jaga68 06.09.07, 10:06 Drogie e-Mamy, Pytanie jw. Czy któraś z Was posyłała swoją pociechę na te zajęcia? Jakie macie wrażenia? Dzięki za opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaczek13 Re: Musical babies-Mova-prosba o opinie 06.09.07, 20:46 też się zastanawiam a w jakim wieku masz dziecko i gdzie chcesz chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
jaga68 Re: Musical babies-Mova-prosba o opinie 07.09.07, 10:01 2,5 roku.Byłam wczoraj na lekcji pokazowej.Ale chyba jednak w tym roku poszukam jej innych zajęć, głównie dlatego, że w takiej lekcji potrzebny jest aktywny udział rodzica, a ja niestety nie dam rady być cały czas na lekcji .Głównie szukam czegoś w rodzaju rytmiki, tymi zajęciami się zainteresowałam, bo jest dużo śpiewania, zabawy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.2 Re: Musical babies-Mova-prosba o opinie 07.09.07, 10:04 to szkoda, bo warto, ale oczywiście każdy szuka czegoś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.2 Re: Musical babies-Mova-prosba o opinie 07.09.07, 10:01 Witam, Zaczęłam chodzic z synem, jak miał 2,2 lata, bardzo mu się podobało i chętnie przychodził.Ciekawe zajęcia, nauczyciele z powołania,kontakt z rówieśnikami, duzo muzyki, śpiewu i fajnej zabawy. Bardzo dobry pomysl na mile spedzenie czasu. Fajne miejsce, czysto i sympatyczna "obsługa". Oczywiście będziemy kontynuować. pozdrawiam ewcia Odpowiedz Link Zgłoś
phi.phi Halooo... 09.10.07, 08:08 ...napiszcie coś więcej o tych zajęciach, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
jjk11 Re: Halooo... 10.10.07, 07:11 Chodziliśmy cały poprzedni rok (mały miał około 1,5 roku) i teraz też. Zajęcia polegają głównie na śpiewaniu piosenek, ogladaniu obrazków, zabawach ruchowych (wspólnie z rodzicami), graniu na instrumentach itp. Małe dzieci do około 3 lat uczestniczą razem z rodzicami. Dla mnie jest to miłe spędzenie czasu wraz z dzieckiem plus kontakt z rówieśnikami. Angielski dla takiego małego dziecka jest raczej (jak dla mnie) na zupełnie dalszym planie. Dziecko przyzwyczaja się też do sytuacji, gdzie jest prowadząca zajęcia pani, itp - takie mały wstęp przed przedszkolem. Polecam jak najbardziej. Synek bardzo chetnie chodzi na te zajęcia (co jest małą odmianą, gdyż zazwyczaj jest teraz na "nie" do wszystkiego). W tym roku zajęcia na Ruczaju w Movie odbywają się w większej salce na Zachodniej, co jest też dużym plusem. Można też chyba jeszcze przyjśc na lekcję pokazową i samemu ocenić. Odpowiedz Link Zgłoś