czekam na odpowiedźpozdrawiamsmileGooh
      • Gość: iwo1 Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu - CZY KTOŚ MOŻE NAS ZABRAĆ ???? IP: *.* 24.03.02, 15:04
        Cześć GOOH ja chyba pojadę na to spotkanie ,jak chcesz to mogę cię zabrać tylko nie wiem skąd napisz mi to się dogadamy Iwona
        • Gość: Gooh Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu - CZY KTOŚ MOŻE NAS ZABRAĆ ???? IP: *.* 25.03.02, 10:01
          Iwosmile)rzeczywiście...zapomniałam powiedzieć że jestem z Warszawy...smile :-)nieźlesmilejeśli i Ty jestes ze stolicy - to będę wdziecznasmileczekam na odzewsmilepozdrawiamGoohsmile
    • Gość: iwo1 Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 24.03.02, 15:01
      Cześć nazywam się Iwona i mieszkam w Bielsku,ale bardzo chetnie dołącze do czerwcowego spotkania .pozdrawiam..
      • Gość: krakowianka Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 24.03.02, 21:46
        Ania i Szymonek bedziemy na pewno.
        • Gość: iberia Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 25.03.02, 07:25
          czescsmileto znowu my.sadze,ze ztymi koszulkami to super pomysla i fajnie byloby ubrac nas i dzieciaczki w takie cudaczkismile.wiem,ze mozna cos takiego zrobic w jednym z punktow w "Plaza Center".iza
    • Gość: paulinaw Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 25.03.02, 11:19
      my tez bardzo chcielibysmy sie spotkac, nie wiem jednak co bedzie w czerwcu, ale na razie sie zglaszamy :)Paulina i Bartoszek z Krakowa
      • Gość: asia.d.d Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 25.03.02, 21:41
        I ja Tez zwlaszcza,ze mam gdie sie zaTrzymac,a Krakow jest cool!
      • Gość: agis Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 26.03.02, 11:08
        wstepnie my tez sie zglaszamy. agnieszka i kubus (w czerwcu 9 miesiecy) z wieliczki. termin nam odpowiada.
        • Gość: Silije Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 27.03.02, 00:01
          Chciałabym się zgłosić, (Poznań) ale my jesteśmy rodzinka problematyczna, bo prócz mamusi i córeczki będzie jeszcze tatuś -ha, same byśmy nie dojechały!
      • Gość: ttt Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 26.03.02, 19:55
        My też się zgłaszamy- Misik i Kubeczek z Krakowa :)
        • Gość: krecik Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 27.03.02, 01:26
          Ale będzie wypas!Nie zmieścimy się w Parku Jordana!!!
    • Gość: iwo1 Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 03.04.02, 11:10
      JESTEM Z BIELSKA I MOGĘ ZABRAĆ DO SAMOCHODU DWIE OSOBY <muszę jednak znac wcześniej dokładny termin żeby móc wszystko dokładnie zaplanować...
    • Gość: monikap Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 03.04.02, 12:13
      To i my !Monika, Igor i Wiktoria - z Warszawy. Jesli Igi nie pojedzie to zabieram 2 osoby do samochodu.Spać mam gdzie.monikap
      • Gość: Gooh Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 04.04.02, 09:31
        Hej Monikasmilejestesmy z Warszawy...chętnie bysmy się z Toba zabrali :-)pozdrawiamy wiosennie :-)Gooh i Bruno (11 m-cy):-)
        • Gość: monikap Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 04.04.02, 10:07
          No problemTylko tak jak pisałam - jeśli Igor nie pojedzie. Dla mnie to b. dobre rozwiązanie bo nie lubie sama jeździć ze Smokiem.monikap
          • Gość: Gooh Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 05.04.02, 08:17
            Moniczka,no to będziemy w kontakcie :-)pozdrowionkaGooh i Bruno:-)
            • Gość: monikap Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 05.04.02, 11:18
              OKmonikap
    • Gość: SANI Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 04.04.02, 07:07
      Witam!!!!!!!Kochane wszystkie e mamy.....!!!!!!!!!!!Ja rowiez sie wybiore na to spotkanie...do krakowa...Bardzo chciałabym was wszystkie poznac i nasze kochane dzieciaczki!!!!!!!!!Iwo...a moze zabierzemy sie z wami..Sani z Madzia...(szczególy jakby co jeszcze omówimy)co ty na to?
      • Gość: Bułeczka Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 04.04.02, 10:13
        A z Gliwic badz okolic ktos jedzie?
        • Gość: paloma Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu + prosba o radę IP: *.* 06.04.02, 12:18
          Witajcie!Pomysł spotkania się jest super... można też i wcześniej + w czerwcu :)Bardzo chętnie poznam wszystkie Mamy i Dzieciaczki... no i tych odważnych panów, którzy się zdecydują spotkać z taką bandąsmileA korzystają z okazji, że na tym poście jest wiele Krakowianek to bardzo proszę Was o radę. Mam się przeprowadzić do Krakowa i szukam dobrego żłobka w okolicach dzielnic Śródmieście i Krowodrza. A może jest jakiś żłobek prywatny? Już o tym pisałam na innym forum, jednak nic nie znalazłam odpowiedniego.Dziękuję z góry za pomoc,Całuski i do zobaczeniasmile
    • Gość: diabelna Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 06.04.02, 14:57
      Czescsmile ,ja chyba oszaleje do czerwca!!!!Termin jest super!!!29czerwiec to juz piekne lato, bedzie na pewno piekna sloneczna pogoda!!Jestem z Dabrowy Gorniczej i z wielką checią spedze dzionek w Krakowie z dwoma dzieciaczkami i z mezemsmile.Napiszcie jakies konkrety, gdzie , o ktorej godzinie i kiedy dokladnie!!!Czekam!!!Pozdrawiam serdecznie wszystkich !!!Beata, Pauka , Ola i Tatuśsmile
      • Gość: diabelna Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 06.04.02, 14:59
        A moze jest jeszcze ktoś z Dąbrowy Górniczej, kto jedzie do Krakowa????smile.Moze sie umowimy i pojedziemy razem?smilePozdrawiam!!Beata
    • Gość: suzimuzi SPRAWY ORGANIZACYJNE IP: *.* 06.04.02, 18:19
      Hej eRodzice!Bardzo sie ciesze, ze jest tak duzy odzew na post o spotkaniu. Powinnismy sie zaczac organizowac.A wiec:1. Spotkanie odbedzie sie 29 czerwca i mozemy sie wtedy umowic na 30 czerwca2. Spotkamy sie w parku Jordana. Mysle, ze miedzy godzina 9 a 11 rano bedziemy czekac na emamy w poblizu glownego wejscia. To bedzie najlatwiejesze do znalezienia dla nie krakowskich mam.3. Kazda mama postara sie miec bluzeczke ze swoim nickiem - moze byc wydrukowane, wyhaftowane lub nawet napisane flamastrem - jesli nie zal Wam bluzki :)Albo inaczej.. konkurs na najbardziej oryginalny sposob pokazywania swojego nicka :)4. Bardzo prosze Ci ktorzy sa pewni ze przyjada przysylajcie do mnie na prywatny email - swoje imie, imie i wiek dziecka, ile osob przyjedzie oraz skad przyjedziecie - a ja 1 czerwca zamieszcze cala ta liste tutaj.5. Poszukuje mam, ktore chca wziasc udzial w organizowaniu naszego spotkania. Kogos z Krakowa kto skontaktuje sie z innymi mamami i ustali kto moze podwiesc, zapewnic nocleg itd.. oraz mamy z innych miast do innych spraw organizacyjnych - wszelkie zgloszenia prosze wysylac na moj email. Potem podamy do wiadomosci wszystkich co do kogo zglaszac. 6. Nawet jesli nie jestes pewna czy przyjedziesz i nigdy o tym nie mowilas to oczywiscie przyjedz. Chodzi mi tylko o to by mniej wiecej ustalic ile bedzie osob - wtedy latwiej bedzie ustalic plan dnia i zabaw :)A teraz pozdrawiam Was wszystkich i czekam :bounce::hello:Suzannmoj email: suzann@edziecko.pl
    • Gość: MiGoTkA Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu - kto jedzie z warszawy??? IP: *.* 11.04.02, 19:52
      Bardzo prosze o kontakt na priv akarniewska@poczta.onet.pl jesli ktos wybiera sie z wawy, bo szukam towarzystwa do pociagu albo kogos kto nas zabierze...Ania i Zoska.
    • Gość: suzimuzi Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 12.04.02, 17:32
      Hej!Sluchajcie. Dostalam maila od Reszki. Tez bedzie :)Reszka, poruszyla bardzo wazna sprawe. Co zrobic jesli bedzie padal deszcz? No to rodzice Krakowscy i Ci znajacy Krakow - prosimy o pomysly.Jutro po poludniu "opublikuje" liste organizatorow oraz wstepne propozycje planu dnia. Mamy jeszcze ponad 2 miesiace ale mysle ze tyle nas jest, ze nalezy zaczac sie organizowac.:hello:Suzann
    • Gość: suzimuzi UWAGA POTRZEBNE HASLO IP: *.* 12.04.02, 17:51
      Hej!1. Eldad przed chwila 12 Kwietnia 2002 o godz. 18:45 zgodzil sie przyjechac na spotkanie2. Eldad zamiesci banner o naszym spotkaniu na pierwszej stronie edziecka.A wiec do dziela. Robcie bannery (rozmiar 140x60) - najladniejszy zamiescimy na pierwszej stronie.A jesli ktos nie ma czasu na robienie banneru to przynajmniej haslo o spotkaniu.CZEKAM!:hello:Suzann
    • Gość: thessi Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 12.04.02, 21:23
      HEj :)Jestem z Krakowe oczywiście ze przyjde MAt ma juz 6 i 1/2 miesiąca. MAm duży dom mogę przenowcować mame z dzidzią :) ale mam psa dobermana ( suka) :( co prawda przyzwyczajona do malucha więc bezproblemowa ale piszę tą informację bo wiem, że niektóre mamy boją sie dużych psów. Dom jest na tyle duży (100 m2)ze w nocy nie bedzie z psem problemów zwarzywszy ze i tak spi z nami w łóżku ;)PozdrawaimThessi mama MAteusza
    • Gość: Mama-Kangurzyca Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 16.04.02, 11:19
      Hej! Supeer pomysł!To i ja się wstępnie zapiszę z moimi dwoma Krzysiami (w tym jeden to tata :) ). A park Jordana to super miejsce - pewnie mi się przypomni studenckie zakuwanko ;) Aha! jesteśmy z Dabrowy Górniczej, więc moze się na coś przydamy...Pozdrawiam!
    • Gość: olaj Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 18.04.02, 07:11
      Ja również postanowiłam przyjechac na spotkanie z Wami!olaj
      • Gość: iwonaw Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu- do olaj IP: *.* 25.04.02, 11:48
        Naprawde ?Moze wybierzemy sie razem?Iwona
        • Gość: iwonaw Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu- do olaj IP: *.* 25.04.02, 12:31
          I jeszcze jedno pytanie.Czy zabierasz ze sobą Kulusia? Ja pojechałabym bez Katii.Iwona
    • Gość: Kasia_R Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 23.04.02, 08:32
      Kochane eMamy!Bardzo bardzo chciałybyśmy się z Luizką z Wami wszystkimi spotkać, ale niestety w Krakowie będziemy w terminie 5-7 czerwca, a potem już nie będziemy mogły przyjechać na ostatni weekend czerwcowy. Trudno, spotkamy się następnym razem, jak Luizka podrośnie, w innym czasie, może w innym miejscu, bo wierzę, że to spotkanie będzie pierwszym z licznych następnych!:hello:Kasia R mama Luizy, która dziś zaczęła 182-gi dzień swojego cudownego niemowlęcego życia
    • Gość: Justyn(k)a Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu - co z noclegami? IP: *.* 23.04.02, 10:18
      Hej :)Wybieramy sie na zlot (tzn. ja i Jackaplacka + dzieciaczki) i nie mamy sie gdzie zahaczyc. Czy ktos moglby nas przygarnac na te jedna noc? :) Wiem ze wczesniej padlo kilka propozycji, ale nie chce sie narzucac. Jesli ktos przyjmie nasze dwie skromne osobki i malenstwa to bedziemy wdzieczne :) Czekamy na odzew...Justynka z Bastusiem i Jackaplacka z Jacusiem
    • Gość: Gosia1 Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 23.04.02, 10:48
      Jeśli tylko wszystko ułoży się po mojej myśli, to też przyjadę! :-)Całuski Gosia :hello:
    • Gość: 888 Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 23.04.02, 11:30
      Kto przenocowałby mnie z moją córcią, a może i z mężulkiem? :)Piszcie na priv!DziękiSelina :hello:
    • Gość: Asieniek Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 23.04.02, 13:30
      To może ja też się wybiorę?Będę jechała z Chorzowa i i mogę zabrać 3 osoby i 1 wózek :)To tylko wstępna deklaracja, tak na 80%.:hello:
      • Gość: AneczkaG Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 23.04.02, 19:33
        Asieniek, jak byś się wybierała do tego Krakowa, to może my byśmy się z Tobą zabrały? Tak samemu to troszkę głupio, ale skoro masz miejsca? Tylko Ci się jedno zmarnuje, bo byśy jechały we dwie z Martą (2latka). No i łatwo byłoby się umówić, bo jesteśmy z Siemianowic...PozdrawiamAneczkaPS. Mam nadzieję, że nic mi wtedy nie wypadnie :)
        • Gość: Asieniek Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 24.04.02, 06:57
          Też mam nadzieję, że nic mi nie wypadnie ;)Jasne, że jeżeli tylko będę mogła jechać, to Was zabiorę. Moja Ania też ma 2 latka, więc się z Twoją córą dogadają. Autko mam kombi, więc 2 wózki się zmieszczą. Na noc wracamy do domu? Czy chcesz nocować w Krakowie? Ja bym wolała do domu .... i ewentualnie w niedzielę znowu...:hello:
          • Gość: AneczkaG Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 24.04.02, 11:03
            Cześć Asieniek, co do jednej rzeczy muszę Cię rozczarować ;) miejsce na wózek też Ci się zmarnuje :) bo my niestety bezwózeczkowe jesteśmy. Marta za żadne skarby świata nie chce się dać wpakować do wózka. Też bym wolała wrócić na noc do domu, a ewentualnie pojechać w niedzielę ponownie. Chętnie bym Ci odpisała na priva, ale jestem na uczelni i mam zablokowanego Outlooka, więc mogę dopiero z domu, bo mi się nie chce przez stronę onetu. Ech, wymyślają na tej uczelni... Jak byś chciała to napisz: guzyanna@poczta.onet.plNie będziemy wtedy zapychać tego wątku, bo i tak już jest obszerny. Pozrowienie dla Ciebie i Ani. Aneczka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka