positive_energy 28.02.09, 16:58 Droga wrozko, prosze, powiedz mi, co mowia na temat moich studiow Twoje karty, pewnie je skoncze, ale czy uda mi sie obronic rozprawe i czy kobieta- promotor sprzyja mi w moim zamierzeniu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joooooooana Re: moje studia - prosba o info 16.03.09, 16:55 positive_energy napisała: le czy uda mi sie obronic rozprawe i czy kobieta- promotor sprzyja mi w moim zamierzeniu? Odpowiadając na pierwsze pytanie, mogę powiedzieć, że pojawią się pewne przeszkody, które nie tyle będą brały swój początek z zewnętrznych okoliczności, co zaczną się od Pani. To Pani je zapoczątkuje i one będą rzutowały na obronę. Zgodzi się Pani na coś, co nie będzie do końca trafione. Dlatego proszę uważać, jeśli chciałaby Pani w jakiś sposob iść 'na łatwiznę'. Co do drugiego pytania, to ta osoba jest do Pani ustosunkowana chłodno, ale nie sadze by chciała Pani zaszkodzić, jakkolwiek będzie dążyła do tego by pewne wymagania zostały spełnione. Nie wykluczam jednak pewnych nieprzyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
positive_energy Re: moje studia - prosba o info 16.03.09, 17:11 dziekuje za odpowiedz. prosiłabym jeszcze jesli to mozliwe o doprecyzowanie dwóch rzeczy: Zgodzi się Pani na coś, co nie będzie do końca trafione. Dlatego proszę uważać, > jeśli chciałaby Pani w jakiś sposob iść 'na łatwiznę'. > czy ktos mi cos zaproponuje, jakas modyfikacje tematu, planu itp. a ja nie powinnam tej propozycji akceptowac? Co do drugiego pytania, to ta osoba jest do Pani ustosunkowana chłodno a jakie sa tego przyczyny? dziekuje z gory i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
joooooooana Re: moje studia - prosba o info 16.03.09, 17:51 Przerpaszam za niedoprecyzowanie drugiego pytania. Otóż miałam na myśli chłodno, 'bo profesjonalnie', bo rzeczowo, bo konkretnie. Chodzi raczej o stosunek do swojej pracy, niz do osoby, chociaz te dwie rzeczy sa powiązane. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: moje studia - prosba o info 05.03.23, 14:41 Sporo jest dotyczących tego rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: moje studia - prosba o info 26.04.23, 01:55 Nie wiem, ale się dowiem Odpowiedz Link Zgłoś