Dodaj do ulubionych

dr Bereza?

IP: *.* 06.02.03, 00:18
Czy ktos ma jakies doswiadczenia z dr Krzysztofem Berezą? On jest z Kopernika, ale przyjmuje też w prywatnych przychodniach. Chodzi mi o prowadzenie ciąży i jego obecność przy porodzie. Będę wdzięczna za opinie, bo nie znam nikogo, kogo prowadził, a sama trafiłam do niego dość przypadkowo. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: czarnotka Re: dr Bereza? IP: *.* 12.02.03, 21:39
      Hej Tosia!Znam trochę doktora Berezę z mojego pobytu na patologii ciązy na Kopernika oraz z późniejszych moich wizyt w poradni przyszpitalnej ( kilkakrotnie mnie badał, robił USG ). Jest podobno dobrym lekarzem, a na mnie wywarł raczej dobre znaczenia, ale nie rewelacyjne. Ale jak już pisałam, miałam z nim raczej sporadyczny kontakt i nic więcej nie mogę powiedzieć.Pozdrawiam - Agnieszka
      • Gość: Tosia2 dzięki Czarnotko IP: *.* 13.02.03, 20:09
        Hej Czarnotko,dzieki za odzew. Na patologii moglaś mieć do czynienia z drugim Berezą, Tomaszem, tam są chyba dwa oddziały na 1 piętrze (I), więc trudno wyczuć. Fajnie, ze trochę opowiadacie o Koperniku, ja też tam wkrótce zamierzam wylądować...Pozdrawiam,Tosia
      • Gość: PAULA Re: dr Bereza? IP: *.* 14.02.03, 09:57
        Ja znam dr Berezę bo rodziłam w jego prywatnej klinice na Królowej jadwigi.Nie był moim lekarzem prowadzącym ale miałam z nim kilkakrotny kontakt.Moim zdaniem jest zankomity,dba o wszystkie pacjentki jest sympatyczny i bardzo kompetentny(wystarczy poczytać listy od wdzięcznych pacjentek wiszące na ścianach kliniki).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka