kasial70 19.03.06, 21:05 Czy ktoś korzystał może z usług kliniki Stomatologiczej Sidental w czechowicach Dziedzicach. Chcę się tam wybrać ale zupełnie nie znam opinii na jej temat. Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamyk2005 Re: Sidental Czechowice 21.03.06, 13:23 Witaj, korzystałam, zakładali mi aparat ortodontyczny. Rodzina, znajomi też korzystali- są zadowoleni ale jest jeden minus- ceny- dwukrotnie wyższe niz u innych dentystów, z zdarza się że plomba u nich robiona wypada pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasial70 Re: Sidental Czechowice 21.03.06, 17:36 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Cena nie jest w stanie mnie zrazić, byle opieka była do niej adekwatna. Chcę żeby lekarz poświęcił mi tyle czasu ile trzeba , bez pospiechu i drepczących pod drzwiami następnych pacjentów. Mile widziany brak rutyny. A odpowiesz mi jeszcze jakie są terminy oczekiwania na wizytę?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk2005 Re: Sidental Czechowice 25.03.06, 12:53 Chyba nie czeka się zbyt długo, myslę ze najlepiej zadzwonić, teściowa była tam niedawno i mówiła ze było pusto, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś