Dodaj do ulubionych

Nowy komis w Krakowie

IP: *.* 27.03.03, 21:51
hej Mamy!póki jeszcze tu żyjemy (a nie wiadomo jak długo :( )spieszę donieść, że na Kurdwanowie powstał nowy komis dzieciaczkowy!szukajcie go przy kurdwanowskim Central Parku,tuż za piekną muszlą k... koncertową (istne cudo!)pozdrawiam.. może ostatni raz na starym dobrym forum...agat
Obserwuj wątek
    • Gość: mamaoleńka Re: Nowy komis w Krakowie IP: *.* 28.03.03, 08:34
      Witaj,gdzie dokładnie jest ten komis i czy jest duży(czy warto do niego jechać z drugiego centrum Krakowa)? pozdrawiam - Alex
      • Gość: agat_a Re: Nowy komis w Krakowie IP: *.* 28.03.03, 11:21
        Komis na Kurdwanowie dopiero się rozkręca.Jest kilka wózków, niewiele fotelików i nosidełek...Najwięcej jest chyba ubranek.Wydaje mi sie, że podróż z drugiego końca miasta nie ma sensu... Chyba, że przy okazji wizyty w entliczku-pentliczku, który jest w pobliżu.Nie znam dokładnego adresu tego komisu, ale można tam dotrzeć od ulicy Wysłouchów kierując się w stronę parku (i tej nieszczęsnej muszli), ewentualnie od tramwaju: idąc w stronę Wysłouchów.agat
        • Gość: Kama_ Re: Nowy komis w Krakowie IP: *.* 28.03.03, 17:10
          Byłam dwa razy w tym komisie i kompletnie NIC mnie nie zachwyciło. Ciuszki raczej mizerne, reszta również. Może z czasem się to poprawi. Na razie cieniutko :(Marta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka