antuanet1 19.09.06, 13:11 Witam. Jestem z Bytomia i mam pytanie czy któraś z Was się nie orientuje czy w Bytomiu znajduje się jakies prywatne przedszkole ? dziękuje za wszelkie informacje i pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: Prywatne przedszkole-Bytom 19.09.06, 16:22 witaj ponoć nie ma takiego... przynajmniej do niedawna nie było i może szkoda pzdr A Odpowiedz Link Zgłoś
antuanet1 Re: Prywatne przedszkole-Bytom 20.09.06, 15:23 witam no niestety, sprawdziłam i we wszystkich pobliskich miastach są ale w Bytomiu ani jednego, to straszne ale w tym naszym Bytomiu to raczej nie ma nic ...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antuanet1 Re: Prywatne przedszkole-Bytom 20.09.06, 17:14 Z tego co wiem to w Chorzowie jest coś takiego jak Katolickie Przedszkole Niepubliczne na ul. Karola Miarki 12, prócz tego bardzo dużo w Katowicach, Zabrzu czy Gliwicach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamr Re: Prywatne przedszkole-Bytom 22.09.06, 13:37 Witam Wiem, że kiedyś (jakies 3 lata temu) było przedszkole prywatne na ul. Siemianowickiej, niestety nie znam dokładnie namiarów, ale widziałam reklamy (wtedy), natomiast napewno jest przedszkole prowadzone przez Siostry Służebniczki na Karbiu. Pozdrawiam Karina Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Prywatne przedszkole-Bytom 22.09.06, 13:59 tak - jest to tzw, ochronka. Ponoć jest bardzo sympatycznie i przyjmują już dzieci niespełna 2-letnie. Ponoć mają sporo zajęć w ciągu dnia. Ale zajęć dodatkowych typu rytmika, język obcy - nie ma. Dziećko znajomych chodziło tam 3 lata i są naprawdę zadowoleni. pzdr A Odpowiedz Link Zgłoś
antuanet1 Re: Prywatne przedszkole-Bytom 23.09.06, 13:23 witam, ale gdzie jest tak fajnie, tam na tej Siemianowickiej czy na Karbiu bo nie zrozumiałam za bardzo i jesli mogę prosić jaki adres dokładniejszy to będę wdzięczna, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Prywatne przedszkole-Bytom 23.09.06, 19:05 Ja pisałam o Karbiu - koło Kościoła tzw.ochronka. Ale!!! Znam opinię tylko jednej osoby - zadowolonej. Pasował jej również fakt, że synek nie był wówczas w wieku przedszkolnym (miał prawie 2 latka), a przyjęto go pod skrzydła Aha - i sporo wiedzy kościelnej przekazują tam dzieciakom. Ale też sporo wiedzy już szkolnej - literki, cyferki itp już w młodszych grupach. pzdr A Odpowiedz Link Zgłoś
antuanet1 Re: Prywatne przedszkole-Bytom 24.09.06, 13:41 Aha, rozumiem i dziękuje za namiary,na pewno sobie podejdę zobaczyć jak tam jest Pozdrawiam serdecznie. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś