Dodaj do ulubionych

Buciki w Krakowie

IP: *.* 24.03.03, 20:15
:hello:Drogie mamy, chciałam w sobote wybrać się na zakupy i potrzebuje Waszej pomocy:- gdzie w Krakowie można kupić buciki dla malucha- jaki rozmiar na 12cm stópkiZa wszelkie informacje będę Wam wdzięczna. :jap:Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: ulcik Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 24.03.03, 20:20
      Hej :)12 cm to rozmiar 18 :)Sklepy z bucikami dla Maluchów są np. na Starowiślnej przy przystanku z rogiem ulicy Miodowej :) na Krowoderskiej kilka sklepików na Długiej :)pozdrawiam ulcik
    • Gość: gruszka30 Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 24.03.03, 20:51
      pewnie macie stópki śliczne, ale jakbyś potrzebowała butków korygujących jakieś wady, to na Warszauera na Kazimierzu jest sklep z butkami MEMO - tymi, które teraz mocno reklamują. Ja kupowałam tam trzykrotnie w zeszłym roku - obsługa była dosyć profesjonalna. Butki są trwałe, z dobrej skórki, niestety dosyć drogie - niezależnie od typu (bucik zimowy czy sandałek) kosztują prawie 100,udanych zakupów :) Aga
    • Gość: MKatarynka Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 24.03.03, 20:55
      Zajrzyj na stronę:http://www.memo-info.pl/start.htmTakie buciki można kupić w sklepie MEDORT, ul. Warszauera 3 tel. 0 12 429 63 93Wysłałam też pytanie do "Bartka" gdzie w Krakowie można kupić ich buciki. Sklep z dużym wyborem bucików dla dzieci rzucił mi się w oczy na ul. Krowoderskiej blisko Placu Słowiańskiego. Ale nie byłam w środku i nie wiem co tam sprzedają. Też niedługo będę musiała się rozejrzeć za pierwszymi bucikami dla Patyka...MKatarynka
      • Gość: żona Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 24.03.03, 21:24
        Właśnie na Krowoderskiej mają duży wybór butów Bartka. Poza tym buty tej firmy są w Entliczku-Pętliczku.danka
      • Gość: agniesia_b Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 24.03.03, 21:55
        Bartka mozesz kupic na Starowislnej.Sklep o tyle wart uwagi-bo ceny te same - ,ze starsza pani tam pracujaca potrafi doradzic. Nie zrazaja jej placz, polgodzinne mierzenie jednego buta czy podawanie ci kolejnego 16stego pudelka z kolejna para.Ma patyczki do mierzenia ,lizaczki dla dzieciakow i duuuzo spokoju.Kupowalam tam zima pierwsze buciki dla mojego synka i zamierzam pojechac teraz po wiosenne.A adres dostalam od kolezanki.pozdrawiamAgnieszka
        • Gość: MKatarynka Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 24.03.03, 22:15
          Starowiślna długaśna jest...Możesz jakoś dokładniej zlokalizować ten sklep :)I czy wiesz może czy otwarte mają w soboty bo ja tylko w soboty mobilna jestem z moim dzieciątkiem.Acha no i czy ktoś wie czy ten sklep na Krowoderskiej w sobotę czynny. Wdzięczna byłabym za info w tej sprawie...MKatarynka
          • Gość: żona Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 24.03.03, 22:31
            Tak, jest czynny w sobotę ale chyba tylko do 14.00
          • Gość: kaha Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 25.03.03, 02:11
            wypadu w sobote zdecydowanie nie polecam!!! sklepik jest bardzo malutki a w sobote nastepuje wielkie oblezenie. kolejka na ulice i niemilosierny tlok w srodku....za pierwszym podejsciem nic nie kupilismy bo po prostu nie bylo warunkow! za to w tygodniu wart polecenia!!!!
    • Gość: mamaoleńka Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 24.03.03, 21:23
      Bardzo fajny sklep z bucikami jest też na ul. Zwierzynieckiej. Polecam - Alex
      • Gość: Kaya Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 25.03.03, 09:02
        hej!Też chciałabym polecić sklep na Zwierzynieckiej. Wybór duży, obsługa miła a do tego kupując butki zimowe dla syna dostałam rabat 10% przy kolejnym zakupie. To był jedyny sklep w Krakowie w którym znalazłam różne modele obuwia w potrzebnym dla Kaya rozmiarze.Pozdrawiam, kaya :hello:
        • Gość: AnnaMichal Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 25.03.03, 23:56
          W którym miejscu na Zwierzynieckiej jest ten sklep? Jest otwarty w soboty?
