anisia111 25.02.08, 14:37 Czy możecie napisac swoje opinie na temat tej szkoły. Ona jest na ul.Rydla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamatiego2 Re: sp93 w Krakowie 01.03.08, 21:05 ja chodzilam do tej szkołyi nie mialam zastrzezen ale skończyłam ja 12 lat temu mogło sie cos zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: sp93 w Krakowie 06.03.08, 21:33 nie na rydla tylko na szlachtowskiego. jest to nasza szkola rejonowa, tez do niej chodzilam) ma bardzo dobre wyniki, na samym czele. mala stosunkowo. minusy (dlatego tam dziecka nie wyslemy): otwarto w niej niepubliczne gimnazjum baaardzo duze klasy (2 klasy nawet 33 dzieci!) pierwsze mniejsze, teraz tak naprawde nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
beaataa Re: sp93 w Krakowie 13.03.08, 09:33 moje dziecko kończy tą szkołę właśnie. Wybrana przypadkiem trochę, ale jestem zadowolona. Plusy to małoliczne klasy, bardzo dobra opieka pozadydaktyczna (tzn. mam pewnośc, że dziecko jest w szkole bezpieczne, nie ma przemocy, atmosfera życzliwości dla ucznia), wspaniała nauczycielka w klasach 1 -3. Ogólnie do nauczycieli nie można sie "przyczepic", choc to pewnie indywidualna opinia. Minusem tej szkoły jest mała liczba zajęc pozalekcyjnych ( a tyle obiecywano...) i brak miejsca do parkowania auta ( dla mnie ważne, bo nie mam gdzie zatrzymac się gdy czekam po lekcjach na dziecko) Odpowiedz Link Zgłoś
rak13 Re: sp93 w Krakowie 10.12.13, 10:53 Witam, Czy ktoś mógłby mi napisać coś o nauczycielach klas 1-3. Może przed kimś ostrzec, albo kogoś szczególnie polecić? dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś