aneea 27.03.06, 23:52 ... bo moj wyprowadzil sie, a jestem w potrzebie. Mieszkam w Katowicach, ale moze byc z miast osciennych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
california89 Re: Polećcie mi dobrego ginekologa 28.03.06, 00:03 Polecam Dr. Madeja w Bytomiu. Przyjmuje w gabinecie na przeciw liceum Chrobrego. Takze chyba w szpitalu w Katowicach lub w Sosnowcu. Bardzo dobry lekarz moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka4 Re: Polećcie mi dobrego ginekologa 28.03.06, 12:52 polecam w katowicach w superjednostce Jerzego Świtałe.< on jest tez ordynatorem oddzialu szpitala st.leszczyńskiego>naprawde lekarz bardzooo dobry prywatnie przyjmuje , owszem sa kolejki,ale warto na korytarzu mozna zapytac innych kobitek o opinie i wszystkie potwierdza perfekcja)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
opty_33 Re: Polećcie mi dobrego ginekologa 28.03.06, 13:25 dr Grzegorz Mańka. przyjmuje w Katowicach w klinice PROVITA na Żelaznej (sa kolejki) oraz w Bytomiu w sieci Sigma-Bis. koszt wizyty 120zl z usg. pzdr, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
tolka11 Re: Polećcie mi dobrego ginekologa 28.03.06, 14:15 Jak wyżej polecam Świtałę. Odpowiedz Link Zgłoś
aneea dzieki za odzew 29.03.06, 23:38 i kogo mam wybrac?? Moze dr Switala - czy moge dostac jakies namiary na niego (nr tel.) Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
poziomkaaa Świtała namiary 30.03.06, 21:42 proszę bardzo: 502263696, prowadził moją ciążę Odpowiedz Link Zgłoś
annica1 Re: Świtała namiary 09.04.06, 00:19 Polecam z całego serca dr. Krzysztofa Kozę. Przyjmuje na Kościuszki prywatnie, a na Misjonarzy Oblató w Ewa-med z kasy. Jest suuuper.Delikatny, nowoczesny i ludzki poprostu. Nie słyszałam jeszcze o mnim złego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
chom2 Polecam Muszera 21.04.06, 14:11 A ja polecam dr Muszera. Przyjmuje w Rudzie Śląskiej naprzeciwko Plazy w poniedziałki i czwartki. Pracuje w klinice na Traugutta w Zabrzu. Jest rewelacyjny, mądry, nowoczesny, ciągle się dokształca, ma bardzo fajne podejście do pacjentek, otrzymał dyplom-wyróżnienie Twojego Stylu Przyjaciel Kobiety" czy jakoś tak, dokładnie nie pamiętam. Wizyta kosztuje 50zł, w tym jest już usg Odpowiedz Link Zgłoś
arnica88 Re: Polećcie mi dobrego ginekologa 25.05.06, 21:16 dr Ryszard Michalik Rybnik ul.Na górze tel.506 913 294- do rejestracji Odpowiedz Link Zgłoś
sabko Re: Polećcie mi dobrego ginekologa 27.05.06, 12:55 Ja bardzo polecam doktor Kośmider i doktor Ewę Nowak obie pracuję w szpitalu na RACIBORSKIEJ. Natomiast bardzo nie polecam tamtejszego ordynatora Dr Switałę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kachutka Do Sabko 27.05.06, 18:13 Jeżeli piszesz, że kogoś nie polecasz to podaj też powody, dla ktorych uważasz, że ktoś jest polecenia nie godny. Je o dr. Świtale jak do tej pory slyszałam same dobre rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
lianeska Re: Do Sabko 27.05.06, 22:02 Moze napiszesz dlaczego nie polecasz świtałe?ja chodze i jestem cholernie zadowolonaaz ,mnie zdziwilo ze ktos odradza..hm Odpowiedz Link Zgłoś
sabko Re: Już odpowiedam Do Sabko 28.05.06, 13:11 Odpowiem ale na priv. Jakoś nie uważam ze powinno się swoje nagatywne zdanie o lekarzu którego się wymienia z imienia i nazwiska opisywać publicznie. Dziewczyną które pytały powyzej zaraz odpowiem na ich gazetowe maile. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomkaaa Re: Już odpowiedam Do Sabko 30.05.06, 23:40 to do mnie też napisz.czemu nie świtała? napisz na priv Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube dr Kurkowska 31.05.06, 08:26 Teraz zauważyłam ze tu piszecie o gonekologach ja szukam coś takiego zacytuję z innego posta: Wiem że to nie to forum bo chodzi mi o ginekologa....Moze któraś z was chodziła do tej Pani doktor...??? Proszę o opnie...nawet negatywne...Mamy ukryte forum wiec łatwiej sie wypowiadać. Moja koleżanka jest w ciaży i tam zaczeła chodzić, ale koszmarnie drogo to kosztuje u tej Pani, ale podobno jest taka dobra. Mozę coś wiecie na ten temat. I jak ktoś miał stycznosć, a moze rodził z tą ginką to napiszcie....nawet na priv. Bardzo proszę....interesuje mnie również jak to jest podczas porodu, bo ginka bierze dużo za wizyty a jak podczas porodu, ma jakiś cennik??? Jest cały poród jak trzeba ile trzeba zapłącić...i czy rzeczywiscie warto?? Dzieki z góry za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: dr Kurkowska 10.06.06, 20:21 Polecam dr. R. Stojko. Jest adiunktem w CSK na Ligocie, prywatnie przyjmuje na Mariackiej w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
kachutka Re: dr Kurkowska 23.06.06, 12:04 Ja byłam u dr. Kurkowskiej na USG połówkowym bo ma bardzo dobry sprzęt-lepszy niż mój lekarz prowadzący i po tej jednej wizycie mogę powiedzieć, że pani doktor jest bardzo fajna, cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania, jest sympatyczna i ma poczucie humoru. Gdybym była niezadowolona ze swojego lekarza, to z pewnością zmieniłabym go na dr. Kurkowską. Odpowiedz Link Zgłoś
agakb Re: Polećcie mi dobrego ginekologa 07.08.06, 12:12 Doktor Świtala? Tak, przerabialam. Zarzutów brak, ale wskazana naprawdę duża cieprliwość. Sama widzisz, że zna go większość forumowiczek! W kolejce siedzisz ok 4 godz co trzy tygodnie. Przy okazji to duży wydatek. Jeśli zależy Ci na tym szpitalu, polecam poszukać innego ginekologa tam pracującego. Odpowiedz Link Zgłoś