natasha23 21.05.09, 22:40 mozecie mi powiedziec gdzie znajde dobre labolatorium w katowicach i okolicach ? chciala bym zrobic badania na pasozyty i nie wiem gdzie ? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lesia27 Re: dobre labolatorium katowice i okolice !! 22.05.09, 22:45 My robimy wszystkie badania Fridzie www.fryda.pl/ , do tej pory bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewikowa Re: dobre labolatorium katowice i okolice !! 23.05.09, 07:15 ja musialam malej czesto robic posiewy jak byla malenka i jedyne miejsce w ktorym nam proponowano przez kilku lekarzy bylo na ul Zelaznej. - tez bez zarzutow a wszystkie badania robia na miejscu i nie wywoza nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pacia811 Re: dobre labolatorium katowice i okolice !! 23.05.09, 07:36 jeśli zależy ci na dobrym i sprawdzonym labie, który zrobi dobrze badanie kalu na pasożyty, to polecam labolatorium felix w warszawie. ja robilam badanie kalu we frydzie i na żelaznej i we wielu innych labach, i niestety nic nie wyszlo w wawie wyszly i lamblie i candida na forum alergie znajdziesz instrukcje jak wyslać kupe do warszawy z resztą ten lab jest szczególnie polecany na alergiach. Odpowiedz Link Zgłoś
tyska_edziecko Wklejone przez moderatora 27.05.09, 17:01 Re: dobre labolatorium katowice i okolice !! edycia274 22.05.09, 23:32 Al Med W Sosnowcu Odpowiedz Link Zgłoś