karolina20l
02.01.11, 15:20
Witam prosze pomozcie mi od 2 dni nie potrafie sobie poradzic z moim problemem wyrzuty sumienia sa okropne :( wiec w piatek noc sylwestrowa bawilam sie ze znajomymi u mnie w domu bylo kilkoro znajomych gdy juz przywitalismy nowy rok to towarzystko sie upilo i poszlo spac zostalam tylko ja i on narzeczony mojej przyjaciolki sama nie wiem jak to sie stalo wyszylismy na zewnatrz i poprostu zucilismy sie na siebie byly pocalunki nasze rece tez nie byly bezczynne oczywisie do seksu nie doszlo mimo to jest to zdrada zaluje tego co zrobilam najgorsze jest to ze w czerwcu jest ich slub ja jestem swiadkowa jak ja mam sie teraz zachowac w tych chwilach uniesienia dowiedzialm sie sporo rzeczy ze jestem ladniejsza od niej ze zawsze chcial ze mna byc ze z nia to tylko przyzwyczajenie sam przyznal sie ze ja kilka razy zdradzil mimo to dzis powiedzial ze jednak nie chce jej strcic co ja mam zrobic nie chce stracic przyjaciolki ale moje sumienie nie daje mi spokoju zdradzil ja ze mna i kilka razy z kim innym co robic :(