          • Gość: Kaya Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 26.03.03, 09:02
            ups i tu będzie problem ;-(Trafiłam do tego sklepu po raz pierwszy, a w tych okolicach bywam raczej rzadko. Od strony ul. Straszewskiego jadąc Zwierzyniecką, należy szukać tego sklepu po prawej stronie. Co do soboty, można się tylko domyslać, że jest otwary jak większość sklepów, czyli do 13, może 14.MOże jeszcze się ktoś odezwie i poda Ci więcej informacji ;-)pozdrawiam, kaya
          • Gość: Bea075 Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 26.03.03, 14:11
            Aniu, sklep na Zwierzynieckiej jest mniej więcej w jej środku - na przeciwko dawnego salonu BINGO (już wyburzony). Mają tam też butki BARTKA. Z tego co kojarzę to jest czynny w soboty, ale pewnie tylko do 14-tej.Udanych zakupów ;)
    • Gość: Edie Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 26.03.03, 12:04
      Kupowałam wczoraj na Starowiślnej (przystanek tramwajowy w stronę Wisły za skrzyżowaniem Starowiślna-Dietla).Sklepik niewielki, a wybór rewelacyjny !!Ja kupiłam firmy Bartek, wydaje mi się, że tylko jest ta firma.Moja córka ma 11 cm stópki, ale kupiłam jej 20 rozm i tak trzeba kupić nr większe.Jeśli Twoje dziecko ma 12 cm to spokojnie kup 20 rozm.Pozdrawiam,Edie
    • Gość: MKatarynka Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 26.03.03, 16:24
      No i byłam dzisiaj na Warszauera i oglądałam te butki memo. Strasznie ciężkie i masywne. Bo to są buty właściwie ortopedyczne. Poza tym mają je dopiero od numeru 22. A potem byliśmy z Patykiem w ccc na Dietla (przy Stradomiu) i oglądaliśmy buty Melania - Włoskie. Ładne i wyglądają na zdrowe ale akurat z tych, które mi się najbardziej podobały nie było numeru dla Patyka. Więc pojechaliśmy na Krowoderską. Byłam tam między 13 a 14 i był straszny tłok. Sklep malutki ale wybór bucików imponujący. Kupiłam Patykowi buty Mrugały (www.mrugala.com.pl - czemu tu się,cholera, nie da linka wsadzić :gun:)Śliczne i tańsze nieco od Bartka a młodemu lepiej się na nogę wkłają bo mają chyba trochę wyższe podbicie.Więc mam już obutego synka :bounce:MKatarynka
      • Gość: aronka Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 26.03.03, 17:56
        My też kupiliśmy Natalii buty Mrugały! Ceny są dosyć wysokie, zważywszy, że buty dla dziecka kupuje się na krótko. :(Te buciki są m.in. na Królewskiej, róg Galla.Jest spory wybór numerów. My potrzebowaliśmy 26 i było kilka rodzajów do wyboru.Zresztą na lato w zeszłym roku też tam kupowaliśmy śliczne buckiki i dobre gatunkowo.Polecam. :hello:
    • Gość: MKatarynka Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 28.03.03, 09:41
      No to ja Wam powiem gdzie można kupić super buciki dla dziecka tanio.Otóż takie buciki można kupić u ulcika :DWczoraj właśnie odebrałam zamówione dla Patyka buciki i stwierdziłam, że są naprawdę suuuupeeer. Ekologiczne, skórzane, leciutkie, ze znakiem zdrowej stopy. No i śliiiiczne. Można je zamówić w różnych kolorach a odbiór na następny dzień :-)No i główna ich zaleta to cena: 51 zł.My ich na razie używamy jako pantofelki bo zamówiłam takie z dziurkami ale jak się zrobi jeszcze cieplej to Patryk będzie w nich chodził po polu. Ulcik! We mnie masz stałą klientkę. Jak Patyk wyrośnie z tych to na pewno kupię mu następne. :-)MKatarynka
      • Gość: Bea075 Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 28.03.03, 12:10
        MKatarynko, napisz coś więcej bo ulcik też proponował wyprawę do sklepików (druga wypowiedź w temacie) - chyba że to nie ten ulcik ;).
        • Gość: ulcik Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 28.03.03, 12:20
          To ten ulcik :)pozdrawiamulcik
      • Gość: ulcik Re: Buciki w Krakowie IP: *.* 28.03.03, 12:19
        Ciesze się bardzo :) :) Taki Klient to zaszczyt :) :)ulcik
    • Gość: AnnaMichal Re: Buciki w Krakowie - kupione IP: *.* 29.03.03, 17:01
      Dzięki wszystkim za informacje. Kupiliśmy butki "Mrugały" na Zwierzynieckiej. Ten sklepik od pierwszego maja będzie po drugiej stronie ulicy. (czyli idąc od Straszewskiego po lewej)PozdrowieniaAnia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka