xemu 11.08.08, 19:37 Czy ktoś z Was posyła dzieci na takie zajęcia? Będę wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mistrz_i_malgorzata Re: Judo /TS Wisła/ lub Taekwondo 12.08.08, 17:19 Moje dziecko chodzi od roku na taekwondo do Krakowskiego Centrum Taekwondo. Prowadzą zajęcia w różnych częściach Krakowa.Jesteśmy zadowoleni, fajne zajęcia, obozy itp. Zobacz sobie na stronie kct Odpowiedz Link Zgłoś
xemu Re: Judo /TS Wisła/ lub Taekwondo 12.08.08, 18:02 Dziekuje! Prawdopodobnie syn będzie chodził na zajęcia na Kurdwanowie - tam mają najmłodszą grupę Odpowiedz Link Zgłoś
antulek Re: Judo /TS Wisła/ lub Taekwondo 12.08.08, 20:23 Możesz podać jakieś szczegóły? Gdzie konkretnie będą te zajęcia bo kurdwanów też by mi pasował. Od jakiego wieku można się zapisać, jaki koszt i czy już wiadomo w jakie dni i o której godzinie? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 Re: Judo /TS Wisła/ lub Taekwondo 12.08.08, 20:20 a ile lat mają wasze dzieci? bo jakoś nie mogę wyczytać na stronie kct od jakiego wieku pzyjmują dzieci. A o Judo dla maluchów ktoś słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
orka Re: Judo /TS Wisła/ lub Taekwondo 12.08.08, 23:09 Na taekwondo małe dziecko moze byc troche przerazone. Moje przynajmniej narzekało , ze pan za bardzo krzyczy - drażniły go gwałtowne komendy. Jesli macie małe dziecko warto spróbować z któryms ze sportów "wczesnej specjalizacji" czyli gimnastyką artystyczna, gimnastyka sportowa, łyżwiarstwem figurowym. U nas w klubie przyjmuje sie nawet 4 latki. zobacz tu www.lajkonik.org W sportach wczesnych trenerzy umieja pracowac nawet z zawstydzonymi kilkulatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
meeg-gii Re: Judo /TS Wisła/ lub Taekwondo 13.08.08, 14:56 ja polecam Krakowską Akademie Teakwon-do , sam tam chodziłam w wieku 9-14 lat ( juz wtedy szkoła istniała jakies 5 lat, obecnie mam 29 wiec szkoła działa juz długo ) przyjmuja naprawde malutkie dzieci. Podaje linka, tam udzielą wiecej informacji , a co najwazniejsze zajęcia odbywaja sie w centrum Krakowa w Miedzyszkolnym Basenie Pływackim na ul. F. Nullo 23 ( grupy z małymi dziecmi, natomiast młodziez i starsi w szkole podstawowej nr 38 - to ten sam budynek ) . 012 412 97 07 to numer na basen, tam tez udziela wszystkich informacji od kiedy zapisy itp pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meeg-gii Re: Judo /TS Wisła/ lub Taekwondo 13.08.08, 14:57 przepraszam, nie podałam linka : www.taekwondo.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_i_malgorzata Re: Judo /TS Wisła/ lub Taekwondo 13.08.08, 21:39 Na Kurdwanowie zajęcia odbywają się w gimnazjum przy Bujaka. Dwa razy w tyg. po godzinie i 15 minut płaciliśmy 70 zł za miesiąc. Moja córka zaczęła w wieku 7 lat , ale jej koledzy już jako pięciolatki. terminiy były podane na początku września. Zobacz sobie na stronce kct i może zadzwoń do któregoś z trenerów, kiedy będą mieli jakiś grafik zajęć PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
antulek Re: Judo /TS Wisła/ lub Taekwondo 20.08.08, 22:00 Dzięki, zadzwonię i dopytam. Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: Judo /TS Wisła/ lub Taekwondo 25.08.08, 11:04 moj syn chodzi na wisle od ponad roku i jestem bardzo zadowolona. sekcja (to nie sa ZAJECIA) teoterycznie od 7 lat, moj 6 latek byl. super prowadzone, wspaniala ogolnorozojowka. na poczatku zajecia 2x 90 min, potem wiecej, to jest sekcja. sala przygotowana an zajecia z samoobrony, cala wylozona NIERUCHOMYMI matami. sprawdz, czy tam gdzie dziecko chcesz zapisac jest taka sala, a nie klada mat przed zajeciami- choc ci powiedza, ze to bepieczne, to to jest NIEBEZPIECZNE< upadek mozxe sie skonczyc powazna kontuzja. a w judo np upadkow jest wiele, o to tam chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ciociamaja79 Re: Judo /TS Wisła/ lub Taekwondo 10.09.08, 10:03 www.kct.pl Zroznicowane grupy wiekowe, rozne czesci Krakowa. MOja P tam chodzi (7 lat), zadowolona bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
pysiorek Do bomba001 10.09.08, 12:46 Bomba001 a w które dni Twój synek chodzi na judo.My dopiero zaczynamy i chodzimy we wtorki i czwartki na 18 Odpowiedz Link Zgłoś