exspres 07.07.09, 17:58 biznes.interia.pl/news/prezes-pko-bp-odwolany,1335280 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fight_till_death Re: Prezes PKO BP odwołany! 07.07.09, 18:16 Pruski zagrał vabank i po zeszłotygodniowej decyzji WZA myślałem, że wygrał i ma spokój do maja przyszłego roku. Nie przypuszczałem, że obecna rada nadzorcza cierpi na tak duże wahania nastrojów, chociaż znając jej przewodniczącą, nikt nie powinien się dziwić. I znowu cała Polska będzie szukać prezesa dla PKO. Może Kaziu Marcinkiewicz? Chyba dalej biedaczek bez stałej posady.... Odpowiedz Link
czuk1 Re: Prezes PKO BP odwołany! 07.07.09, 19:26 Chciałbyś K.M. na Prezesa PKO BP SA ? Odpowiedz Link
wszystko_na_sprzedaz Re: Prezes PKO BP odwołany! 07.07.09, 19:40 Lachowskiemu zakaz konkurencji się skończył???;))))) Odpowiedz Link
fight_till_death Re: Prezes PKO BP odwołany! 07.07.09, 21:09 Pewnie! A Izabela na zastępcę! Odpowiedz Link
kropkowiec Re: Prezes PKO BP odwołany! 07.07.09, 21:20 To ja się pytam po co była ta cała szopka 30 czerwca to wychwalanie zachwalanie i udzielanie absolutorium ? Co się przez tydzień takiego stało, że nagle prezes który jeszcze tydzień temu był super dziś jest bleeeee ??????? Czyżby co niektórym osobom z rady nadzorczej zaszkodził upał ? Czy 30 czerwca nie pamiętali gdzie byli i co robili. A może ktoś miał trudne dni teraz ? Znowu na górze bawią się kosztem tych szarych ludków, którzy na nich pracują i sami muszą sobie za własne pieniądze biurowe rzeczy kupować. Brawo ! Odpowiedz Link
robotnik_pkobp Re: Prezes PKO BP odwołany! 07.07.09, 21:01 myślę, że bardzo dobrze, jednak czy wybiorą lepszego Prezesa??? Przyjdzie kolejny i pewnie dokończy skok na bank urządzony przez skarb państwa, czyli rząd. Odpowiedz Link
stara_mii Re: Prezes PKO BP odwołany! 07.07.09, 21:35 i po raz kolejny wszytsko od nowa... Odpowiedz Link
mlody_misiek Re: Prezes PKO BP odwołany! 07.07.09, 22:39 Rok bez reorganizacji to rok zmarnowany. Na reorganizacjach dobrze się zarabia są budżety i nagrody.. Odpowiedz Link