Dodaj do ulubionych

******PRZENIESIONE POSTY**********

IP: *.* 26.05.02, 18:19
Witam:)Poniżej przedstawiam listę postów które ze względu na swoją treść czysto "warszawską" zostały przeze mnie przeniesione na forum Warszawapozdrawiam Kasia_M moderator Mazowieckiego:)PS w razie trudności z forum proszę do mnie jak w dym:) postaram się pomóc (kasia@edziecko.pl)z mazowieckiego na WarszawęPrzedszkole w okolicach Madalińskiego - Al. Niepodległości (ihc07c) Mamy z Witanowa i okolic. (Marta mam Zuzi i Kasi)przyszłe i obecne emamy z Warszawy...jesteście tu? (kasia.s) Żłobek w Warszawie (Dorcia_m_Sarci)szukam opiekunki (mama Kacpra)STUDENTKA (studentka)
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta2 Re: ******PRZENIESIONE POSTY********** IP: *.* 28.05.02, 11:25
      Cześć.Nie mam nic przeciwko pożądkowaniu forum, tyko nie rozumiem dlaczego mój post "Mamy z Witanowa i okolic" trafił na Forum Warszawskie.Witanów to stacja za Błoniem i Ożarowem więc dalej od Warszawy.A posty z powyższych miejscowości nie zostały przeniesione choć są bliżej stolicy.Serdecznie pozdrawiam MArta
      • Gość: Kasia_M Re: ******PRZENIESIONE POSTY********** IP: *.* 28.05.02, 21:49
        hihi dlatego trafił, że calkiem niedawno pewne 2 mamy na czacie - właśnie mieszkanki Wilanowa wystąpiły do mnie z pretensjami że Wilanów to Warszawa (wyszło to a propo"s rozmawiania skąd kto) - i teraz przy porządkowaniu podświadomie przerzuciłam to na Warszawę - zresztą Wilanów jako dzielnica jest w granicach administracyjnych miasta stołecznego Warszawy - więc jakoś mi to przyszło bez zastanowienia - ale oczywiście mogę to przenieść spowrotem jeśli chcesz:)pozdrawiamKasia_M
        • Gość: Marta2 Re: ******PRZENIESIONE POSTY********** IP: *.* 29.05.02, 09:39
          Hej hej, jeśli możesz to bardzo proszę przenieś.Witanów jest 30 km od granic Warszawy i raczej nie pasuje na Forum Warszawskie.To mała miejscowość i trochę mi tu smutno,więc mam cichą nadzieję,że jednak uda mi się wkońcu kogoś tu znależć.Pozdrawiam ciepło.Marta
          • Gość: Kasia_M Re: ******PRZENIESIONE POSTY********** IP: *.* 29.05.02, 10:14
            no dałam ciała totalnie - to WiTanów a ja przeczytałam jako WiLanówwstyd na całej liniizaraz przeniosę spowrotem:)Kasia_M
          • Gość: Gabi01 Re: ******PRZENIESIONE POSTY********** IP: *.* 06.08.02, 12:35
            Czuje sie tak samo jak Ty. Ja jestem w Mszczonowie ok. 50 km od Warszawy. Jesli nie znajdę kogoś do rozmowy to chyba wkrótce zacznę gaworzyć. Może masz ochotę do mnie napisać? Mój adres:jasg@poczta.onet.pl
    • Gość: Kasia_M Re: 5 MAJA 2002 IP: *.* 05.06.02, 19:37
      post Żłobek w Warszawie - trafił na regionalne forum WarszawapozdrawiamKasia_M administrator:)
    • Gość: Kasia_M Re: 17 lipca 2002 IP: *.* 17.07.02, 20:55
      dzisiaj następujące posty powędrowały na forum Warszwa:gdzie w w-wie dobry prywatny żłobek lub przedszkole? (Kinga) mamy niemowlaków z okolic Sadyby (Berek mama Żaby)Gdzie na basen na Ursynowie, Mokotowie? (Ann)Jak zyje sie w Warszawie? (juz prawie mama)pozdrawiamKasia_M
      • Gość: kaś A może jest ktoś z Wyszkowa IP: *.* 18.07.02, 10:23
        A może jest ktoś z Wyszkowa, serdecznie pozdrawiam, ichętnie pogadam mama 2 latniej Karolci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka