martamaria10 06.05.08, 14:16 - czy ktoś zna namiary na prywatny gabinet i telefon? Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxagaxx Re: dr Rembiasz - alergolog 06.05.08, 19:31 czy ma prywatny gabinet - nie wiem na pewno przyjmuje państwowo na Strzeleckiej i jeździ na wizyty domowe - prywatne, ale już 2 lata temu kosztowały one 100 zł ;-( chcesz nadal telefon? ma nietypowe jak na alergologów poglądy na sprawę )) Odpowiedz Link Zgłoś
martamaria10 Re: dr Rembiasz - alergolog 07.05.08, 13:16 Tak, przyjmuje na Strzeleckiej, ale tam są terminy już na listopad. Nie chcę tak długo czekać, a podobno przyjmuje w prywatnym gabinecie. Zależy mi na niej, bo gorąco polecała mi ją lekarka mojej córki. Ma nietypowe poglądy? - jakie konkretnie, jeśli można wiedzieć. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: dr Rembiasz - alergolog 07.05.08, 15:18 Aaaaa... lekarka polecala )). Owszem, p. R. jest w srodowisku dosyc popularna )). No, coz. Moje dziecko jest trzecim pokooleniem alergikow w mojej rodzinie, chodzilo przez kilkanascie miesiecy do p. R., zadnej szczegolnej kompetencji nie zauwazylam. No, moze poza ta, iz posiada ona umiejetnosc odbywania wizyt prywatnych w panstwowym gabinecie, tj. w szpitalu, ale jakos, ekhm, ta akurat umiejetnosc nie wzbudza we mnie szczegolnego szacunku. Aha - jak wyladowalam kiedys z dzieckiem na Strzeleckiej na nocnym dyzurze, a p. R. miala akurat dyzur na oddziale, to mimo telefonu dyzurnej lekarki z proba o konsultacje (widziala wpisy p. R w "zeszyciku" z dokumentacja przebiegu leczenia dziecka), nie zechciala sie pietro nizej pofatygowac. Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: dr Rembiasz - alergolog 07.05.08, 15:19 Wysłałam Ci nr komórki na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaki23 Re: dr Rembiasz - alergolog 22.07.13, 15:02 Witam, Potrzebuję nr tel do dr Rembiasz w zwiazku z alergia pokarmowa mojej 4-miesiecznej coreczki. Czy bylby ktos w stanie mi go podac? Sprawa jest dosc pilna, wiec chcialam sie umowic prywatnie, bo na strzeleckiej wizyt na ten rok juz nie ma. Serdeczne dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
rovis Re: dr Rembiasz - alergolog 24.07.13, 11:28 Nazwisko Pani doktor widnieje na stronie Enel-medu (Galeria Krakowska) - prawdopodobnie tam prywatnie przyjmuje enel.pl/centrum-medyczne/nasi-lekarze/?lastname=&sp=F0UN8w&dp=oTQUN6 Odpowiedz Link Zgłoś
tymulinka Re: dr Rembiasz - alergolog 08.05.08, 22:25 Hm, może nie jest jakaś super miła, ale poglądy ma rzeczywiście chyba trochę inne od współczesnych lekarzy. Nie podciąga wszystkiego pod alergię. Jeżeli nie ma konkretnych dowodów (Synek był jeszcze za mały na testy), to nie zaleca Zyrteku i innych dóbr. Jednocześnie jeżeli trzeba zleca badania. Ja sobie ją chwalę. Z Alei Pokoju wyszłam z płaczem, bo paskudnie nie miła lekarka, kazała mi traktować dziecko tak, jakby było uczulone na wszystko. Po kilku wizytach u dr Rembiasz Mały ozdrowiał, nic nie zażywamy i nic specjalnego w tym temacie się nie dzieje. Pozdrawiam MOnika Odpowiedz Link Zgłoś
filipek1811 Re: dr Rembiasz - alergolog 24.07.13, 14:26 Ja nie ale mój brat do niej chodził na Strzelecką parę lat tam go leczyła był zadowolony z niej,tylko jak opowiadał trzeba było się czasem naczekac na nią jak była u góry na oddziale a tak to ok Odpowiedz Link Zgłoś