blankatrueba 15.09.03, 22:49 Przeciez to też Małopolska i miło byłoby pogadać o lokalnych warunkach życia mam, tatusiów i dzidziusiów. Jesli jednak ktos zajrzy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia.m Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 16.09.03, 16:22 podoba mi się Twój nick, tez czytałam I.Allende ))))) a tak w ogole to pozdrawiam Gorlice ( mam babcie w Zagórzanach ) Odpowiedz Link Zgłoś
blankatrueba Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 17.09.03, 10:50 Dzięki za pozdrowienia, Basiu! Jeśli chodzi o Allende- jej proza to mistrzostwo świata, nie wiesz kiedy "łykasz" kolejne 100 stron. Ale to chyba temat na inne forum... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agasz3 Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 17.09.03, 16:39 zaglądam tu z Nowego Sącza, to nie daleko, lubimy zreszta jeździć w okolice Gorlic-do Uścia, Biecza, Bobowej. Pozdrawiam agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
blankatrueba Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 18.09.03, 16:41 Pozdrawiam Nowy Sącz,który- niestety- też nie jest licznie reprezentowany na tym forum. Ale wy przynajmniej macie więcej sklepów z rzeczami dla dzidziusiów, no i markety z Pampersami po niższej cenie... Możecie tez rodzić w prywatnej klinice, gdzie- jak przypuszczam- i personel miły, i toalety czyste. Tylko pozazdrościć. Blanka Odpowiedz Link Zgłoś
agasz3 Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 19.09.03, 13:58 No tak...ale rodziłam w sądeckim szpitalu(jeszce w trakcie remontu-ale teraz podobno warunki są całkiem dobre), pampersy w krakowskich hipermarketach sa tańsze przeciętnie o ok. 10 zł, sklepy z ciuszkami-fakt są , ale kupienie ładnych pantofli do przedszkola to naprawde nielada wyczyn...ale i tak bardzo lubię Nowy Sącz!!!przede wszytkim za piękne okolice.Uśmiechy z NS. Odpowiedz Link Zgłoś
agat24 Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 19.09.03, 20:37 Hej, co prawda mieszkamy w Tarnowie ale moj Maz jest z Gorlic Pozdrawiamy wszystkie gorliczanko-nowosadeczanki) Jak macie ochote pogadac zapraszam na gg- 756495 Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka72 Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 19.09.03, 22:22 Ja jestem co prawda z Krakowa, ale nazwa Gorlice budzi moje dobre emocje więc piszę. Od wiosny do pierwszych dni września siedziałam z córciami i synkiem w brzuchu w moim domu w Wysowej. W Gorlicach byłam w czasie wakacji 2,3 razy, ale ponieważ moje wyprawy miały głównie cel pampersowy, częściej wybierałam kierunek Real Nowy Sącz... Coż tam tańsze pampersy. Teraz siedzę w Krakowie dusznym mimo jesieni i tęsknię za twoimi okolicami. Pozdrawiam Cię ciepło i może do zobaczenia? Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agasz3 Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 20.09.03, 15:24 A może nazbiera nas się jeszcze ciut i na wiosnę spotkamy się wszystkie?Aga z NS Odpowiedz Link Zgłoś
blankatrueba Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 23.09.03, 14:13 To bardzo fajna propozycja- trzeba będzie ją rozważyć! Może spotkanie w wymienionej przez Gruszkę,( którą pozdrawiam i, której współczuję przebywania w dusznym Krakowie), Wysowej- mogłoby być całkiem przyjemnie! Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
blankatrueba Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 25.09.03, 13:33 Pozdrawiam cieplutko Kraków i troszkę współczuję tego zaduchu. Miałam przyjemność studiować w Twoim mieście, więc wiem jak to jest. U mnie, natomiast, powietrze rześkie i czyste, ale strasznie "zalatuje" prowincją, od mentalności ludzi począwszy, na zaopatrzeniu sklepów skończywszy. Ja też znam i lubię Wysową, lecz spędzenie tam całego sezonu letniego byłoby dla mnie lekko nudnawe, a już mój mąż nie zniósłby tego napewno...Ale, cóż, liczą się przede wszystkim dzieci, a dla nich to napewno dobre miejsce na wakacje. Jeśli chodzi o pampersy, to są w Gorlicach miejsca, gdzie można je kupć taniej, niż w sądeckim Realu (odkryłam to niedawno)nawet o 10 zł..Może złapiemy kontakt przy okazji Twojej następnej wizyty w moich stronach- podam Ci ich namiary. Pozdrów córeczki i synka(jeszcze w brzuszku???). Pa! Pa! Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
agat24 Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 26.09.03, 00:08 Kobitki, ja tylko wtrace ze mam do sprzedania ubranka po swoim synku, bywam w gorlicach wiec mozliwa jest osobista prezentacja na Potockiego) Mam tak w przedziale od 0 do 8 miesiecy) moze ktoras bedzie z was zainteresowana?? Smialo piszczie na gg-756495 lub mail- agnieszkagruca@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beata214 Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 06.10.03, 10:58 Tak! Ja jestem z Gorlic chociaż mieszkam w Krakowie . Czesto bywamy tam u babci! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonak10 Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 09.10.03, 11:35 Coprawda mieszkamy w Krakowie ale mój mąż jest z Gorlic i mamy też stamtąd wspaniałych znajomych. Tez bardzo lubię to miasto choć sama pochodze z Krosna. Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 23.10.03, 12:45 Jezu jak się cieszę! JUż myślałm,że nie mam nikogo w pobliżu Jestem na forum od dawna i jeszcze nie spotkałam nigokgo z Gorlic i zazdrościłam tym co miszkają w Krakowie czy innych miastach, że nają się nie tylko w necie ale mogą nawet spotkać na spacerze Ja mieszkam w samym centrum Grolic i bardzo jestem spragniona kogokolwiek kto ma dziecko i wie co to znaczy - cierpię na samotność i nezrozumienie ze strony męża przebywającego całymi dniami poza domem TAkei spotkanie to super pomysł jak dla mnie ja to nawet chętnie się do Sącza przejadę bo do Krakowa to trochę za daleko jak na wypad na spacer po mieście ale tam też dość często bywam )) Piszcie do mnie bo przymieram nudą gg nr 3057735 Odpowiedz Link Zgłoś
giks Gorlice 30.10.03, 12:21 Zapraszam do odwiedzenia naszego forum wszystkich zaprzyjaźnoinych Odpowiedz Link Zgłoś