Dodaj do ulubionych

POZNAM z okolic KOBYŁKI, ZIELONKI,OSSOWA,WOŁOMINA

24.09.03, 12:51
poznamy mamy z okolic kobyłki,ossowa,zielonki, wołomina i nie tylko:)))))
Mam na imię Ania, moja córeczka to Maja(12.12.2002 )mieszkamy w kobyłce.
Szukamy nowych znajpmych:)
brak nam towarzystwa:(((
napiszcie do mnie
xena_music@wp.pl
Ania i Maja
Obserwuj wątek
    • mika-edziecko Re: POZNAM z okolic KOBYŁKI, ZIELONKI,OSSOWA,WOŁO 25.09.03, 00:16
      Witamy z Zielonki :) choć i okolice Kobyłki są nam znane,bo mieszka tam rodzina
      mojego męża :) Dzieci mam co prawda starsze,bo Jaś ma 2 latka a Ola 5,5,ale
      pozdrawiamy serdecznie :)
    • aniag4 Re: POZNAM z okolic KOBYŁKI, ZIELONKI,OSSOWA,WOŁO 25.09.03, 22:01
      Napisalam do Ciebie Aniu w Twojej odpowiedzi na moj post o placach zabaw. Jesli
      chcesz napisz do mnie.
      Ania
    • martad73 Re: POZNAM z okolic KOBYŁKI, ZIELONKI,OSSOWA,WOŁO 09.10.03, 12:33
      Hej !
      Mam na imię Marta, jestem mamą Mateusza (09.06.2000) i Eweliny (16.04.2003). W
      Kobyłce mieszkam od sierpnia. Chętnie poznam mamy z Kobyłki.
      Marta
      • aniag4 Re: POZNAM z okolic KOBYŁKI, ZIELONKI,OSSOWA,WOŁO 09.10.03, 15:51
        Witaj Marto,
        a z daleko Marto "do nas" przyjechalas? :)Gdzie mieszkasz w Kobylce?
        Pozdrawiam serdecznie
        Anka
      • skania.h.j Re: POZNAM z okolic KOBYŁKI, ZIELONKI,OSSOWA,WOŁO 22.10.03, 10:20
        Hej,hej.
        My też jesteśmy z Kobyłki (okolice Sobańskiego). Mam na imię Ania. Mieszkamy w
        Kobyłce już cztery lata. I mam dwie córeczki - Jagodę (maj 1999) i Hanię
        (marzec 2001). Kilka miesięcy temu nawiązałam kontakt mailowy z Moniką z
        Zielonki, ale nie dane nam było się jeszcze spotkać.
        A Ty w której części Kobyłki mieszkasz?
        Wróciłam na studia i na razie próbuję się ze wszystkim jakoś zorganizować. Ale
        niewykluczone, że jak pogoda się trochę poprawi, chętnie wyskoczę na jakiś
        jesienny spacerek po lesie.
        Niestety, kontakt ze mną ograniczony, bo z internetu korzystam na razie u męża
        w pracy.:)
        Przy okazji pozdrawiam Monikę z Jasiem i Olą i inne mamy z okolic.
        Pa.
        Ania.
        • skania.h.j Re: POZNAM z okolic KOBYŁKI, ZIELONKI,OSSOWA,WOŁO 22.10.03, 10:23
          A swoją drogą zaczynam sie gubić. Czy dobrze policzyłam, że jest nas w Kobyłce
          cztery, w tym trzy Anie?
          Ania - dla ułatwienia Skania
        • aniag4 Re: POZNAM z okolic KOBYŁKI, ZIELONKI,OSSOWA,WOŁO 23.10.03, 00:36
          Witaj,
          ja mieszkam w Ossswie ale jestem (sampchod) mobilna i mam nadzieje, ze sie
          spotkamy, a skoro zadko masz dostep do internetu to podam Ci nr domowy i czekam
          na telefon :).
          Pozdrawiam
          Anka
          tel: 786-24-05
          • dorota1011 Re: POZNAM z okolic KOBYŁKI, ZIELONKI,OSSOWA,WOŁO 28.05.04, 19:39
            hej!
            ja mieszkam w Ząbkach i jestem mamą 13 miesięcznej Ani. Szukam towarzystwa a
            dopiero wczoraj znalazłam Twój post. jeśli masz ochotę to pisz. jestem osobą
            zmotoryzowaną. acha- do ossowa jeżdzę na ryby!
        • mika-edziecko Re: POZNAM z okolic KOBYŁKI, ZIELONKI,OSSOWA,WOŁO 30.10.03, 22:59
          Wiiitaj Aniu :)) Chyba lato nas zastanie zanim sie spotkamy ;)
          Tak czy inaczej pozdrawiamy :) Buziaczki dla dziewczynek :)

Przepraszam,że nie odpisałam na maila,ale tym razem to mój komp zastrajkował :/
    • skania.h.j Re: POZNAM z okolic KOBYŁKI, ZIELONKI,OSSOWA,WOŁO 12.01.04, 11:10
      Chociaż Święta już za nami, a choinka w domu dawno rozebrana, pozdrawiam
      wszystkie sąsiadki i ich pociechy, szczególnie Monikę z Olą i Jasiem, życząc
      wszystkim zdrowia, miłości, radości, ciepła, zadowolenia, uniesień, wzruszeń
      itd.
      Ania z Kobyłki (Skania - mama Jagody i Hani)
      • mika-edziecko Re: POZNAM z okolic KOBYŁKI, ZIELONKI,OSSOWA,WOŁO 20.01.04, 23:40
        Witaj Aniu w nowym roku:) My Was też cieplutko i serdecznie pozdrawiamy
        Xena zniknęłaś z eRodziców-zostałyśmy przeniesione pod nowy adres
        mamo-tato.home.pl/phpbb2/index.php
        Gdzie i Ciebie Skania serdecznie zapaszam :)

Pozdrawiam:)
        ----
        Miśk@ (mama Jasia) z edziecka :)
        • skania.h.j Re: POZNAM z okolic KOBYŁKI, ZIELONKI,OSSOWA,WOŁO 29.02.04, 15:52
          A dziękuję, Moniko, dziękuję. A jakże, zajrzałam na rzeczone forum i nawet
          poznałam Twój post po uśmiechniętej buźce Jasia. :)
          W ogóle ostatnio z dostępem do sieci u mnie znacznie lepiej, ale niestety
          gorzej z czasem, bo wróciłam na studia. A co?!
          Ale nieźle jest, bo czwartki mam wolne, więc jak się zrobi cieplej, to może
          wygospodarujemy któryś czwartek na wspólne spotkanie...
          A jak nie, to w sesji. :)
          Pozdrawiam. Ania. Z dziewczynkami.
    • martad73 Re: POZNAM z okolic KOBYŁKI, ZIELONKI,OSSOWA,WOŁO 25.02.04, 12:02
      Witam ponownie !
      Przepraszam, ale nia miałam mozliwosci pisania przerz dłuzszy czas.
      Mam na imię Marta, (mama Mateusza i Eweliny). Mieszkamy na Stefanówce, okolice
      Szkoły nr 2 i ronda Cudu nd Wisłą. Pozdrawiam i liczę na blizsze kontakty.
      Marta.
      • skania.h.j Re: POZNAM z okolic KOBYŁKI, ZIELONKI,OSSOWA,WOŁO 26.02.04, 19:07
        hola, hola!
        Wprawdzie mieszkam w Kobyłce kilka lat i trochę się już orientuję w terenie,
        ale wszystkich nazw jeszcze nie przyswoiłam i wstyd mi, ale nie wiem, co to
        jest Stefanówka i Rondo Cudu nad Wisłą. Ale mam w pobliżu rondo i szkołę,
        możliwe nawet, że nr 2, czyli topografia terenu z grubsza odpowiada mojej
        okolicy. Zatem możliwe, że mamy do siebie tzw. rzut beretem albo nawet bliżej.
        Czy to rondo i ta szkoła leżą w pobliżu ulic takich jak: Bohaterów Ossowa, ks.
        Skorupki, Narutowicza, 3 Maja? Jeśli tak, to suuuuper!

Pozdrawiam. Ania (mama Jagody i Hani)
        • martad73 Re: POZNAM z okolic KOBYŁKI, ZIELONKI,OSSOWA,WOŁO 02.03.04, 08:43
          Hej! Dokładnie tak Aniu , to jest ta okolica. Mieszkam przy ul. Długiej (czy to
          Ci cos mówi). Moze łatwiej nam będzie skontaktować się przez telefon: 0-600 026
          987 .
          Pozdrawiam
          Marta (mama Mateusza i Ewelinki)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka