monsyl26 10.02.06, 14:22 hej czy wiecie gdzie mozna kupic wozki firmy Taco? Dzieki i pozdrawiam paaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelika.ka Re: wózki Taco... 10.02.06, 22:24 Ja kupiłam w Sosnowcu na 3 Maja, idąc od dworca w strone Galerii Extravagance, po tej samej stronie ulicy co galeria, tylko troche wcześniej jest sklep z wózkami Tako, i innymi akcesoriami, a wózki są w tylu kolorach, że na pewno cos wybierzesz. Pozdrawiam Angelika Odpowiedz Link Zgłoś
figa107 Re: wózki Taco... 10.02.06, 23:09 W Sosnowcu też na Pogoni znajdziesz Tako w bardzo dobrych cenach - ul. Słona 16 sklep LAurka - byłam wczoraj i kupiłam tam kilka fajnych rzeczy. Polecam ten sklep! Odpowiedz Link Zgłoś
monsyl26 Re: wózki Taco... 11.02.06, 09:49 dzieki bardzo,na pewno odwiedze te sklepy)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chom2 Re: wózki Taco... 12.03.06, 11:15 W miarę tanio w hurtowni w Zabrzu na Mikulczyckiej. Duży wybór, fachowa obsługa. Warto obejrzeć ulubiony model a zakupów dokonać w sieci (Sama mam do sprzedania wóżek tako natalia). Koleżanka pojechała do CZestochowy do siedziby - wliczając koszt paliwa i tak była "do przodu" o jakieś 180zł. Odpowiedz Link Zgłoś
agaa27 Re: wózki Taco... 15.03.06, 22:09 Ja również kupiłam wózek Taco w sosnowcu niedaleko dworca, a co do ceny u producenta to sprawdzałam i wyszło tak samo jak w sklepie,bo było jeszcze trzeba doliczyć benzyne. Możesz sobie sprawdzić oferte taco na stronie producenta. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monsyl26 Re: wózki Taco... 20.03.06, 11:14 Witajcie Bylam w Sosnowcu ale akurat nie bylo tego modelu wozka co ja chcialam.Zamowilam sobie przez allegro i wyszedl mi taniej niz w sklepach.W sklepie wersja podstawowa jest za 740zl a ja kupilam za 745zl i mam regulacje raczke ,lozyskowe kola i chromowana rame)) Wozeczek dostalam na 2 dni od zamowienia. Polecam bo wozeczek suuuper)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś