blanka001 28.09.08, 13:06 Gdzie znajde sklepy z ubraniami ciazowymi w Krakowie, zaznaczam ze dobrze by bylo gdyby ubrania byly w przystepnej cenie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyszunia11 Re: Sklepy w Krakowie 28.09.08, 14:07 na ulicy Długiej odkryłam fajny sklepik "Pepek Świata" (idąc od strony Rynku po lewej stronie). Po schodkach w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_m Re: Sklepy w Krakowie 28.09.08, 18:59 Na Dlugiej idać od rynu spotkacsz po drodze 2 lub 3 sklepy ciążowe. A na ulicy Krowoderskiej równoległej do Długiej jest sklep "Będę Mamą". W plazie jest sklep Happy Mum, a na ulicy Stradomskiej (od strony Wawelu) jest sklep Paryżanka. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna11 Re: Sklepy w Krakowie 28.09.08, 20:07 Dorzuciłabym jeszcze stoisko z ubraniami ciążowymi w sklepie H&M w Galerii Krakowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Sklepy w Krakowie 29.09.08, 09:02 Benetton na Rynku też ma ciążowe, ceny niestety mniej przystępne. No i zawsze jest Allegro Odpowiedz Link Zgłoś
asiu-sia Re: Sklepy w Krakowie 29.09.08, 22:44 w Hucie w DH Wanda stoisko na piętrze-ale nie wiem czy jeszcze jest. W zeszłym roku kupowałam spodnie ciążowe za 70 zł (albo 75)-to dużo taniej niż w pozostałych wymienionych tu sklepach, ale wybór niewielki Odpowiedz Link Zgłoś