misia_75 14.12.06, 13:17 Gdzie w Krakowie kupie np.kalendarz ze scooby doo,albo albo coś innego z tą postacią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charisma33 Re: SCOOBY DOO 14.12.06, 14:41 W Smyku są psy pluszowe Scooby(dość drogie),były też plastikowe postacie z tej bajki(ruszały się ręce,nogi głowy,a Scoobak wystawiał jęzor i wybałuszał oczy).Może jeszcze są,ja kupiłam,bo syn ma na tym punkcie bzika. Firma semi-line sprzedaje plecaki ze Scoobim. Kalendarzy nigdzie nie widziałam,ale nie rozglądałam się specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mk110 Re: SCOOBY DOO 14.12.06, 15:02 W Galerii Krakowskiej na parterze jest sklep "Cartoon Planet" (niewiem czy tak dokładnie sie nazywa) w pobliżu empiku. Maja tam rózne gadżety z bajek min ze scooby doo. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: SCOOBY DOO 14.12.06, 15:57 Dziękuje za informacje W Galeri Krakowskiej byłam ale nie ma nic ciekawego dla dziewczynki 6 letniej. Na allegro jest tego sporo ale boje się że do świat nie dojdzie np taki kalendarz: www.allegro.pl/item150267011__scooby_doo_kalendarz_2007_.html Z Krakowa znalazłam taki plecak www.allegro.pl/item147790743_nowy_plecak_scooby_doo_dla_dziewczynki.html Moze ktoś taki ma?Czy w rzeczywistości tez jest taki ładny? Odpowiedz Link Zgłoś
anula33cza Re: SCOOBY DOO 15.12.06, 08:31 Plecak mgę polecić,właśnie z firmy semi-line.Ja kupiłam do szkoły dla syna,ale zamówiłam w internecie bezpośrednio w firmie.Widziałam też w ofercie "twój"plecak.Gatunkowo sąb. dobrej jakości.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
iwoku Re: SCOOBY DOO 14.12.06, 21:52 W księgarni na Witosa (Kurdwanów,pawilon 1 przystanek tramwajowy przed pętlą) był ok miesiąc temu duży wybór kalendarzy dla dzieci, ale nie mam pewności czy ze Scooby Doo też . Ja kupiłam z Witch Odpowiedz Link Zgłoś
halinka.jola Re: SCOOBY DOO 19.12.06, 09:30 Bodajże w zeszłym tygodniu w kioskach było pisemko "Scooby" z kalendarzem i z poradnikiem, jak narysować Scoobiego. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: SCOOBY DOO 19.12.06, 13:43 Dziękuje za informacje Znalazłam tą gazetkę i pomyśleć że chciałam kupić ten kalendarz na allegro Odpowiedz Link Zgłoś