www_kropka_pl 08.02.08, 11:41 Czy ma ktoś namiary na prywatny gabinet??? W Prokocimiu mam strasznie odległy termin a muszę pilnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxagaxx Re: Dr. Sułko - ortopeda !!! 08.02.08, 14:21 a nie przyjmuje przypadkiem w Scanmedzie na Armii Krajowej? Odpowiedz Link Zgłoś
www_kropka_pl Re: Dr. Sułko - ortopeda !!! 08.02.08, 21:07 oj nie wiem ?? zadzwonie tam jutro, dzięki za wskazówkę Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: Dr. Sułko - ortopeda !!! 09.02.08, 22:17 dokladnie, scanmed na armii krajowej. bardzo polecam p. doktora, jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
e_mu Re: Dr. Sułko - ortopeda !!! 10.02.08, 01:55 Ja również zdecydowanie go polecam-rzeczowy,kompetetny,nawiązuje dobry kontakt z dzieckiem i z rodzicami i wszystko im dokładnie tłumaczy.na Armii Krajowej przyjmuje w czwartki po południu,tylko drogo-cena wizyty 120zł Odpowiedz Link Zgłoś
www_kropka_pl Re: Dr. Sułko - ortopeda !!! 10.02.08, 18:35 No cena powala ale takie ceny tam niestety są no cóż zdrowie dziecka ważniejsze. jak sobie pomyśle o godzinach spedzonych w poczekalni w Prokocimiu to i 120 zł wydaje sie niewiele. no i mniejsze ryzyko złapania infekcji. Dzięki za info .Pozdrawiam kropka Odpowiedz Link Zgłoś
agilas Re: Dr. Sułko - ortopeda !!! 13.03.08, 11:12 Sprawdź w Medicinie na Barskiej, ostatnio byłam tam na konsultacji z córeczką u dr Sułko (na skierowanie!). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
www_kropka_pl Re: Dr. Sułko - ortopeda !!! 13.03.08, 15:25 o dzięki agilas zaraz tam zadzwonie bo do wizyty w prokocimiu jeszcze troche nam zostało.kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
www_kropka_pl do agilas 13.03.08, 15:32 niestety terminy odleglejsze niż w prokocimiu. Prywatne na koniec czerwca a na skierowanie ............ reakcja pani rejestratorki" uuuuuuuuuuuuuuuu prosze Pani na skierowanie to z tego co pamiętam po wakacjach. Pan doktor jest tam raz w miesiącu. Mimo wszystko dzięki i pozdrawiam.kropka Odpowiedz Link Zgłoś