Dodaj do ulubionych

Gliwice "Bajdocja" czy jakos tak

IP: *.* 09.03.03, 20:50
WitamDziewczyny napiszcie jak tam jest. Podobno znajduje sie to w gliwickim Ikarze ale jakie sa godziny otwarcia jakie warunki, w jakim wieku dzieci najczęściej?? Mam nadzieję, że któras z Was napewno tam była i ma swoje zdanie. Prosze podzielcie się ze mną. Wybieram się tam ale chcialabym uzyskać opinie i wskazówki od Was. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam Anka
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiabp Re: Gliwice "Bajdocja" czy jakos tak IP: *.* 09.03.03, 21:48
      Byłam tam pierwszy raz z moim synkiem prawie 14 miesięcznym właśnie wczoraj. Jest fajnie, czynne codziennie na 3 piętrze od 9 do 20. Jest bardzo dużo dzieci raczej przedszkolnych, dużo biegania i hałasu - właśnie mój synek jeszcze sam nie chodzi także był rodzynkiem. Troche sie mu na poczatku nie podobało :) Nie chciał wsiasc do kulek ani zjechać zjeżdzalnia. Ale było też pare dzieci koło roku biegających. Nie wiem w jakim wieku jest twoje dziecko? Po dwóch godzinach nie jestem w stanie sie wypowiedzieć czy to miejsce jest "fantastyczne" - najlepiej sie samemu przekonać.Dzieci do 12 miesięcy mają wstep darmowy :)a wczoraj dziewczynki miały 2 godz. darmową ( 8 marca)Jest też areobik dla mam i pare innych atrakcji.Ceny w weekend najdrożej 1 godz. 13 nastepne 5i jest barek do posiedzenia
    • Gość: zorza Re: Gliwice "Bajdocja" czy jakos tak IP: *.* 09.03.03, 23:06
      Osobiście nie byłam ale przy mnie opowiadała znajoma, że była z 7-miesięczną coreczką i podobno też się pobawily.Jak pojdziesz to opisz wrażenia, sama jestem ciekawa.PozdrawiamBożena
      • Gość: igi Re: Gliwice "Bajdocja" czy jakos tak IP: *.* 10.03.03, 08:06
        Dzieki za odzew. Moja córka ma 2 i pół latka wybieram się w tym tygodniu jak tylko wróce opisze jak było. Pozdrawiam Anka
    • Gość: szczypiorek Re: Gliwice "Bajdocja" czy jakos tak IP: *.* 11.03.03, 21:57
      czesc dziewczyny!Napiszcie mi gdzie jest ta "Bajdocja" w Gliwicach.Mieszkam tu od niedawna i nic nie wiem.Chetnie wybiore sie z moja coreczka (dwa lata).pozdrawiam szczypiorek
      • Gość: burek Re: Gliwice "Bajdocja" IP: *.* 12.03.03, 01:56
        Bajdocja mieści się na III piętrze D.T. Ikar ul. Zwycięstwa 23. Dokładne dane na www.bajdocja.com Też się chętnie spotkam. Niech no tylko sezon grypowy się skończy.Pozdrówki. Ania- burek + Emilka (ur.05.06.2002)
        • Gość: bobaski Re: Gliwice "Bajdocja" IP: *.* 12.03.03, 08:36
          Sama też chetnie wybiore sie do bajdocji,a raczrj moi synowie 6 i 3 lata to dla nich istny raj-miałam okazje sie przekonać(w poniedziałki jest najtaniej)POZDRAWIAM EWA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka