bietkab 30.01.09, 11:15 Szukam dobrego dermatologa w Małopolsce (Kraków, Tarnów, Nowy Sącz bądź inne miasto) dla mojej 12-letniej córki , u której zdiagnozowano łuszczycę. dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky_christina_barcelona Re: Dermatolog- łuszczyca 30.01.09, 11:50 Doktor Marek Brzewski. Wpisz w google. wtorek i czwartek na ul. Długiej lub poliklinika. Odpowiedz Link Zgłoś
margosia.kr Re: Dermatolog- łuszczyca 03.02.09, 19:50 Witaj, jeżeli mogę coś Ci doradzić, to pamiętaj, by się nie zniechęcać brakiem szybkiej poprawy i nie szukać nowego lekarza. Leczenie łuszczycy jest czasami długotrwałe i uciążliwe, ale da się przeżyć. Ważne jest, by nie biegać od lekarza do lekarza zaczynając terapię od początku. Zawsze na początku idą miejscowo sterydy. Mam ją od 25 lat i przez te ćwierć wieku, tylko cztery razy miałam zaostrzenie objawów choroby. A tak, to bywają pojedyńcze wykwity, które nie przeszkadzają w codziennym życiu. Do skóry głowy polecam szampon POLYTAR AF, a do ciał mydło w płynie kupowane w aptece. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka_ka_rp Re: Dermatolog- łuszczyca 03.02.09, 21:18 bietko zajrzyj na Forum Łuszczycowe luszczyca.org.pl/p2/forum/index.php jest tam też forum ogólnodostępne Odpowiedz Link Zgłoś
agni1980 Re: Dermatolog- łuszczyca 08.09.09, 13:11 witaj, samachoruje na łusczyce od 7 roku zycia a mamp rawie 30 lat wiec bardzo długo i jedynie. Leczyłam sie u wielu lekarzy ale nic nie pomagało. Dopiero ostatnio trafiłam do Pani dr Małgorzaty Setkowicz, która pracuje na Oddziale dermatologii na kopernika i od grudnoa jestem "czysta" Teraz wiem ze pani dr chyba na miesiac wyjechała i jej nie ma. Ponic dobry jest tez dr Aleksander Obtułowicz, który równiez tam pracuje. W piatek ide na wizyte do niego wiec moge napisac jak wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rutka29 Re: Dermatolog- łuszczyca 08.09.09, 14:08 ja polecam pana doktora Jerzego Mayera, który również pracuje na Kopernika. O ile sie nie mylę, przyjmuje również w scanmedzie na Wrocławskiej Odpowiedz Link Zgłoś