Dodaj do ulubionych

Czy zagląda tu ktoś z Gorlic?

15.09.03, 22:49
Przeciez to też Małopolska i miło byłoby pogadać o lokalnych warunkach życia
mam, tatusiów i dzidziusiów. Jesli jednak ktos zajrzy...
Obserwuj wątek
    • basia.m Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 16.09.03, 16:22
      podoba mi się Twój nick, tez czytałam I.Allende smile))))) a tak w ogole to
      pozdrawiam Gorlice ( mam babcie w Zagórzanach ) smile
      • blankatrueba Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 17.09.03, 10:50
        Dzięki za pozdrowienia, Basiu! Jeśli chodzi o Allende- jej proza to mistrzostwo
        świata, nie wiesz kiedy "łykasz" kolejne 100 stron. Ale to chyba temat na inne
        forum... Pozdrawiam.
        • agasz3 Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 17.09.03, 16:39
          zaglądam tu z Nowego Sącza, to nie daleko, lubimy zreszta jeździć w okolice
          Gorlic-do Uścia, Biecza, Bobowej.
          Pozdrawiam agnieszka
          • blankatrueba Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 18.09.03, 16:41
            Pozdrawiam Nowy Sącz,który- niestety- też nie jest licznie reprezentowany na
            tym forum. Ale wy przynajmniej macie więcej sklepów z rzeczami dla dzidziusiów,
            no i markety z Pampersami po niższej cenie... Możecie tez rodzić w prywatnej
            klinice, gdzie- jak przypuszczam- i personel miły, i toalety czyste. Tylko
            pozazdrościć. Blanka
            • agasz3 Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 19.09.03, 13:58
              No tak...ale rodziłam w sądeckim szpitalu(jeszce w trakcie remontu-ale teraz
              podobno warunki są całkiem dobre), pampersy w krakowskich hipermarketach sa
              tańsze przeciętnie o ok. 10 zł, sklepy z ciuszkami-fakt są , ale kupienie
              ładnych pantofli do przedszkola to naprawde nielada wyczyn...ale i tak bardzo
              lubię Nowy Sącz!!!przede wszytkim za piękne okolice.Uśmiechy z NS.
    • agat24 Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 19.09.03, 20:37
      Hej, co prawda mieszkamy w Tarnowie ale moj Maz jest z Gorlicsmile
      Pozdrawiamy wszystkie gorliczanko-nowosadeczankismile)
      Jak macie ochote pogadac zapraszam na gg- 756495smile
    • gruszka72 Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 19.09.03, 22:22
      Ja jestem co prawda z Krakowa, ale nazwa Gorlice budzi moje dobre emocje więc
      piszę. Od wiosny do pierwszych dni września siedziałam z córciami i synkiem w
      brzuchu w moim domu w Wysowej. W Gorlicach byłam w czasie wakacji 2,3 razy, ale
      ponieważ moje wyprawy miały głównie cel pampersowy, częściej wybierałam
      kierunek Real Nowy Sącz...
      Coż tam tańsze pampersy. Teraz siedzę w Krakowie dusznym mimo jesieni i tęsknię
      za twoimi okolicami. Pozdrawiam Cię ciepło i może do zobaczenia?
      Aga
      • agasz3 Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 20.09.03, 15:24
        A może nazbiera nas się jeszcze ciut i na wiosnę spotkamy się wszystkie?Aga z NS
        • blankatrueba Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 23.09.03, 14:13
          To bardzo fajna propozycja- trzeba będzie ją rozważyć! Może spotkanie w
          wymienionej przez Gruszkę,( którą pozdrawiam i, której współczuję przebywania w
          dusznym Krakowie), Wysowej- mogłoby być całkiem przyjemnie! Co wy na to?
      • blankatrueba Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 25.09.03, 13:33
        Pozdrawiam cieplutko Kraków i troszkę współczuję tego zaduchu. Miałam
        przyjemność studiować w Twoim mieście, więc wiem jak to jest. U mnie,
        natomiast, powietrze rześkie i czyste, ale strasznie "zalatuje" prowincją, od
        mentalności ludzi począwszy, na zaopatrzeniu sklepów skończywszy. Ja też znam i
        lubię Wysową, lecz spędzenie tam całego sezonu letniego byłoby dla mnie lekko
        nudnawe, a już mój mąż nie zniósłby tego napewno...Ale, cóż, liczą się przede
        wszystkim dzieci, a dla nich to napewno dobre miejsce na wakacje. Jeśli chodzi
        o pampersy, to są w Gorlicach miejsca, gdzie można je kupć taniej, niż w
        sądeckim Realu (odkryłam to niedawno)nawet o 10 zł..Może złapiemy kontakt przy
        okazji Twojej następnej wizyty w moich stronach- podam Ci ich namiary. Pozdrów
        córeczki i synka(jeszcze w brzuszku???). Pa! Pa! Aśka
    • agat24 Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 26.09.03, 00:08
      Kobitki, ja tylko wtrace ze mam do sprzedania ubranka po swoim synku, bywam w
      gorlicach wiec mozliwa jest osobista prezentacja na Potockiegosmile)
      Mam tak w przedziale od 0 do 8 miesiecysmile) moze ktoras bedzie z was
      zainteresowana??
      Smialo piszczie na gg-756495 lub mail- agnieszkagruca@wp.pl
      • beata214 Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 06.10.03, 10:58
        Tak! Ja jestem z Gorlic chociaż mieszkam w Krakowie smile. Czesto bywamy tam u
        babci! Pozdrawiam!
    • iwonak10 Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 09.10.03, 11:35
      Coprawda mieszkamy w Krakowie ale mój mąż jest z Gorlic i mamy też stamtąd
      wspaniałych znajomych. Tez bardzo lubię to miasto choć sama pochodze z Krosna.
    • giks Re: Czy zagląda tu ktoś z Gorlic? 23.10.03, 12:45
      Jezu jak się cieszę! JUż myślałm,że nie mam nikogo w pobliżu wink Jestem na
      forum od dawna i jeszcze nie spotkałam nigokgo z Gorlic i zazdrościłam tym co
      miszkają w Krakowie czy innych miastach, że nają się nie tylko w necie ale
      mogą nawet spotkać na spacerze smile Ja mieszkam w samym centrum Grolic i bardzo
      jestem spragniona kogokolwiek kto ma dziecko i wie co to znaczy - cierpię na
      samotność i nezrozumienie ze strony męża przebywającego całymi dniami poza
      domem wink TAkei spotkanie to super pomysł jak dla mnie ja to nawet chętnie się
      do Sącza przejadę bo do Krakowa to trochę za daleko jak na wypad na spacer po
      mieście ale tam też dość często bywam smile)) Piszcie do mnie bo przymieram
      nudą wink
      gg nr 3057735
    • giks Gorlice 30.10.03, 12:21
      Zapraszam do odwiedzenia naszego forum wszystkich zaprzyjaźnoinych wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka