beatriki 24.02.08, 18:02 Zbieram opinie o tym lekarzu. Powód mieszane uczucia, skradająca się niepewność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viki711 Re: dr Marszał Piotr - opinie 24.02.08, 18:29 miałam dokładnie to samo po pierwszych wizytach, w końcu zmieniłam na innego... Odpowiedz Link Zgłoś
sigma Re: dr Marszał Piotr - opinie 24.02.08, 19:51 poczatkowo moze takie wrazenie sprawiac. prowadzil mnie cala ciaze i juz u niego zostalam., bardzo dobry specjalista, polecam kazdej moejj kolezance. niedawno 3 z nich tez mialy rozwiazanie u niego. sa bardzo zadowolone. kazda z nas ma zdrowo urodzone dziecie i jest zadowolona z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
beatriki Re: dr Marszał Piotr - opinie 25.02.08, 14:37 czy możesz Sigma napisać na forum, albo na beatriki@interia.pl, czy on jest podczas porodu, jak wygląda ten poród w Rydgierze? Moja ciąża jest insulinozależna, moja córka urodziła się i podobno ja ją zakaziłam paciorkowcem co wywołało sebsę. Mam lęki po prostu. Poza tym, cena usg w gabinecie dr Macieja - nie pamiętam nazwiska jest dla mnie sporym obciążenie finansowym........jeśli to nie kłopot, napisz coś więcej, może to mnie uspokoi. wiem, ze jest dobrym fachowce, ale....... Odpowiedz Link Zgłoś
rpz3 Re: dr Marszał Piotr - opinie 25.02.08, 20:58 Nie polecam,może sprawdza się, jeśli ciąża nie jest zagrożona i dzieci rodzą się bez żadnych komplikacji-fachowiec z niego żaden, dobry komediant Odpowiedz Link Zgłoś
edy77 Nie polecam. 04.03.08, 19:21 Pod jego "opieką" straciłam jedna ciazę a za drugim razem urodziłam w 25 tyg. ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
megg_an1 Re: dr Marszał Piotr - opinie 04.03.08, 13:38 jak dla mnie super fachowic chodze do Niego kontrolnie od lat wielu prowadzil moja ciaze w 2006 odbieral porod przez cc . bardzo delikatny w badaniu. Moze troche ignorant w badaniach ale kazdy ma cos ja i tak robilam sobie to we wlasnym zakresie. Dla mnie podstawa w ciazy to dobry lekarz pracujacy w szpitalu nie majacy tylko gabinetu gdzies na miescie więc - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś