orfii 25.05.03, 09:10 Mam do Was pytanie : czy wiecie gdzie można kupić ładne materiały na ubranka dla dzieci (np. na letnią sukienkę) ? Anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cesarus Re: tkaniny 28.05.03, 21:44 spróbuj może na tomexie jesśli to dla ciebie nie za daleko. Tutaj jest kilka sklepów z materiałami. Wydaje mi się, że całkiem niezły wybór pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: tkaniny 30.05.03, 08:59 Takich materiałów na sukienkę dla dziewczynki nie ma zbyt dużo w sklepach. Fajne, bo w małe wzorki i w jasnych kolorach widziałam na Krakowskiej, pomiędzy ul Skałeczną a Katarzyny (vis a vis placu zabaw na Bożego Ciała). Odpowiedz Link Zgłoś
orfii Re: tkaniny 02.06.03, 09:57 No właśnie ciężko o te drobne wzorki ( a szczególnie krateczki) i jasne , czyste kolory . Dziękuję za podpowiedzi .Zaglądnę i tu i tu . Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
bielinho17 Re: tkaniny 21.06.16, 08:57 Polecam sklep internetowy hurtowni tkanin "Zygzak Plus". Mamy tu wszelaki wybór bawełny dzieciecej. zygzak.lublin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś