mybaby1 11.12.06, 13:05 Czy ktoś zna? Chodzi mi o usunięcie trzeciego migdała u dziecka.Pracuje w Medicinie na Barskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charisma33 Re: Olaf Zagólski-laryngolog 11.12.06, 22:00 Bardzo dobry lekarz.Przynajmniej ja jestem tego zdania.Kompetentny,miły,uważny.Robił mi mikrochirurgię krtani właśnie na Barskiej.Chodziłam do niego b.często,bo mam usunięte 2 migdały i dokuczały mi częste stany zapalne górnych dróg oddech. Dwa razy byłam też z moim 7 letnim synem,dobre podejście do dzieci.Myślę,że to taki lekarz z powołaniem.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
fruz3 Re: Olaf Zagólski-laryngolog 11.12.06, 22:12 mogłabym prosić o nr telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
mon7 Re: Olaf Zagólski-laryngolog 12.12.06, 09:46 zgadza sie wszystko jesli chodzi o podejscie do dzieci itp. Kompetentny ok, zna sie na rzeczy ale dal dziecku malemu taki antybiotyk po ktorym mala ledwo zyla i sie slaniala ze zmeczenia. niezalezne dwie lekarki powiedzialy ze to jest okrutnie mocny i wiele wyniszczajacy zeby dac go tak malemu dziecku. "wyprowadzalam" mala jeszcze dwa tygonie po ze stanu permanentnego zmeczenia i klopotow z brzuchem. Dawalam dziecku oslonowe leki w trakcie kuracji ale nie dawaly rezultatu. Lek nie trafiony Odpowiedz Link Zgłoś
charisma33 Re:Do mon7.. 12.12.06, 10:12 Myślę,że była taka potrzeba,by dać mocny antybiotyk.Ja chodziłam,mój synek i nigdy nie zdażyło się by dał lek na wyrost.(a jestem przeciwniczką antybiotyków i wiele chorób leczymy homeopatycznie).Jeżeli malutka miała kłopoty z brzuszkiem może trzeba było skonsultowac to z doktorem.Co do dawki leku to czasem lekarze dają wyższą niż w ulotce,ale właśnie po to by "wybić"wszystkie bakterie,a nie "pogłaskać",bo wtedy dpchodzi do nawrotów.Zmęczenie przy antybiotykoterapii jest niestety zawsze,dochodzi do osłabienia organizmu(to ciemna strona ant.)+walka z chorobą. Mam nadzieję,że już wszystko u córci w porządku Odpowiedz Link Zgłoś