Dodaj do ulubionych

szafka szkolna

28.09.24, 21:18
szukam pomysłu na zorganizowanie szkolnej szafki - jest mała, prostokątna, z drążkiem;
pierwsze co przychodzi do głowy to te wiszące półki, ale znalazłam tylko takie z tkaniny, więc nie wiem jak to wytrzyma książki;
co tam wasze dziubdziusie mają w szafkach? proszę o praktyczne podpowiedzi, może jakieś nieoczywiste pomysły ...

dziękuję
Obserwuj wątek
    • bominka Re: szafka szkolna 28.09.24, 21:24
      Maja co mają. Same sobie je aranżują.
    • karyna-z-radzymina Re: szafka szkolna 28.09.24, 21:58
      Syf, kiłę i mogiłę. Mimo wieszaków, półeczek mają kłębowisko rzeczy, dwa lewe buty bo prawe zginęły dziurawą skarpetkę, zeszyt ćwiczeń który kupowaliśmy 3x bo ponoć ukradli, kanapki z grudnia 2022, szalik, okulary sloneczne i zapewne dokument potwierdzający że fortepian należał do Paderewskiego
      • en10 Re: szafka szkolna 28.09.24, 22:30
        Boskie! smile)))))
    • vasaro Re: szafka szkolna 28.09.24, 21:58
      A teraz popadłam w zadumę, bo nie mam i nigdy nie miałam pojęcia co bombelki miały w szafkach. Obstawiam, że książki i w-f, ale co jeszcze nie mam pojęcia.
    • berdebul Re: szafka szkolna 28.09.24, 22:12
      Wisząca półka, na drzwiach można przyczepić małe pojemniki na magnes, czy „magnetyczne półki”.
    • bi_scotti Re: szafka szkolna 28.09.24, 22:21
      Million lat temu, najwazniejsza rzecza w temacie locker byla klodka tudziez dla Najstarszej lusterko na magnes big_grin No i mlodzi dekorowali sobie wzajemnie lockers na okolicznosc birthdays wiec bywalam zamieszywana w kupowanie jakichs a propos decorations wink Poza tym locker byl ostatnim bastionem old fashion podejscia "chocby cie smazono w smole, nie mow co sie dzieje w szkole" - nie matki/ematki business co babelek/babelka ma w locker!!! No ale lata minely & moze teraz jest to jej business? Hmmm ... Cheers.
      • b.bujak Re: szafka szkolna 28.09.24, 22:31
        smile
        chodzi tylko o podsunięcie mu pomysłu na ewentualną półeczkę czy coś co ułatwi zorganizowanie tego kawałeczka przestrzeni - czy skorzysta, czy nie i co się będzie dalej działo w tej szafce nie będę wnikać, daję słowo smile
      • princesswhitewolf Re: szafka szkolna 28.09.24, 22:36
        W PL szafki nie maja wbudowanych zamkow?
    • en10 Re: szafka szkolna 28.09.24, 22:32
      Na dole ma takie składane pudełko na buty z Ikea. Robi jakby półkę od dolu. Poza tym nikt nie wie, co tam jest
    • princesswhitewolf Re: szafka szkolna 28.09.24, 22:36
      Takie cos , dwa pietra. Polki rozszerzane, dostosowywujace sie wielkosci szafek
      amzn.eu/d/bkHamrR

No i jesli szafki sa metalowe to metalowe haki, wieszaki z bardzo silnym magnezem z AliExpress

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka